Astroloji

Aralık ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri

Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara ve Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha Aysel Gülcem 2020 yılı Aralık ayı astroloji verilerini mistikalem için yorumladı.

Aralık ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri

KOÇ BURCU ARALIK AYI BURÇ YORUMLARI: Sevgili Koç burçları grup çalışmaları ve arkadaşlarınızda ani değişiklik söz konusu olabilir. İlişkiler ve iletişim konularına odaklanmanız size yeni heyecanlar getirebilir. Hayatınızda yeni  ve kalıcı dostluklarla birlikte, yeni girişimler ve planlar olabilir. İnandığınız yolda yürümekten iyimser ve sabırlı olmaktan vazgeçmeyin. Ani duygusal dalgalanmalara dikkat ederek bilgi, merak gerektiren dedikodu dahil her türlü iletişimde artış sebebi ile hassasiyetinizi kontrol etmeye özen gösterin. Ani kararlar almamaya, kararlarınızda aşırı inatçı ve  duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz. 

Kristal Taşınız:  Lapis Lazuli

Kelime şifa çalışması: Yaşamımın planlanması için yaratıcı gücün rehberliğine özenle dikkat ediyorum.

Kokusu : Kasnı otu sakızı

Dr. Bach Çiçeği:  Chesnut Bud ve Larch

****************************************

BOĞA BURCU ARALIK AYI BURÇ YORUMLARI:  Sevgili Boğa burçları maddi konularda yeniden değerlendirmeler yaparak yeni hedeflere yönelebilir statü ve itibar için daha fazla sorumluluk üstlenebilirsiniz. Düzenli olarak yapmış olduğunuz işlerden olumlu geri dönüşler sağlayabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmenizin önemli olduğunu unutmayın. Ev ve aile konularında da planlamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ani duygusal dalgalanmalara dikkat ederek bilgi, merak gerektiren dedikodu dahil her türlü iletişimde artış sebebi ile hassasiyetinizi kontrol etmeye özen gösterin. Ani kararlar almamaya, kararlarınızda aşırı inatçı ve  duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz.

Kristal Taşınız:  Kaplan demiri

Kelime şifa çalışması :  Çevremdeki dünyaya neşeyle mutluluk ışınlıyorum.

Kokusu: Kızıl Kestane

Dr. Bach Çiçeği: Cerato ve Walnut

*****************************************

İKİZLER BURCU ARALIK AYI BURÇ YORUMLARI : Sevgili İkizler burçları sağlıkla ilgili konuları değerlendirmeniz bedeninize özen göstermeniz gerekebilir. İlişkinizle ilgili ani kararlar ve değişiklikler söz konusu olabilir. Yabancılarla iş, eğitim-öğretim konularında olumlu durumlar gerçekleşebilir. Kendinizi ortaya koymak istediğiniz tüm durumlarda cesaretli olabilirsiniz. Bunu yaparken başkalarını kırmadan yapmanızda fayda var. Ani duygusal dalgalanmalara dikkat ederek bilgi, merak gerektiren dedikodu dahil her türlü iletişimde artış sebebi ile hassasiyetinizi kontrol etmeye özen gösterin. Ani kararlar almamaya, kararlarınızda aşırı inatçı ve  duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz.

Kristal Taşınız:  Malahit

Kelime şifa çalışması :  Sistem içinde yerimi güvenle ve güçlü bir şekilde alıp, görevlerimi mutlulukla yerine getiriyorum. 

Kokusu: Nane

Dr. Bach Çiçeği : Rescue Remedy

*****************************************

YENGEÇ BURCU ARALIK AYI BURÇ YORUMLARI : Sevgili Yengeç burçları endişe ettiğiniz, krizli durumlar ve sağlık konularında dikkatli olmalısınız. Güvenmediğiniz üzerinde düşünmediğiniz hiçbir konuda adım atmayın. Komisyonla ilgili işler yapanlar için olumlu bir döngü olduğunu söyleyebiliriz. Miras ile ilgili konular tekrar gündeme gelebilir, bilmediğiniz konular ortaya çıkabilir. Taşınma ile ilgili düşünceleriniz varsa uzaklara gitmeyi isteyebilirsiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız olan bir dönemdesiniz. Melisa çayı içerek dinginleşebilirsiniz. Ani duygusal dalgalanmalara dikkat ederek bilgi, merak gerektiren dedikodu dahil her türlü iletişimde artış sebebi ile hassasiyetinizi kontrol etmeye özen gösterin. Ani kararlar almamaya, kararlarınızda aşırı inatçı ve  duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz.

