Astroloji

Astrolog Demet Hoşman'ın 25 Kasım - 1 Aralık haftası burç yorumları

Astrolog Demet Hoşman'ın haftalık burç yorumları ve astroloji analizleri

 Astrolog Demet Hoşmanın 25 Kasım - 1 Aralık haftası burç yorumları

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Yeni ay etkisi ile daha fazla sosyal olacaksınız ama yanınızda olacak kişileri itina ile seçmeye çalışacaksınız. Daha az insan ile daha seviyeli bir biçimde eğlenme yolunu benimseyeceksiniz. Hayat eğlenceden, hoşça vakit geçirmekten ve oyundan ibaret değildir. Bu bilinç ile öncelikle sizin yaşadığınız her şeye muhtaç olan herkesin hakkı olduğunu düşünerek daha fazla yardıma yönelik davranışlar içine girersiniz. Yenilenme sevgi konularında ki davranışlarınızla alakalı da olacaktır. Geçmişteki aşka bakışınızdan tamamen farklı hareket ederek aşk ile ilgili geçmişe ait tüm yaralarınızı sarmaya çalışırsınız. Mükemmel aşk hayatı isteyen bir kişinin öncelikle kendi hatalarını düzeltmesi gerektiğinin bilincinde olursunuz. Hayatınıza aldığınız kişi ile devam etmek adına önce kendi aşk hatalarınız ile yüzleşirsiniz. Sizin olumlu değişiminize ayak uydurmayan ve yanınızda durmayan partnerle de iki tarafında daha fazla üzülmemesi için yolları ayırma kararı alabilirsiniz. İlişkisi iyi giden ve çocuk sahibi olmayanlar da ise çocuk sahibi olma isteği belirgin bir şekilde ortaya çıkabilir. Çocukları olanlar ise çocuklarının yaptığı hatalar karşısında onları yargılamak yerine kendi hataları ile yüzleşmek zorunda olduklarının bilincine varırlar.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Burcunuzda uzun yıllar ev sahipliği yapacak olan Uranüs gezegeni Mars ile oldukça önemli ve zorlu açı yaptığından sebepsiz yere gergin ve endişeli bir ruh hali içindesiniz. Bugüne kadar inandığınız bütün görüşleriniz gerçekliğini yitirebilir. İnandığınız her konuda çevrenizle çatışmalar yaşayabilirsiniz. Psikolojiniz hassastır ve bu nedenle fiziksel sağlığınız da zarar görür. Birçok dostunuz ve aile fertleriniz ile hiç olmadık nedenlerden tartışmalar yaşayıp dargın olma durumları yaşayabilirsiniz. Psikolojinizin bozulması, yeme içme eğilimini arttırarak kilolara da sebep olabilir. Kimse tarafından anlaşılmadığınızı, yakınlarınızın size acımadıklarını ve kullanıldığınızı düşünür huzursuz ve endişeli bir ruh haline sahip olursunuz. İstediğiniz zaman oldukça iyi konuşmanıza rağmen kelimeleriniz ile düşman kazanabilirsiniz. Duygularınızla bakmanız gereken bir konuya mantık çerçevesinde, mantık içinde değerlendirmeniz gereken konulara ise duygularınızla yön vermeye çalışırsınız. Dargın veya kırgın olduğunuz bazı kişilerle de tesadüfen karşılaşmanız yıllarca biriktirdiğiniz olumsuz duyguların dışarı akmasına sebep olur. Gerginliğinizi atmak için iş hayatınızla daha fazla meşgul olur yeni düzenlemeler yapmaya çalışırsınız.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Zıt burcunda gerçekleşen Yeni ay ve Venüs ve Jüpiter gezegeninin oldukça güçlü kavuşumu sebebi ile biraz sıkılacağınız bir hafta geçirebilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilere daha fazla odaklandığınız bir zaman dilimidir. Partnerinize yönelik davranışlar sergilersiniz. Partneriniz size iyi davranıyorsa kendinizi iyi hisseder ve pozitif davranışlarda bulunur ama ilgi görmediğiniz anda kendinizi olumsuz davranışlar içinde bulursunuz. Aslında partnerinizden aşırı ilgi beklediğiniz bir zaman dilimindir fakat bunu uysallıkla istemez aşırı alıngan ve kaprisli davranışlar sergileyerek isteklerinizi yerine getirmeye çalışırsınız. Eşiniz, ortağınız ve bildiğiniz düşmanlarınızla kartlar açık olarak yüzleşmeler gündeme gelir. Hayatınızdaki önemli kişilerden her konuda destek ve yardımlar gelir. Yakınlarınızdan bulduğunuz destek partnerinizi daha fazla eleştirmenize ve kendinizi her konuda haklı görmenize neden olabileceğinden tarafsız davranmakta zorlanırsınız. Duygularınıza teslim oldukça da size pençe atmayı bekleyen düşmanlara karşı kozlar verir açıklarınızı belli edersiniz. Aşk ilişkilerinde hiç kimseyi aranıza sokmamayı öğrenmelisiniz. Partnerinize olan şikayetlerinizi başkaları ile paylaşmanız ilişkinizde onarılması zor sorunlara yol açabilir.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Sizi üzen duygulardan kolaylıkla kurtulabildiğiniz bir zaman dilimidir. Pozitif anlamda derin bir içsel değişim ve gelişim yoluna girme gözlenir. Bu değişim sizi hedeflerinize taşıma adına olumlu olarak ve hızla gerçekleşir. İlginç tesadüfler, mistik olaylar, kişiliğinize pozitif anlamda damga vuracak niteliktedir. Tesadüfen oluşan bir olay hayatınızda yeni kapılar açmanıza ve hayatınızı yeniden yönlendirmenize olumlu katkılar yapacaktır. Geçmişte sizi zorlayan yıllarca unutamadığınız sıkıntılarınızdan kolaylıkla sıyrılıp hayata daha pozitif olarak bakmaya başlarsınız. Gelişmenize ve mutluluğunuza engel olan zaaflarınızın farkına varıp bunları kolaylıkla halledersiniz. Sezgilerinizde artar, yol gösterici rüyalar sizi yanıltmaz. Tam anlamı ile hayatınızda kötü giden her ne varsa yeniden yapılandıracağınız sizi üzen sıkan her şeyden kolaylıkla kurtulacağınız bir süreçtir. Partnere karşı da yaklaşımlarınız açık ve içtendir. Aşka dair konularda diğer zamanlardan farklı olarak daha derin hisler içinde olursunuz. İçinizde artan pozitif hislerle etrafınızda bulunan herkesi korumaya ve yardım etmeye de odaklanırsınız. Kimsesiz çocuklar zor durumda olan kadınlar başlıca destek verdiğiniz kişilerdir.