Astroloji

4 Aralık Yay Burcunda Güneş tutulmasının astrolojik etkileri

4 Aralık 2021 Cumartesi günü Yay burcunun 12 derecesinde gerçekleşecek Güneş Tutulması burçları nasıl etkileyecek?

4 Aralık Yay Burcunda Güneş tutulmasının astrolojik etkileri

4 Aralıkta Türkiye saatine göre saat 10.44’te Yay burcunun 12. derecesinde yaşanacak Güneş tutulması  son 1.5 yıldır İkizler-Yay aksında yaşanan tutulmaların sonuncusu olacak.  Hint okyanusu, Afrika’nın güneyi, Antarktika’dan izlenebilecek Güneş tutulması ülkemizden görülemeyecek. 

Tutulmanın astrolojik etkileri 6 ay hissedilebilecek.

Tutulmadan en çok Yay, Balık, İkizler ve Başak burçları etkilenecek. Etkilenmenin olumlu veya olumsuz olması ise doğum haritalarındaki konumlara göre değişebilir. 

Koç, Aslan, Kova ve Terazi burçları olumlu etkilenecek.

Akrepler, Oğlaklar üzerinde tutulma etkisi yaşanmayacak.

Olumsuz etkilenme ihtimali yüksek burçlar Yengeç ve Boğa alacak.

 4 Aralık Güneş tutulması Güney Ay düğümüne yakın olacağı için geçmişle ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Olaylara farklı baktığınızı fark edebilirsiniz.

Din, inanç, felsefe, akademik kariyer, hukuk, üniversite, yurtdışı ilişkileri, yabancılarla temas, deniz ve hava yolculukları ile ilgili olan Yay burcunun etkileri yanında tutulmada Merkür'ün de rolüyle eğitim, seyahatler, ithalat, ticaret alanlarında hissedilebilir. Emlak, gayrimenkul alım satımları, ev,, yer, şehir, ülke değişimleri yaşanabilir.

Oğlak burcunun tutulma esnasında yükselme aşamasına olması nedeniyle; ilişkilerde, anlaşmalarda, sözleşmelerde dikkatli olmakta yarar var.

Antares sabit yıldızının etkileri ile başkaldırılar, fanatik hareketlilikler yaşanabilir. Öfkeyi kontrol etmeye dikkat edilmeli,  tartışmalarda gerilimi yükseltmekten kaçınılmalıdır. 

Güneş Tutulması Türkiye'nın yıldız haritasının 6. evinde meydana geldiği için, ülkede sağlık konuları, hizmet sektörü, çalışanların hakları ve sorunları , güvenlik birimleriyle ilgili konuları öne çıkabilir. Ekonomik anlamda olumsuz etkiler yaşanması muhtemeldir. 

Yay Burcunda Güneş Tutulmasının Burçlara Etkileri

Koç Burcu: Eğitim, yolculuklar, yabancılar ile ilgili konular ve yayıncılık konularında hareketlilik yaşanabilir. İş alanınınız ve mesleki kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler olabilir.

Boğa Burcu: Ekonomik alandaki etkilerşe yatırımlar ve borçlar gündeme gelebilir. Yakın iş arkadaşlarınız, ortaklarınız, eşiniz ve aile yakınlarınızla ilgili mali gelişmeler yaşanabilir. Eğitim ve seyahat alanlarında gelişmeler olabilir.

İkizler Burcu: Evlilik ve ikili ilişkilerle ilgili konular gündemde öne çıkacaktır. Borçlar, mali ilişkiler konusunda dikkantli olunmalı.

Yengeç Burcu:  Sağlık ve mesleki konulara dikkat. Kişisel sağlığınızın yanında eş, dost ve yakınlarınızın sağlıkları ve mali probleri de sizi ekileyebilir. 

Aslan Burcu: Sağlıkla ilgili konular önemli. Aşk ve gönül ilişkilerinde hareketlilik yaşanacaktır. Ekonomik konularda dikkatli olmalı ve borçlanmalarda aşırı hassas davranmalısınız.

Başak Burcu: Ev, aile ve akrabalar ile ilgili konular öne çıkabilir. Emlak alanında yatırımı yapabilir, yaşadığınız evde tadilata gidebilirsiniz.

Terazi Burcu: İletişim, eğitim, yolculuklar, kardeşler, yakın akrabalar, aile, taşınma, ev ve gayrimenkul konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu: Mali konular, mallarınız, krediler ve borçlar sizi uğraştırabilir. Seyahatler ve akrabalarla ilişkiler gündeme gelebilir Yatırımlarda dikkatli olmanız gerekir.

Yay Burcu:  Eğitim, yayıncılık, seyahatler ve yabancılarla ilişkiler gündeme gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz ve kilo almamaya gayret etmelisiniz.

Oğlak Burcu: İç dünyanızla ilgili konulara dalabilirsiniz, düşüncelerinizi pozitif tutmanızda yarar var. Sağlık konularında dikkatli olmalısınız.

Kova Burcu: Sosyal faaliyetlde ve arkadaşlarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Karamsarlıktan kaçının ve yalnızlığın dozunu abartmayın. Sosyal çevrenizle olumlu ilişkiler kurmaya gayret edin.

Balık Burcu: Mesleki ve mali konular öne çıkarken, aile ve akrabalarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Şanslı bir dönemdesiniz ama kararlar alırken riskten kaçının.

Yorumlar