Kristal Taşınız :  Pembe Opal

Kelime şifa çalışması:  Yeryüzünü ruhsal annem gibi seviyor ve sayıyorum.

Kokusu:  Nane

Dr. Bach Çiçeği: Mustard, Elm ve Cherry Plum

*****************************************

ASLAN BURCU ARALIK AYI BURÇ YORUMLARI : Sevgili Aslan burçları arkadaşlar ve çevrenizdeki durumlar sosyal faaliyetlerinizde artış söz konusu olabilir. Dedikodulara karşıda dikkatli olmalısınız. Planlarınızda bir değişiklik iş veya medya ile ilgili konularda büyümek, kendi işinizi kurma isteği olabilir. Popüler olabilirsiniz. Heyecan verici gelişmeler sizi bekliyor. Adım atmakta motive olmanız ve cesaretle başlamanız önemli. Ani duygusal dalgalanmalara dikkat ederek bilgi, merak gerektiren dedikodu dahil her türlü iletişimde artış sebebi ile hassasiyetinizi kontrol etmeye özen gösterin. Ani kararlar almamaya, kararlarınızda aşırı inatçı ve  duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz.

Kristal Taşınız:  Yakut

Kelime şifa çalışması:  Bir öğrenci olmaktan hoşnutum ve bunu pek bilinçli olarak yapıyorum. 

Kokusu: Nane

Dr. Bach Çiçeği: Centaury, Hornbeam ve Rock Water

*****************************************

BAŞAK BURCU ARALIK AYI BURÇ YORUMLARI :  Sevgili Başak burçları meslek-iş hayatınızda yeni konular ve sorumluluklar olabilir. Çok çalışabilirsiniz veya yeni teklifler gelebilir her ne yapıyor iseniz severek yapmanız önemli. Günlük rutin işlerde yeni yöntemler denemeye niyet edebilirsiniz. İstikrarlı şekilde devamlılık sağlarsanız gelişmeleri de gözlemleyebilirsiniz.  Disiplinli olmanız gereken bir döngü sizi bekliyor. Ani duygusal dalgalanmalara dikkat ederek bilgi, merak gerektiren dedikodu dahil her türlü iletişimde artış sebebi ile hassasiyetinizi kontrol etmeye özen gösterin. Ani kararlar almamaya, kararlarınızda aşırı inatçı ve  duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz.

Kristal Taşınız:  Azurit

Kelime şifa çalışması:  Bana uygun düşen derecede sorumluluğu memnunlukla kabul ediyorum. 

Kokusu: Karaman Kimyonu

Dr. Bach Çiçeği : Willow

*****************************************

TERAZİ BURCU ARALIK AYI BURÇ YORUMLARI : Sevgili Terazi burçları eğitim konularında ya da yaratıcılık gerektiren işlerde yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Çocuklarla keyif veren aktivite arayışında olabilirsiniz. Sanatla uğraşan biriyseniz yeni projeler veya yurt dışı ile ilgili bağlantılarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Fiziksel olarak yenilikler yapmak size iyi gelebilir. Ani duygusal dalgalanmalara dikkat ederek bilgi, merak gerektiren dedikodu dahil her türlü iletişimde artış sebebi ile hassasiyetinizi kontrol etmeye özen gösterin. Ani kararlar almamaya, kararlarınızda aşırı inatçı ve  duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz.

Kristal Taşınız:  Rodanit

Kelime şifa çalışması:  Cesaret bana eylemi geçme gücü verir.

Kokusu: Kayın ağacı

Dr. Bach Çiçeği: Aspen ve Hornbeam

*****************************************

AKREP BURCU ARALIK AYI BURÇ YORUMLARI :  Sevgili Akrep burçları negatif ve radikal kararlar almaktan kaçınmakta fayda var. Bu zamanı bilgi edinmek ya da araştırarak geçirmek derin bir rahatlama ile birlikte odak noktanıza destek verecek durumlar ortaya çıkaracağınız söyleyebiliriz. Aile büyükleri ile tartışmaktan kaçının. Sorumluluk almanız gereken bir dönemdesiniz, bu sorumluluk iş ve kariyer hayatında da olabilir.  Yeni ve büyük yatırımlar söz konusu olabilir. Ani duygusal dalgalanmalara dikkat ederek bilgi, merak gerektiren dedikodu dahil her türlü iletişimde artış sebebi ile hassasiyetinizi kontrol etmeye özen gösterin. Ani kararlar almamaya, kararlarınızda aşırı inatçı ve  duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz.

Kristal Taşınız:  Çeroit

Kelime şifa çalışması:  Kayıp, yaratıcı gücün gizli bilgeliğini kabul ettiğimde her zaman bana çok daha büyük kazanç verir. 