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Venüs Jüpiter güçlü kavuşumu ve Yeni ay etkilerinden olumlu faydalar görecek burçlardan birisiniz. Öte yandan transit Mars Akrep burcundan kare açısı sebebi ile sizi gerginleştiriyor. Hayatınızdaki güzel gelişmeleri görmekte zorlanıyorsunuz. Mars Transit güçlü duygusal isteklerin ortaya çıkmasına sebep olur. Sizi çok güçlü şekilde etkileyecek biri ile tanışmanız veya karşılaşmanız mümkündür. Ruh haliniz dalgalanmalar gösterir, kendinizi tanımakta güçlük çekebilirsiniz. Takıntılarınız ve korkularınız adeta yeniden hortlar ve her şeyin negatif tarafını düşünmeye başlarsınız. Ölüm konusu ve sevdiklerinizin başına gelebilecek kötü şeyleri düşünerek kendinizi huzursuz hissetmeye başlarsınız. Ruhani boyuta bu kadar yönelirken diğer yandan size ait olan mala ve paraya da daha fazla sahiplenme ortaya çıkar. Geçmişe dair acı, tatlı her şey daha fazla aklınıza gelir. Sabit kişiliğiniz de daha fazla öne çıkar ve bugüne kadar elde ettiklerinize de sıkı, sıkıya sarılırsınız. Aslında akışa teslim olsanız hayatınıza yeni ve güçlü bir enerjinin akışını kolaylıkla hissedebilirsiniz. Bugüne kadar elde ettiğiniz bilgileri daha fazla insana duyurmak ve kendinizi tanıtmak, başarı kazanmak adına fırsatlar yakalarsınız.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Venüs Jüpiter güçlü kavuşumu ve Yeni ay etkilerinden olumsuz açılar alırken Mars gezegeni güç ve dayanıklılık vererek sizi destekliyor. Hayata dair her konuda tüm iplerin elinizde olması isteği içinde normal zamanlara oranla daha fazla otoriter tavırlar sergilersiniz. Başarı kazanma, güç sahibi olma, hedeflerinize ulaşma adına bağlantılar kurmaya araştırmalar yapmaya çalışarak belirlediğiniz hedefe doğru ilerlersiniz. Fakat aşırı otorite ve güç kullanma isteğiniz ters tepebilir. Daha fazla sorumluluk almak istersiniz. Grup çalışmalarına özen gösterir, iş arkadaşlarınızla birlik ve uyum içinde olabilirseniz daha fazla başarı elde edeceğinizi düşünürsünüz. Aileden veya başka bir kadın iş anlamında kendinizi göstermeniz için önünüzde yeni kapılar açar. Daha fazla insan ile bir araya gelip çok fazla konu hakkında karşılıklı konuşmalar yapılır. Kadın erkek fark etmeksizin yardım istediğiniz herkes yanınızda olarak talep ettiğiniz konuda ellerinden gelen yardımı esirgemezler. Aşk ilişkileriniz ise karmaşık hale gelebilir bu nedenle hafta boyu işlerinize odaklanın ve aşk konularını gündemden indirin. Partnerinizin sitemlerini haksız da bulsanız bir süreliğine sabır gösterin ve onu dinlemeye çalışın.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Venüs Jüpiter güçlü kavuşumu ve Yeni ay etkilerinden aldığınız olumlu açılar sayesinde kendinizi oldukça iyi hissediyorsunuz. Güçlü irade, fiziksel dayanıklılık canlılık sayesinde kendinizi diğer zamanlara oranla daha sağlıklı hissetmenize sebep olur. Duygusal kapasitenizde artış görülür. Olacakları hissetme özelliğiniz daha fazla ortaya çıkar ve adeta geleceği okursunuz. Daha pozitif ama bir yandan da aşırı duygusal olursunuz. Romantik bir film bile bu günlerde sizi kolaylıkla ağlatabilir. Olayları, insanları ve her şeyden önce kendinizi kontrol edebilirsiniz. Bu sayede daha dingin bir kafa ile her tür konuyu daha iyi analiz edebilirsiniz. Eski dostlarla bir araya gelme fırsatları yakalar adeta kendinize terapi uygularsınız. Bu süreçte uzun vadeli güzel ve verimli arkadaşlıklarda kurulur. Ben duygunuzdan sıyrılır ve kendinizi düşündüğünüz kadar başkalarını da düşünürsünüz. Yardım etme eğiliminiz çoğalır ve zorda olan birinin ihtiyaçlarını karşılamak için kolları sıvarsınız. Karşı cins ilişkilerini de körükleyen bu açı ile kişi ilginizi çeken duygularınızı açıklamakta zorlandığınız kişiye karşı duygularınızı kolaylıkla ifade edersiniz. Aşkın yaşama sevincinizi arttıran yegane duygu olduğunu fark edersiniz.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Burcunuzda transit geçiş yapan Mars, Uranüs ile zıt açı yaparak sizi bir hayli gergin hale getirebilir. Zihninizde sürekli bir konuyla ilgili karmaşa ve endişe hüküm sürebilir. Gereksiz korkular yaşayabilirsiniz. Eşiniz ya da yakınlarınızdan birinin sağlık sorunları veya bunalımları ile uğraşmanız gerekebilir fakat bunu uysallıkla yapamaz sert tavırlar içinde olursunuz. Sevgi, evlilik ve duygusal konularda öncelikle kendinizi yargılar ve ardından da diğer insanları sorgulamaya başlarsınız. Fakat bu sorgulama ılımlı şekilde olmaz. “Sen bana bunu yaptın” ya da “Hayatımın bir bölümü senin yüzünden sorunlu geçti” gibi eleştirileri sert bir şekilde karşı tarafa söyleyerek kendince sorunlarınız ile yüzleşirsiniz. Haklılığınızı savunarak partnerinizin hoşuna gitmeyen birçok davranış da bulunursunuz. Bilinçaltınızda biriken ve unutmak istediğiniz birçok olay su yüzüne çıkar. Bir hesaplaşma gerekmektedir ve bu hesaplaşma önce sevdiklerinize daha sonra onların uzaklaşması ile size zarar verir. Ruhunuzda ki fırtınaları dindirmek adına bilinçsizce başkalarına yardım etmeye başlarsınız. Bu yardımlaşma neticesinde hayatınıza giren insanlar bilinçli ya da bilinçsizce ruhsal çözüme ulaşmanıza fayda sağlar

