Astroloji

Ağustos Ayı Burç Yorumları ve şifalı taşları

Yazarımız Karma & Spritüel Astrolog ve Şifalı Taşlar Uzmanı Havvanur İncekara, 2019 Ağustos ayında tüm burçları astrolojik açıdan nelerin beklediğini yorumladı.

Ağustos Ayı Burç Yorumları ve şifalı taşları

Koç Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu : Yeni hobiler edinebileceğiniz, yeni girişimlerde bulunacağınız bir ay sizi bekliyor. Yeni bir şeyler öğrenme dürtünüz, yeni fikirler ve uygulama isteği verecektir.  İşinden memnun olmayanlar için yeni bir iş zamanı gelmiş olabilir. Maddi anlamda şanslı olacağınız bir ay olmakla birlikte, akrabalarınızla maddi ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Bu ay bekar Koç’lar için yeni ilişkiler olabilir.

Bu süreçte Sodalit taşı kullanabilirsiniz.

Boğa Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu :  Ağustos ayında sosyalleşmek sizin için rutin işlerden daha önemli olabilir. Grup çalışmalarında kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Bu süreçte mesleki becerilerinizi geliştirmenin yanı sıra duygularınız üzerinde bir kısıtlama hissedebilirsiniz.  Para kazanma açısından ise ekstra şans getirecektir. Yatırım yapmayı düşünüyorsanız bu süreçte planlamanız doğru  olacaktır. İkili ilişkilerinizde ise ödün vermeniz gerekebilir.

Yakut taşı kullanabilirsiniz.

İkizler Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu:  Çok aktif olacağınız bir ay içerisinde olacaksınız. İş yerindeki tüm önemli işleri yapmakla kalmayacak, aynı zamanda sosyal olarak da aktif  olmaya başlayacaksınız.  Gönüllü bir hizmete kaydolmanız, gönüllü hizmetlerde aktif rol almanız mümkündür. Enerjinizi kullanabileceğiniz bir yer arıyorsanız kesinlikle bulacaksınız. Bekar İkizler burçları hayatlarına kimi dahil edeceklerine dikkat etmelidir.

Bu süreçte Sarı Topaz taşı kullanabilirsiniz.

Yengeç Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu: Bir ekip içinde çalışmak beklediğinizden çok daha hızlı bir şekilde başarıya ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Yoğun çalışma, evdeki sorunların sizin için önemsiz görünmesine neden olabilir; neticede ise bu sorunlar daha da büyüyerek büyük sorunlara neden olabilir.  Arkadaşlarınızdan destek görebilir yeni insanlar tanımak size farklı fırsatlar sağlayabilir. Alışveriş için harcayacağınız paraya dikkat edin.

Bu süreçte Azurit taşı kullanabilirsiniz.

Aslan Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu :  Bu ay uyumlu olmaya ve gözlem yapmaya özen gösterin. Zira yaşayacağınız olumsuzlukları yalnız bu şekilde bertaraf  olmaktan kurtulabilirsiniz.  Bu şekilde ayın geriye kalanında ödülünü alabilirsiniz. Ayın ilk yarısında paranızı bir süre ihtiyaç duymayacağınız yerlerde değerlendirmeniz faydalı olur. Bu davranış finans ve para kaynaklarınız üzerinde önemli etki bırakabilir. 

Bu süreçte Peridot taşı kullanabilirsiniz.

Başak Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu: Ağustos’ta hedeflerinize ulaşmak için güçlü bir şekilde motive olabilirsiniz. Ailenizi ihmal edebilirsiniz, sevdiklerinizin bunu önemsememesi sizi harekete geçmeye motive edebilir.  Sistematik çalışmanız sayesinde kariyeriniz gelişmeye başlar ve mesleki hedeflere ulaşmanız kolaylaşabilir. Ayın ikinci yarısına kadar yatırım yapmamanız doğru olabilir.

Bu süreçte  Obsidyen taşı kullanabilirsiniz.

Terazi Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu: Yeni hedefler belirlemek,  bu hedefleri başarmak için yeni stratejiler geliştirmek için kullanılabilir. Duygusal yaşamınızın profesyonel amaçlarınızı etkilemesine izin vermeyin.  İş yerinde huzurlu olacak ve kendinize dikkat etmeli , görevlerinizi yerine getirmelisiniz.  Ayın ikinci yarısında bazı ekstra para girişleri olabilir.Bu ay evinizde değişimler yapmak içinde size fırsatlar sunabilir.  Akrabalarınızla ilişkilerinizin bozulmanısını önlemek için, yanlış değerlendirmelerden veya başkalarını suçlamadan konuşmanız gerekebilir.

