Astroloji

Akrep burcunda Yeni Ay: 7 – 17 Kasım

Astroloji verilerimne göre Akrep burcunda Yeni Ay (7 – 17 Kasım) burç yorumları

Akrep burcunda Yeni Ay:  7 – 17 Kasım

Türkiye saati ile 19.01’de Akrep burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Astrolojik etkisi 10 gün sürecek Yeni Ay haritasında İkizler burcu yükseliyor.

Bu Yeni Ay sürecinde günlük rutinler, sağlık konuları, iş hayatı, kariyer gibi konuların ön plana çıkacak. Yükselen burcun karşısında yer alan Merkür, bizi ilişkiler ve ortaklıklar konusunda dikkatli olmamız için uyarıyor.

Merkür’ün 10. evdeki Neptün’den aldığı kare açıyı da göz önünde bulundurarak uzun vadeli bir ilişkiye ya da ortaklığa başlamadan önce en az iki kere düşünmemiz yerinde olur. Bu dönemde süslü sözlere kanıp, hatalı adımlar atmamız çok mümkün.

Öte yandan, Yeni Ay ve Neptün arasındaki üçgen açı, kariyer ile ilgili konularda büyük hayaller kurmamıza, yeni planlar yapmamıza neden olabilir. Ancak Neptün’ün kadersel etkisi yanında aldatıcı ve kafa karıştırıcı yönünü de dikkate almamız gerekiyor.

Bu nedenle kariyer konusunda verilen sözleri ya da sunulan fırsatları dikkatlice incelememiz yararımıza olur. Uzun süredir beklediğimiz bir terfi ya da iş fırsatı, hiç de umduğumuz gibi çıkmayabilir. Adımlarımızı sağlam atmamız gerekiyor.

Yeni Ay ve Neptün açısı aynı zamanda sağlık sorunlarına da dikkat etmemiz gerektiğini bize hatırlatıyor. Yeni Ay Akrep burcunda gerçekleştiğinden bu sorunların özellikle cinsel organlarda ortaya çıkması mümkün. Neptün’ün yanıltıcı etkisi yanlış teşhisler konulmasına ya da teşhis konulmasının gecikmesine sebep olabilir. Sağlık kontrollerimizi yaptırmayı ihmal etmemeliyiz.

Yeni Ay genellikle yeni başlangıçları temsil etmesine rağmen bu Yeni Ay’da bir şeyleri sonlandırma temasının çok güçlü olduğunu görüyoruz. Bu Yeni Ay için, çok şey yapmak istediğimiz, ancak koşulların bizi hareketsiz kalmaya zorlayacağı bir duraklama dönemi…

Türkiye haritası

Yeni Ay ülke haritasında 5. eve düşmektedir. 5.ev ülkenin çocukları, sanat yerleri, parklar bahçeler, şans oyunları, ülkenin sahne işleri yapan kişileri, ülkenin eğlence kanallarına işaret eder. Türkiye haritasında ise 18 derecede yer alan Venüs’ün tam da üstüne düşüyor. Venüs kadınlar, cinsellik, ilişkiler, özel hayat, eğlence, zevk ve keyif alma, güzellikle ile ilgilidir.

Yeni Ay haftasında kadınlar sesini çok daha çıkaracak, kadın temalı konular, kadın cinselliği ile ilgili konular, ilişkiler, ilişkilerde skandal durumlar ile ilgili daha çok habere rastlayabiliriz. Yalnız yine de bu süreçte cinsel suçlarda artışlar, tecavüz, taciz hikayelerine ve haberlerine de çok sık rastlayabiliriz.

Astroloji: Akrep burcunda Yeni Ay burç yorumları

Koç burcu – Akrep burcunda Yeni Ay burç yorumları

Akrep Yeni Ayı, sekizinci evimizde gerçekleşiyor ve bizi finansal konular hakkında uyarıyor. Yeni Ay’ın 12. evimizde yer alan Neptün’den aldığı açı bizim kontrolümüzde olmayan koşulların etkisinde kalabileceğimize işaret ediyor. Finansal konularda risk almaktan kaçınmalı, altından kalkamayacağımız borçlar almaktan ve kredi kullanmaktan kesinlikle uzak durmalıyız.