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Burcunuzda gerçekleşecek yeni ay sayesinde kişisel gelişmenize odaklanacağınız bir süreç sizi bekliyor. Bazı zaaflarınızı kabullenecek ama aynı zamanda ortadan kaldırmaya çalışacaksınız. Başkalarının bugüne kadar size karşı yaptıkları hatalardan dersler çıkarıp onları affederken gerçek affetmenin önce kişinin kendisine olması gerektiğinin bilincinde kendinizi de affedecek bu sayede huzura ereceksiniz. Bu transit sizi daha fazla göz önüne taşıyabilir. Daha dinamik ve iş bitiren durumlar içinde olursunuz. Hayatınızda ki önemli ve güzel başlangıçların zamanıdır.  Uzun yıllardır sizi zorlayan sağlık sorunlarınızın da bitişi bu sürece denk gelir. İyileşme ve yaşama daha güçlü tutunma görülür. Birçok konuda yaşam kalitenizi yükseltmeye çabalarsınız. Amaçlarınızı iyi saptayıp doğru kararlar vererek gelişmenize, büyümenize ve gelir sahibi olmanıza yardımcı olacak olumlu adımlar atarsınız. Bu süreçte yakınınızda olan her kadından güçlü destek ve yardımlar alırsınız. Ayrıca doğurganlık da güçlenir. Özellikle çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan kişilerde çocuk sahibi olması kolaylaşır hale gelir.  Sevgi ve sevgiye ait olan değerlerin olumlu olarak ön plana çıkması da bu süreçte olacaktır.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU : Arkadaşlar, akrabalar, yakın ve uzakta olan herkesin aklına gelirsiniz ya da siz onları düşünerek iletişim kurma isteğine girersiniz. Akıl ve duygularınız uyum içindedir. Anlatmak istediğiniz ne varsa kısa bir süre içinde uygun sözlerle dile getirirsiniz. İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bu süreçte olmasını istediğiniz her ne konu varsa başka insanların desteğini kolaylıkla yanınızda bulursunuz. Yeni tanışmalar, sürekli haberleşmeler ve birçok haber hafta boyunca sosyal temponuzu hızlandırır. Uzun zamandır gündeme almak istediğiniz hedefe kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Venüs Jüpiter kavuşumu ile daha dinamik, az uyuyan, çok konuşan davranış şekli gösterirsiniz. Sabahlara kadar uzayan sohbetler, yazışmalar ve telefonlar kendinizi önemli hissetmenize sebep olur. Özellikle kadınlarla ilişkiler ve iletişim mükemmel bir şekilde gelişir. Her şey yolunda giderken eşinizin yaşadığı bazı sağlık sorunları canınızı sıkabilir. Üstelik yaşadığı sağlık sorunlarında kendi ihmallerinin bulunması nedeni ile eşinize sert çıkışlar yapabilirsiniz. Fakat nerde durmanız gerektiğini de her zaman ki gibi bilir sevginizi ve ilginizi de esirgemezsiniz. 

