Astroloji

5 Mayısta Boğa burcunda yeni ay burçları nasıl etkileyecek?

Astrolog Banu Boz, 5 Mayıs 2019 Pazar günü Boğa burcunun 14 derecesinde gerçekleşecek yeni ayın burçları nasıl etkileyebileceğini yorumladı.

5 Mayısta Boğa burcunda yeni ay burçları nasıl etkileyecek?

5 Mayıs 2019 Pazar günü Boğa burcunun 14 derecesinde yeni ay gerçekleşiyor. Ortak yeni projelerle ilgili konular ve maddi anlaşmaları bağlayan yeni ay; zor şartlara vurgu yapıyor. Finansal konularda dikkat edilmesi gereken bir döneme giriyoruz.

Menkar sabit yıldızı ile doğan yeni ay, tarımda olabilecek sorunlarla beraber bir takım hastalıklarında başlangıçlarına işaret ediyor.

Bu dönemde düzen oluştururken daha plânlı ve daha dikkatli olalım. Başlanılacak projeler ya da yeni başlangıçlar bir şekilde boğulup gidebileceği gibi beklentilerde başarısızlıkları getirebilir.

5 Mayıs Boğa burçları, 7 Ağustos Aslan burçları, 7 Kasım Akrep burçları ve 4 Şubat Kova burçlarını daha fazla etkileyecek olan yeni süreç yeni başlangıçlarda uyarıyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE BOĞA BURCUNDA YENİ AYIN ETKİLERİ

YÜKSELEN KOÇLAR: Boğa burcunda olacak yeni ay, maddi konularda size yeni kararlar aldırabilir. Mesleki alanda eskiden hal olmamış konularda olabilecek gelişmeler, tekrar gündeme gelirken sorunlar çıkarabilir dikkat ediniz. Varsa çocuklarınızın iş statüsü ile ilgili konularda da şartlar zorlayıcı etkiler olabilir.

YÜKSELEN BOĞALAR: Kişisel durumunuz, içinde bulunduğunuz şartlarınız, sağlığınız ve toplum önünde kendinizi ifade etme şekliniz. Boğa burcunda olacak yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Akademik alan, hukuk ve yurt dışı ile ilgili önceden hal edemediğiniz konular varsa daha özenli ve dikkatli olmalısınız. Olabilecek başlangıçlar bazı can sıkıcı gelişmeleri getirebilir.

YÜKSELEN İKİZLER: Yaşamış olduğunuz zorluklarınız, kayıplarınız ve bırakmak istediğiniz alışkanlıklarınız. Boğa burcu yeni ayı ile yeni kararlar alıyorsunuz. Ortak gelirde olabilecek gelişmeler eski hesaplarıda güncelleyecek. Bu koşullarda olabilecek başlangıçlara dikkat ediniz. Kapalı alanlarla ilgisi olan yükselen İkizler(okul, hastane, hapishane) olacak olan yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar yaparken daha dikkatli olunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Arkadaşlarınız, sosyal çevreniz ve içinde bulunduğunuz organizasyonlar. Boğa burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yenilenme sürecine giriyor. Eskiden hal edemediğiniz yarım kalmış projeler tekrar gündem oluşturabilir. Bu on beş günlük süre içinde yeni başlangıçlar yapacaksanız dikkatli olunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: İş kariyer, statünüz, hedefleriniz ve toplum önünde ki ünvanınızla ilgili konularda olabilecek yeni başlangıçlar Boğa burcu yeni ayı ile başlıyor. İş hayatınızda önceden hal edemediğiniz konular güncelleniyor. Yapacağınız yeni başlangıçlara dikkat ediniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Akademik kariyer, hukuk, uluslar arası konular, seyahatler ve büyük şirketlerin biriyle ilgiliyseniz Boğa burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yatırımlarınıza dikkat ediniz. Olabilecek yeni başlangıçlarınızda plân ve düzen oluşturunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Ortak gelir, kredi borç, alacak verecek, eş geliri, sigorta ile ilgili konularda olabilecek gelişmeler size yeni başlangıçlar yaptırabilir. Aile ve temellerinizle ilgili önceden hal edemediğiniz konular yeni ayla birlikte güncellenerek gündem oluşturuyor. Bu on beş günlük süre içinde yeni başlangıçlar yaparken dikkatli olunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: Evliliğiniz, eşinizin içinde bulunduğu şartlar, ortaklarınız, danışmanlık aldığınız kişiler ve varsa davalarınızla ilgili yenilenme sürecine giriyorsunuz. Boğa burcunda olacak olan yeni Ay’ la birlikte olabilecek gelişmeler önceden yapılması gereken anlaşmaları güncelleyecek. Bu süreci değerlendirirken daha plânlı ve daha dikkatli olunuz.

YÜKSELEN YAYLAR: İş temponuz, çalışma koşullarınız, sağlığınız ve beslenme düzeniniz Boğa burcu yeni ayı ile birlikte yenilenme sürecine giriyor. Siz şu sıralar maddi kazançlarınızla ilgili yapılanma süreci içerisinde olmalısınız. Önceden hal olmamış maddi konuları da güncelleyecek olan yeni ay, yeni başlangıçlar için daha plânlı ve daha dikkatli olmanızı ön görüyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Çocuklarınızın içinde bulunduğu şartlar, aşk, sanatsal yetenekleriniz, spor faaliyetleriniz varsa babanızın kazancı ile ilgili konular Boğa burcu yeni ay’ ı ile güncellenerek yenileniyor. Önceden yapılması gereken ve bir şekilde ihmal edilmiş konular yeni ay’ la birlikte yeni başlangıçlar için fırsatlar getirecek. Yapacağınız başlangıçlar için bu on beş günlük dönemde daha plânlı ve daha dikkatli olunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Eğitimle ilgili konular, yazışmalarınız, sözleşmeleriniz ve varsa kardeşlerinizin içinde bulunduğu koşullar Boğa burcunda olacak olan yeni ay’ la birlikte yenileniyor. Önceden yapmak istediğiniz ve bir türlü dahil olamadığınız sosyal proje fırsatlar ile geliyor. Yapacağınız yeni başlangıçlar için bu on beş günlük dönemde daha plânlı ve daha dikkatli olunuz.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

BANU BOZ - haber61.net

Yorumlar