Koç burcu ve yükselen Koç burçlarına Yeni Ay etkisi; ilişkiler yönünde. Dikkatini iletişime vermelisin. Bu dönemde az ama etkili konuşmak sana birçok alanda kazandırabilir. İş hayatın ve kazancındaki krizlerden kurtulmanın bir yolu da doğru iletişimden geçiyor.

Çok şanslı bir döneme giriyorsun. Çarşamba ve Perşembe günleri hassas olacaksın. Yapmayı planladığın önemli işlerini Cuma gününden sonrasına bırakmanda fayda var. Özel hayatındaki meseleleri büyütmemeye ve kendini mümkün olduğunca işine vermeye çalış.

Boğa burcu – Akrep burcunda Yeni Ay burç yorumları

Bu Yeni Ay döneminde odak noktamız ikili ilişkiler ve ortaklıklar. Sorun yaşadığımız bir ilişkimiz ya da ortaklığımız varsa, sonlandırmak için harekete geçmek isteyebilir ancak beklenmedik engeller, belirsizlikler ya da sorunlarla karşılaşabiliriz. Eğer ilişkimiz yoksa bu dönemde hayatımıza yeni biri girebilir ancak ilişkiye başlarken çok temkinli olmamızda yarar var.

Boğa burcu ve yükselen Boğa burçlarına Yeni Ay etkisi; psikolojiye yönelik. Yeni Ayın ilk iki gününde ruhsal bazı takıntıları kafanda büyüteceksin. Bunun sonucunda kendini yemeğe verebilirsin. Yemek yemekle mutlu olmaya çalışmak kiloya neden olacaktır. Hormonal dengeni bozmamak adına bunu aklından çıkarmamalı, o yönde dikkatli olmalısın.

Bir arada yaşadığın ve birlikte iş yaptığın insanlarla Perşembe günü gerginlikler yaşayabilirsin. Cuma gününden sonra birden bire her şeyin yoluna girdiğine şahit olacaksın. Düşüncelerindeki rahatlama hayatına yansıyacak ve farklı düşünmeye başlayacaksın.

İkizler burcu – Akrep burcunda Yeni Ay burç yorumları

Akrep Yeni Ay’ı sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Sağlık konularında kolay kolay teşhis edilemeyen sorunlarla karşılaşmamız mümkün. Rutin kontrollerimizi aksatmadan yaptırmamızda fayda var. İş ve günlük hayatımızda sonlandırmak, nihayete kavuşturmak istediğimiz projelerde aksamalar ya da hayal kırıklıkları yaşanabilir. Akrabalarımız ya da iş arkadaşlarımız tarafından bize verilmiş sözler tutulmayabilir.

İkizler burcu ve yükselen İkizler burçlarına Yeni Ay etkisi; ilişki, iletişim ve aşk hayatına yansıyor. Beklentilerini mümkün olduğunca azaltman gerekiyor. Duygusal ihtiyaçlarını dengelemenin tek yolu bu gibi görünüyor. Yeni Ayın ilk iki gününde bu anlamda çok zorlanacaksın.

Ev ve evlilik konusunda özellikle hassas durumlar söz konusu. Çarşamba, Perşembe günleri partnerinle aranda mesele olabilecek konulara yer verme. Cuma gününden itibaren her anlamda rahatlıyorsun. Alacağın her tür kararı bugünden sonrasına bırakmanda yarar var.

Yengeç burcu – Akrep burcunda Yeni Ay burç yorumları

Akrep Yeni Ayı bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Aşk ilişkilerimiz bu dönemde daha tutkulu ancak daha çalkantılı bir hal alabilir. Mevcut ilişkilerimizde yaşadığımız sorunları çözmek için harekete geçmek isteyebilir ancak engellerle karşılaşabiliriz. Yeni bir ilişkiye başlamamız mümkün ancak duygularımızla değil mantığımızla hareket etmemiz gerekiyor.