Bu süreçte Amazonit taşı kullanabilirsiniz.

Akrep Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu : Kariyer sizin için çok önemli, profesyonel görevlerinizi bir önceki aya göre daha ayrıntılı ve titiz bir şekilde yerine getireceksiniz.  Bu yoğunluğa rağmen aileniz ile de yakından ilgileneceksiniz.  Yaşamış olduğunuz stres sizi alışverişe yönlendirebilir. Özellikle sahip olduğunuz bütçe için çok fazla savurganlık yapmamanızı öneriyorum.  Kullanmadığınız eşyaları satmanız için uygun bir zaman olduğu söylenebilir.

Bu ay altıncı hissiniz oldukça aktif olacak, bu süreçte Kaplangözü kullanabilirsiniz.

Yay Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu:  Evinizde büyük tadilatlarla, işyerinizde ise önemli değişikliklerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Her şey için yeterli enerjiye sahip olacak ve etrafınızdaki insanlar  tarafından takdir görebilirsiniz.  Bir proje ile uğraşanlar için ayın ilk yarısı olumsuzluklar yaşayarak durma noktasına gelebilir. İkinci yarısında ise her şey istediğiniz gibi başlayabilir, bu istikrarlı dönemi neyin iyi çalıştığı, neyin işe yaramadığını gözlemleyerek değerlendirmelisiniz.  Kendinizin ve işyerinizin daha iyi çalışmasına engel olan hataları yakalamak içinde uygun bir zamandır.  İyi kararlar alsanız riskleri göz önünde bulundurarak pahalı zevklerden uzak durmalısınız.

Bu süreçte  Labradorit taşı kullanabilirsiniz.

Oğlak Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu:  İlk üç hafta, mesleki planlarınızın uygulanması ve hedeflere odaklanma zamanı olacaktır. Sadece ayın son haftasında dinlenebilirsiniz. Bu işteki imajınızı önemli ölçüde geliştireceğiniz ve yapabileceklerinizi göstereceğiniz zamandır.  Hedeflerinize, faaliyetlerinize ve bağlılığınıza güvenle göz gezdirebilir insiyatif kullanmaktan çekinmeyebilirsiniz.  Sezginiz, paranın ve olası kazancın  nerede olduğunu size söyleyebilir. 

Bu süreçte Mavi Topaz kullanabilirsiniz.

Kova Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu : Aile bağlarınızı sıkılaştırmak, yıllardır görmediğiniz akrabalarınızı ziyaret etmek için istek duyabilirsiniz. Bu ayda yeni hedefler belirleyebilirsiniz.  İş arayanlar için çok güzel fırsatlar ortaya çıkabilir. Yüksek maddi gelir elde edebilirsiniz. Vicdanlı çalışmaya, sorumluluklarınızı ciddiye almaya çalışın. Ödülünü fazlası ile alacaksınız.  Bu ay bir kültür gezisinde bulunmanız mümkündür fakat dikkatli olmalısınız, dikkatsizliğiniz sorun çıkarabilir.  Arkadaşlarınız ve tanıdıklarınızla ilişkileriniz güçlendirmenize olanak tanıyacak eğlenceli ve bol miktarda sosyal toplantılar sizi bekliyor.

Bu süreçte Turmalin taşı kullanabilirsiniz.

Balık Burcu Ağustos Ayı Burç Yorumu: Hem mesleki hayatınıza hem de aile meselelerine çok fazla dikkat etmelisiniz. Bu konularla başa çıkabilmek için zihinsel olarak çok güçlü olmanız gerekir.  İç sesinizi  dinlemeniz  başarı sağlayabilir. Ayın sonunda sevilmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.  Kariyeriniz ile ilgili değişiklikler düşünebilirsiniz. Değişimden korkmayın, ilk başta onu korkutucu bulabilirsiniz, ancak uzun vadede bir çok fayda sağlayacak ve profesyonel başarıya ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Mail açıdan iyi bir ay sizi bekliyor yalnız beklenmeye masraflara dikkat etmelisiniz.  Ayın ikinci yarısında ekstra gelir elde etmeniz mümkün.  Bir çok ilişki ihtimali ile karşılaşabilirsiniz yalnız hiçbiri ciddi bir ilişki haline gelmeyebilir.  Düzenli ilişkisi olan insanlar ise birbirine bağlılıklarını kanıtlamak zorunda kalabilirler.

Bu süreçte  Mookite jasper kullanabilirsiniz.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar