Astroloji

Aralık ayı burç yorumlarınız ve şifalı taşlarınız

Astrolog Havvanur İncekara'nın astroloji verilerine 2018 yılı Aralık ayı burç yorumları ve burçlara iyi gelecek şifalı taşlar.

Aralık ayı burç yorumlarınız ve şifalı taşlarınız

Koç Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu:  Baskı altında hissettiğiniz bir dönem yaşıyor olabilirsiniz.  Herkes ve her şey size karşıymış gibi hissedebilirsiniz. Fakat ayın sonlarına doğru hayattan zevk alıp rahatlamanız mümkün. Daha verimli çalışabilir; hedeflerinize kitlenebilirsiniz. Hiçbir şey yapmak istememeniz bu ay üstesinden gelmeniz gereken en önemli konuların başında görünüyor.  Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bu süreçte Turmalin kullanmanız faydalı olacaktır.

Boğa Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu: Özgüveninizin artacağı bir döneme giriyorsunuz. Düşünmeden hareket etmemenizde fayda görüyorum. Aynı zamanda artan libido ve cinsel çekim sebebi ile romantik ilişkiler yaşayabilirsiniz.  İşleriniz konusunda üstleriniz tarafından takdir edilecek, kariyerinizde başarıya ulaşacaksınız. İşleriniz konusunda iç sesiniz sizi doğru yönlendirecektir. Bu süreçte Safir taşı kullanabilirsiniz.

İkizler Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu: Kendinizi agresif, patlamaya hazır bir bomba gibi hissedebilirsiniz. Bu öfkenizi ve çevrenizle çatışmayı önlemek için egzersiz ya da spor yapabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. İlişkinize biraz zaman tanımanız yerinde bir karar olacaktır. Başkalarını da düşünmeye ve insanlar ile uzlaşmaya ihtiyacınız var. Bu süreçte Selenit taşı kullanabilirsiniz.

Yengeç Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu: Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışmalısınız. İlerlemenizde zorluk ve tıkanıklıklar olabilir.  Hayattan zevk almak, sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmek size iyi hissettirecektir.  Sevgiliniz ve eşinizle daha fazla vakit geçirerek kendinizi ruhsal olarak besleyebilirsiniz. Bu süreçte Mavi Akik kullanabilirsiniz.

Aslan Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu: Planlarınızı tekrar gözden geçirmeniz için muhteşem bir zaman.  Sevgiye ve sevilmeye olan ihtiyacınız artabilir. Ancak üzerini örttüğünüz ilişkiniz ile ilgili gerginlikler sebebi ile ekstra çaba sarf etmeniz gerekebilir. Tembellik ve bencilliğe dikkat etmeniz yerinde olacaktır. Tüm konular hakkında kararlar alırken ihtiyaçlarınızı gözönüne alarak karar vermelisiniz. Borçlanmamaya özen gösterin. Bu süreçte Sodalit kullanabilirsiniz.

Başak Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu: Yapmış olduğunuz planlarda aksaklıklar olabilir, planlarınızı yeniden ayarlamak zorunda kalabilirsiniz.  İletişim ile ilgili konularda sorunlar yaşamakla birlikte teknolojik aletler, sehayat planlarınızda bu aksiliklerden nasibini alabilir.  Bu süreçte Kristal Kuvars kullanabilirsiniz.

Terazi Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu: Hayatınızda neyin önemli olduğuna ne istediğinize karar vermeniz gereken bir dönem iş mi? Aşk mı? Sizin için daha önemli. Hayatınızda yeni heyecanlar , hoş süprizler ve olumlu değişimlere hazır olun. Yeni insanlar hatta kariyerinizde yenilikler söz konusu olabilir. Bu süreçte Sodalit taşı kullanabilirsiniz.

Akrep Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu: Hayatınızda hızlı ve beklenmedik değişimler yaşanıyor. Bu değişimin kısa süreli olmadığını öngörebiliriz.  Değişen koşullarda hızlı kararlar almanız gerekecektir. Maddiyatla ilgili konularla birlikte ruhsal konularda da zorlanabilirsiniz. Bu zor zamanın üstesinden açık fikirlilik ve değişen koşullara uyum sağlayarak gelebilirsiniz.  Bu süreçte Yeşim taşı kullanmanız faydalı olabilir.

Yay Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu: Duygusal dengeye kavuşabileceğiniz bir ay görünüyor. Kendini beğenmişlik ile kendine güven arasındaki farkı farketmenizi gerektiren olaylar yaşayabilirsiniz. Kendizi huzurlu hissedebilir ilişkilerinizde uyumlu olmaya çalışabilirsiniz. Gelecek ile ilgili kaygılar ve belirsizlik yaratacak olaylar ve haberler duyabilirsiniz. Sabırlı olmaya ve kendinizi kontrol etmeye ihtiyacınız olabilir. Bu süreçte Larimar taşı kullanabilirsiniz.

Oğlak Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu: Ev ve aile yaşamınızda yaşayacağınız değişikliklere uyum sağlamanız gereken bir dönemdesiniz. Samimi ilişkiler kurmanız size iyi hissettirecektir.  Hayatınız daha önceki zamanlara göre daha heyecanlı ve hızlı bir tempoya bürünebilir.  Değişen koşullardan çıkacak fırsatları değerlendirmeye çalışın. Bu süreçte Kyanit taşı kullanabilirsiniz.

Kova Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu: Yeni ve farklı şeyler denemek için iyi bir zamandasınız.  Yeni bir saç stilinden bir maceraya atılmaya kadar her şey buna dahil olabilir.  Şimdilik risk alabilir ve başarı konusunda iyimser hissedebilirsiniz. Ayrıca yeni yerler keşfetmek içinde kendinizi ekstra özgür hissedeceğiniz bir dönemdesiniz.  Heyecanla beklediğiniz haberler olabilir ve artık beklemekten sıkılmış olabilirsiniz. Beklenmeyen fırsatlar size yeni bir yol sunacak ve olumlu değişimler hayatınızı kuşatacaktır. Bu süreçte  Altın Rutil Kuvars kullanabilirsiniz.

Balık Burcu Aralık Ayı Burç Yorumu: Üstleriniz tarafından kendinizi onlara ıspatlamak isteyeceğiniz bir dönem yaşayabilirsiniz. Bu durum sizin üzerinizde baskı yaratarak sizi üzebilir. Provakosyanlara tepki göstermemeniz sizin hayrınıza olacaktır.  Güçlü, cesur ve basiretli davranmanızda fayda görüyorum. Bu süreçte Zümrüt taşı kullanmanız faydalı olacaktır.

Yorumlar