Yengeç burcu ve yükselen Yengeç burçlarına Yeni Ay etkisi; ev aile konuları üzerine. Değişime hazır ol. Yapmak istediğin şeyler üzerine ani kararlar alıyorsun. Uzak yerlere seyahat, ev-mekan değişikliği veya evle ilgili her şey. Bu süreçte ne yaparsan yap lütfen duygusal kararlar alma.

Daha sağlam yol almak istiyorsan yapacağın değişiklikleri Cuma’dan sonraya bırakmalısın. Ele aldığın şeyleri ailenle birlikte çok yönlü şekilde değerlendirecek, uzun vadede etkili kararlar alacaksın. Partnerinle arandaki bir belirsizliğe farklı şekilde yöneleceksin. Bazı şeylerin sandığın gibi olmadığını göreceksin. Esnek olmak işine yaracaktır.

Aslan burcu – Akrep burcunda Yeni Ay burç yorumları

Yeni Ay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evimizle ilgili tadilat, dekorasyon gibi işlemler yapmak isteyebilir ancak beklenmedik aksiliklerle karşılaşabiliriz. Aile ve iş hayatımız arasındaki dengemizi sağlamakta zorlanabilir, maddi konulardaki sıkıntılar ve ortak kaynakların kullanılmasında yaşanan sorunlar sebebiyle aile bireyleriyle tartışmalar yaşayabiliriz.

Aslan burcu ve yükselen Aslan burçlarına Yeni Ay etkisi; yakın çevre, iş, genel ilişkiler ve aile üzerine. Yeni ve beklenmedik haberler geliyor. Yakın zamanda her şeyin farklı yönde ilerleyeceğini söylemeliyiz. Hayatına sürpriz insanlar girecek. Yanı sıra sürpriz ve hızlı gelişmeler yaşayacaksın.

Hataya yer vermiyorsun. Geleceğe dair beklentin büyük. Sorumlulukların artabilir ama aldığın sorumluluk kadar da kazanacaksın. Yeni Ay ile birlikte yaşamında eski dönem kapanıyor yeni ve benzersiz bir dönemin kapıları açılıyor. Yapman gereken şey sakin ve kendine olan güveninle beklemek olmalı.

Başak burcu – Akrep burcunda Yeni Ay burç yorumları

Akrep Yeni Ayı döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Bu dönemde, sevdiklerimiz ile karşı karşıya gelmemiz, aramızdaki sorunları ortaya dökmek istememiz mümkün. Ağzımızdan çıkan sözlere çok dikkat etmemizde yarar var. Uzun vadeli ilişki yaşadığımız kişiler ya da ortaklık ilişkisi içinde bulunduğumuz insanların bizi hayal kırıklığına uğratması mümkün.

Başak burcu ve yükselen Başak burçlarına Yeni Ay etkisi yaşamın her alanına yansıyor. Özellikle düşüncelerinde olumlu yönde değişimler oluşuyor. Kendine ve hayata olan güvenin artıyor. Özel hayatındaki beklentilerin büyük oranda karşılık buluyor. Hiç beklemediğin bir gelişme yaşam çizgini değiştirebilir.

Bu gelişmeden sonra alacağın kararla ne yönde ilerleyeceğini sen belirleyeceksin. Parasal işlerde daha çok kazanacaksın. İlişkilerinde sözel ifadelerinin önemi büyük. Kurduğun cümlelerin etkisi artıyor. O nedenle ağzından çıkacak olan iki defa düşünmende fayda var.

Terazi burcu – Akrep burcunda Yeni Ay burç yorumları

Akrep Yeni Ayı döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Gelirimizi artırmak, yeni kazanç kapıları açmak için planlar yapıyor ve kendimize bu konuda güveniyor olabiliriz. Ancak temkini elden bırakmamakta ve rasyonel davranmakta yarar var. Sevdiğimiz kişiler için aşırı harcamalar yapmaktan kaçınmalı, elimizdeki paranın kıymetini bilmeliyiz. Sağlık konularına da ekstra dikkat etmemiz gereken bir dönemdeyiz.

