Astroloji

Astrolog Can Aydoğmuş'a göre Koronavirüs salgının bitiş tarihi

Astrolog Can Aydoğmuş'a göre pandemi sürecininbitişi 2023 yılı Ocak ayı sonunda Satürn’ün ev değiştirmesi ile mümkün olacak.

Astrolog Can Aydoğmuşa göre Koronavirüs salgının bitiş tarihi

Astrolog Can Aydoğmuş, , astrokartografik olarak tutulmaların etkisi gerçekleşebilecek olaylara dair tahminleri, öngörüleri ve uyarıları ile yoğun takip alıyor.

Astrolog Can Aydoğmuş Covid-19 salgınının öngörmüş ve ”Venüs, Ketu dönemine girdi, Ocak 2019’dan Haziran 2020’ye kadar tüm dünyada ortalık yangın yeri olacak” diye yazmıştı.

Astrolojide kuzey ve güney düğümlerinin yer değiştireceği tarihleri vererek karantinanın bitiş tarihini yorumlayan Astrolog Can Aydoğmuş,  Hürriyet gazetesindeki köşesinde Corona virüsü ne zaman bitecek başlıklı yazısında   astroloji haritasında Satürn’ün Çin’in 6. Evi olan “Sağlık evi”nden çıkacağını yazdı.

Can Aydoğmuş, “Çin de Corona virüsü çıktı. Bütün dünyayı etkiledi. Bu tutulmaların devamı 5 ve 21 Haziran, 5 Temmuz, 30 Kasım, 14 Aralık 2020 tarihlerinin 7 gün öncesi ve 15 gün sonrasını çok yoğun bir şekilde etkiliyor. Tabii sonrasında etkisi devam ediyor. Tutulmaların olmasına neden olan Kuzey ve Güney düğümlerinin ev değiştirmesi 2020 sonu olacak, bence 2020 sonundan sonra Dünya Corona virüsü konusu ile ilgili rahatlar.  Lakin asıl dünyanın bu gergin süreçte bütün dünya liderlerinin rahatlaması ve savaş, ekonomi ve hastalıklar ile ilgili gerginliklerin yüzde 100 bitişi 2023 Ocak sonu Satürn’ün ev değiştirmesi ile olur” diyor.

Satürn “temizliği” ve kuzey düğüm ise “virüsleri” temsil ediyor. 14. Yüzyılda Çin’in aynı şekilde Sadesati’de olduğunu ve kuzey ve güney düğümlerin tutulma etkileri ile salgınların başlama tarihlerinin de bu döneme geldiğine dikkat çeken Can Aydoğmuş, Aids’in de Çin’den yayılmış olabileceğini belirtiyor.

Türkiye’nin astroloji haritasında Satürn “en iyi” konumda olduğuna dikkat çeken ve Türk milleti olarak “temiz” insanlar olmamızda gezegenlerin etkisinin de olduğunu belirten Can Aydoğmuş, “Kuzey ve güney düğümler ve Satürn özellikle sürüngenleri ve hayvanları temsil ediyor. Çin’in haritasında ise Satürn kötü durumda ve ölü. Çin’in kuzey ve güney düğümü iyi durumda değil. Çin’de Satürn’ün etkisi ile sürüngen ve hayvanların tüketimi çok yoğun. Jüpiter’in temsilcisi olan kedileri de maalesef ne acı ki yiyorlar. Bu çok acı ve yasalar ile önlenmesi gereken bir durum. Türkiye’yi geçmişte ve bugünde vebalardan koruyan şey, hayvanları korumamızdır, hayvanlara çok iyi bakan bir ülke olmamız bizleri vebalardan da en güçlü bir şekilde korumuştur, en az kayıpla vebaları atlatmamızı sağlamıştır.

2020 SONRASINDA DÜNYA’DA DENGELER NASIL DEĞİŞECEK?

Astroloji ışığında yıldız ve gezegen hareketlerinin insanlar ve doğa üzerindeki etkilerini analiz ederek, çok sayıda gelişme olayı “dikkat edin!” diyerek tam tarihi, günü ve zamanı ile sosyal medya ve köşe yazılarında duyuran ünlü astrolog Can Aydoğmuş, 2017’den bu yana 200’e yakın önemli olayı olmadan önce yazdı. Türkiye’nin astroloji haritasındaki gelişmeleri an be an izleyen Can Aydoğmuş, ülkemizdeki önemli olayları ve gelişmeleri de yazıyor. 2020 yılında adım adım dünyanın süper güçleri arasında yerini alacağını yazan Can Aydoğmuş, ülkemizin özellikle 2020 sonrasında dünyanın yükselen gücü olacağını işaret ediyor.

Türkiye “YÜKSELEN DEĞER” olacak

2020 yılı tahminlerinin sıkı sıkıya tüm dünyada takip edildiği bir Astrolog olan Can Aydoğmuş, pandemi dönemi etkilerinin Temmuz 2020 itibariyle azalacağını ve tüm dünyada bir rahatlama döneminin başlayacağını belirtiyor. Türkiye’nin uzun süredir yaşadığı sıkıntıların da son bulacağına değinen Can Aydoğmuş, ülke olarak ekonomik, kültürel ve sosyal ışığımızın yükseleceğini de vurguluyor.

Yorumlar