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Venüs Jüpiter güçlü kavuşumu ve Yeni ay etkilerinden aldığınız olumlu açılar sayesinde bazı hayallerinizin gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz. Duygularınızla mantığınız arasında denge kurabilecek bu sayede gerçekleşmesini istediğiniz hedeflerinize daha kolaylıkla adımlar atabileceksiniz. Geçmiş yıllarda kaçırılan bazı fırsatlarında gündeme gelebilme olasılığı olacağı gibi aslında kendinizi anlama ve zaaflarınızı fark edebilme zamanıdır. Zaaflarınızdan kurtulurken başkalarına da yardım eder ve huzurunuzu arttırmaya çalışırsınız. İçinizdeki güzel duygular kendiliğinden kolaylıkla akar ve sevdiklerinizden de aynı karşılığı almaya başlarsınız. Yakınlaşma isteği duyduğunuz, beğendiğiniz kişilere daha kolay yaklaşır onlarında size açılmasını sağlarsınız. Çevrenizdeki kadınlardan bol haber alır bu haberler sayesinde hem mutlu olur hem de heyecanlı anlar yaşarsınız. Etrafınıza karşı sevecen, neşeli ve hayat dolu bir enerji yollarsınız. İçinizdeki aşk isteği alevlenir ve karşı cinsle daha kolay yakınlaşmanın yollarını bulursunuz. Özel olduğunuzu hissetmek ve size bu duyguyu yaşatan kişiye yoğun sevgi sunmak istersiniz. İçinizdeki sevgi dalgası hayatın her alanına yansır. Bir şeyleri düzeltmek, etrafınızı ve evinizi güzelleştirmek için de kolları sıvarsınız.

BALIK  BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Kare burcunuz yay’ da gerçekleşecek olan yeni ayın olumsuz etkileri bazı yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Dedikoduların gündemde olacağı bu süreçte yakın çevrenizden çok güvendiğiniz kişilerin arkanızdan konuştuğunu duymanız hayal kırıklıklarına ve o kişilerle aranızda geçecek tatsız konuşmalara sebep olur. Dalgınlığınız da artar adeta zihniniz durmuş gibidir. Özellikle işiniz ile alakalı en basit bir sorunu bile göremez ve sonrasında birçok sorunlarla karşılaşırsınız. Evlilik, ortaklık konularında düşünmediğiniz gecikmeler ortaya çıkar. Evli olanlar içinde birbirini tanıma ve yüzleşme zamanıdır. Dost görünümlü kişiler ilişkinizi düzeltmek için sözde yardımlar etmeye çalışırken eşinizle aranıza girerler ve yerleşik düzeninizi, evlilik hayatınızı tehdit eder hale gelirler. Onları ilişkinize müdahil ederek aslında bu durumun mimarı siz olmanıza rağmen kabahat onların üstüne atılır. İlişkinizin geleceği ile alakalı bir karara varma aşamasında oldukça karışık durumlar yaşarsınız. Öte yandan Akrep burcundan Mars gezegeni desteği ile beklenmeyen gelirler, yeni iş planları olacaktır. Özel hayatınızda yaşadığınız sorunları maddi güvence ile kapatmaya çalışırsınız.

 Astrolog Demet Hoşman / Cumhuriyet

Yorumlar