Terazi burcu ve yükselen Terazi burçlarına Yeni Ay etkisi duygusal ihtiyaçları artırıyor. Ani bitişlere ve başlangıçlara açık olacaksın. Aşk hayatın aktifleşiyor. Duygusal alanda ayaklarının yere basması son derece önemli. Hayatına yeni biri girse de ciddi kararlar almamalısın.

Devam eden ilişkilerde hafta içi hassasiyet var. Birbirinizin özgürlük sınırlarına fazla girmemeye bakın. İş hayatında şans kapıları sonuna kadar açılıyor. Hiç kazanmadığın kadar kazanmaya başlıyorsun. Karşına çıkan risklerden korkma ve cesur davran.

Akrep burcu – Akrep burcunda Yeni Ay burç yorumları

Burcumuzda gerçekleşen Yeni Ay’da kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Kendimize yeni bir yol çizmek, yeni bir imaj yaratmak isteyebiliriz. İnsanları etkileme gücümüz artabilir.

Aşk hayatımız daha tutkulu bir hal alabilir. Ancak, ilişkilerimizde karşımızdaki kişiye aşırı bağlanmaktan ya da yeni bir ilişki yaşıyorsak, mantığı elden bırakmaktan kaçınmalıyız. Kasım ayında geri harekete başlayacak Merkür de harcamalar konusunda temkinli olmamız konusunda bizi uyarıyor.

Akrep burcu ve yükselen Akrep burçlarına Yeni Ay etkisi duygusal yönden yüksek oluyor. İlk iki gün her şeye isyan edebilir, içe dönebilirsin. Sana tavsiyemiz kendini fazla dinlememen yönünde. Sezgilerin güçlü ve enerjini istediğin yere istediğin şekilde yansıtamamak senden sıkıntı yaratıyor.

Cuma gününden itibaren dengeyi buluyorsun. Kalabalıklara karışacak, yeni ortamlarda yeni insanlarla tanışacaksın. Bu dönemde haberci rüyalar artabilir. Olup olabilecek her şeyi önceden hissedecek hale geleceksin. O nedenle hislerine sonuna kadar güvenebilirsin.

Yay burcu – Akrep burcunda Yeni Ay burç yorumları 

Akrep burcundaki Yeni Ay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Bu dönemde, dış dünyadan soyutlanıp, kendi içimize dönmemiz ve kendimizle yüzleşmemiz mümkün. Aile ve ev hayatında yaşadığımız sorunlar ve hayal kırıklıkları, her şeyden uzaklaşmak istememize yol açabilir.

Öte yandan, burcumuzda ilerlemeye başlayan Merkür, bizi içimizdekileri dökmeye de teşvik ediyor. Pişman olacağımız şeyler söylememeli, özellikle Merkür’ün geri hareket yapacağı dönemde hatalı kararlar almamak için temkinli olmalıyız.

Yay burcu ve yükselen Yay burçlarına Yeni Ay etkisi sosyal hayat, ilişkiler, aile ve işe yansıyor. Çevre ile olan iletişimin inanılmaz derecede artıyor. Yapacağın kontaklarda sakin ve uyumlu olmaya özen göstermelisin.

Enerjin taşıyamayacağın derecede yükseliyor. Dengeni bulabilir ve gerektiği şekilde kullanabilirsen bambaşka bir hayatın kapılarını aralayabilirsin. Yeni Ayın ilk iki gününde dikkat dağınıklığı yaşayabilir, odaklanmakta zorlanabilirsin.

O nedenle iş hayatında alman olası kararları diğer haftaya bırakmalısın. İlişkinde komplike konulara girmemek en iyisi olacaktır. Partnerinin aile hayatındaki sorunlara da çok fazla dahil olmamaya bak.

Oğlak burcu – Akrep burcunda Yeni Ay burç yorumları 

Akrep burcundaki Yeni Ay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. İçinde bulunduğumuz gruplarda insanları etkileme gücümüz artabilir.

Geleceğimizle ilgili yeni bir dönem başlatmak isteyebilir, yeni planlar yapabiliriz. Ancak, yaptığımız planlarda detaylara dikkat etmemizde çok yarar var. Yolculuk, yeni girişimler, sözleşmeler gibi konularda aldatıcı koşullarla karşılaşabilir, sorunlar yaşayabiliriz.

Oğlak burcu ve yükselen Oğlak burçlarına Yeni Ay etkisi iş, kariyer, kazanç ve iletişim alanında. Yeni başlangıçlara ve yaşanacak ani gelişmelere hazır ol. Yeni Ayda başlayan her sürecin net sonucunu ay sonundaki dolunayda alacaksın.

Çoğu şey istediğin yönde ilerleyecek. Dikkat etmen gereken bazı gereksiz insanlar var. Gerginliklerin ve fevri çıkışların hayatına olumsuz yönde etki etmesine izin verme. Çok önemli konu ve toplantıları diğer haftaya bırakmaya çalış. Özel ilişkini geri plandan yürütüyorsun. Rahatlamak ve kafanı dağıtmak için ilgini o tarafa yöneltebilirsin.

Kova burcu – Akrep burcunda Yeni Ay burç yorumları 

Akrep’teki Yeni Ay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Uzun süredir beklediğimiz bir terfi ya da yeni bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ancak dikkatli olmalı, bize sunulan koşulları detaylıca incelemeliyiz.

Yüksek beklentilerimiz karşılanmayabilir ve hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Harcamalarımızda dikkatli olmakta, yeni yatırım girişimleri yapmaktan bir süre uzak durmakta büyük yarar var.

Kova burcu ve yükselen Kova burçlarına Yeni Ay etkisi değişimi beraberinde getiriyor. Kendini daha önce hiç böyle hissetmedin. Hayata yeniden başlıyormuşsun gibi bir karmaya kapılacaksın. Bir süre önce hedeflediğin konuda güzel gelişmeler yaşanıyor. Yeni adımlar atıyorsun. Kararsız kaldığın işlerde net kararlara imza atacaksın.

Geçmişte yaşanan onca aksiliğe rağmen inancını yitirmemekte kararlısın. Bu da her anlamda yenilenmeni sağlıyor. Unutma hata yapmaktan korktuğun sürece doğruyu bulamazsın. Dikkat etmen gereken şey bu Yeni Ayda gerektiği yerde sinirlerine hakim olmak olmalı.

Balık burcu – Akrep burcunda Yeni Ay burç yorumları 

Akrep Yeni Ayı yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Yeni bir eğitim almak, yurt dışına çıkmak üzere planlar yapabiliriz. Ancak attığımız her adımı çok iyi planlamamız, temkinli hareket edip önümüze sürülen koşulları iyice gözden geçirmemiz gerekiyor.

Retro hareket eden Venüs bizi maddi konular hakkında dikkatli olmamız için uyarıyor. Öte yandan bu süreçte 10. evimizde, yani kariyer evimizde hareket eden Merkür alacağımız iş tekliflerini iyice incelememizin, elimizdeki projelere dikkatli bir şekilde konsantre olmamızın yararımıza olacağını gösteriyor.

Balık burcu ve Yükselen Balık burçlarına Yeni Ay etkisi duygusal boyutta. Melankoliksin. Yeni Ay sana yeni şartlar sunuyor. Ancak sen çoğu konuda eskide kalmış durumdasın. Bu günlerde düşüncelerinde dönüşüm yaşanabilir. Bu gerek okuduğun bir yazı, bir arkadaşının sözleri ya da yaşadığın bir gelişme ile mümkün olabilir.

Geçmişte kalan birinden haber bekliyorsun. Ama beklediğin o haber gelmeyecek. Yakınındakilere ve yeni hikayelere odaklanmalısın. Düşüncelerini büyütmeden biraz daha mantıklı ilerlemende fayda var. Hafta sonu yapacağın bir yolculuktan memnun şekilde dönüyorsun.

İndigo dergisi

Yorumlar