Kokusu: Adaçayı

Dr. Bach Çiçeği: Wild Oat Centaury

*****************************************

YAY BURCU ARALIK AYI BURÇ YORUMLARI : Sevgili Yay burçları evlilik veya ortaklı işlerde muhasebe yapma zamanı diyebiliriz. Bu durum sizi sen-ben dengesi oluşturmanın önemine işaret eder. Sakin olmanız önemlidir. Sizi hareket ettiren durumlar gelişebilir bunu hırsla yapmamak önemli. Teknolojiyle ilgili yeni konulara ilginiz artabilir. Ani duygusal dalgalanmalara dikkat ederek bilgi, merak gerektiren dedikodu dahil her türlü iletişimde artış sebebi ile hassasiyetinizi kontrol etmeye özen gösterin. Ani kararlar almamaya, kararlarınızda aşırı inatçı ve  duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz.  

Kristal Taşınız :  Ay taşı

Kelime şifa çalışması :  Rastladığım her varlığın içindeki öğretmeni tanıyor ve kabul ediyorum. 

Kokusu: Erik çiçeği

Dr. Bach Çiçeği: Gentian

*****************************************

OĞLAK BURCU ARALIK AYI BURÇ YORUMLARI :  Sevgili Oğlak burçları düzenli yapmanız gerektiren gelişmeler olabilir.  Sağlıklı huzurlu olmanızı destekler. İş yerinizdeki yeni planlar için çok efor sarf etmeniz gerekebilir. Çok çalışarak emek harcamanızın neticesinde işinizdeki düzen önümüzdeki yıl da devam ediyor olabilir. İnanarak pozitif olmanız çok önemli.  Kredi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Kristal Taşınız:  Mavi Kuvars

Kelime şifa çalışması:  Bedenimin tüm gereksinimleri önemli ve doğrudur.

Kokusu: Erik Çiçeği

Dr. Bach Çiçeği: Mimulus

*****************************************

KOVA BURCU ARALIK AYI BURÇ YORUMLARI : Sevgili Kova burçları aşk hayatınızda çatışmalar olabilir. Artık bir karar almanız, uzatmamanız gereken zamandır diyebiliriz. Bu dönemde yeni hobiler edinmenizde fayda var. Size keyif veren kişilerle irtibatta kalın. Kendiliğinden hiçbir şey gelişemez pozitif, iyimser bir şekilde emek harcamanız doğru olacaktır. Yaratıcı işlerde, eğitimde adımlar atmak için uygun bir dönemdesiniz. Eğitmen- kişisel gelişim için öğretici olan kişileri dinlemenizde yarar var. Destekleneceksiniz. Ani duygusal dalgalanmalara dikkat ederek bilgi, merak gerektiren dedikodu dahil her türlü iletişimde artış sebebi ile hassasiyetinizi kontrol etmeye özen gösterin. Ani kararlar almamaya, kararlarınızda aşırı inatçı ve  duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz.

Kristal Taşınız:  Hematit

Kelime şifa çalışması:  Dünyada sürdüğüm hayat öğrenmem ve mutluluğumu tamamlamam için bana sınırsız fırsatlar sunuyor. 

Kokusu: Papatya

Dr. Bach Çiçeği: Wild Rose

*****************************************

BALIK BURCU ARALIK AYI BURÇ YORUMLARI :  Sevgili Balık burçları çevrenizde bir karmaşa söz konusu olabilir ve siz bu karmaşanın ortasında kendinizi bulabilirsiniz. Ev ve aile içerisinde bazı kararlar almanızı gerektirecek durumlar olabilir. Beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler söz konusu olmayabilir. Taktir beklemek yerine biraz  sakinleşmenizde fayda var. Dinlenmeniz ve yeniden şarj olabilmeniz için bu gerekli. Plan yapmak için uygun olmakla birlikte harekete geçmek için uygun bir dönem değil. Yazı yazmak, internet üzerinden iş yapmak daha doğru olacaktır. Başkaları ile temas etmemeniz sağlıklı olmanız için idealdir diyebiliriz. Fakat kendinizi motive etmekten vazgeçmeyin. Buna ihtiyacınız var. 

Kristal Taşınız:  Morganit

Kelime şifa çalışması:  Güven, mutluluğumun üzerinde durduğu güçlü temeldir. 

Kokusu: İnci Çiçeği esansı

Dr. Bach Çiçeği: Star Of Bethlehem

Not: Kelime şifa çalışması, koku, Dr. Bach çiçekleri, Sevgili Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha'ya (Jai Radha by Aysel Gülcem) aittir.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar