Astroloji

4 – 10 Mart 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 4 Mart – 10 Mart haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

4 – 10 Mart 2019 haftalık burç yorumları

Koç burcu 4 – 10 Mart haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar: Bu hafta hayatınızı daha iyi hale getirmenin yollarını düşünebilir ve haftanın başlangıcı olarak şu an sahip olduğunuz işinizi ilişkilerinizi daha iyi hale getirecek fırsatları keşfedebilirsiniz. Heyecan verici gelişmeler ile karşı karşıya olduğunuz enerjiler sizleri güçlü kılacak. Küçük şeylerden heyecanlanabilir yükselen enerjinizle hayranlık uyandırabilirsiniz çevrenizde.

Hafta ortasından itibaren finansal konularda ve iş hayatınızda, ilerleme kaydedebilir ve doğru yolu izlemek için uzun vadeli planların üzerinde çalışabilirsiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde rakipleriniz ile savaşabilir işinize istediğiniz zaman nasıl sahip çıktığınızı yaşayarak öğretebilirsiniz.

Hafta boyu her şeyi kontrol altında tutmak için mücadele edebilirsiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde iş ve finansal konularda nasıl bir yol izlemeniz gerektiğine iş birlikleri ile odaklanabilirsiniz ve haftayı sezgisel ve yaratıcı enerjiler ile doğru değerlendirmenin sevincini yaşayarak tamamlayabilirsiniz.

Koç burçları; aşk hayatınızda ise eş veya sevgilinizden düşündüklerinizi de hissettiklerinizi de saklama eğilimi içinde olmamalı onunla iyi kötü her şeyi paylaşmalısınız. Bunu yaptığınız anda gölgeler huzursuzluklar kalkacak üzerinizden ve güven tazeleyerek ilişkinizi daha keyifli yaşar hale gelebileceksiniz.

6 Mart saat 19:04 Balık burcunda Yeniay gerçekleşecek. Hayalleriniz düşünceleriniz gerçekleşebilir. Ruhsal ve psikolojik sorunlarınızı alt edebilir gizli düşmanlıklar besleyen kişilerin kimler olduğunu tespit edebilirsiniz. Balık Yeni ayının enerjisi ile inançlarınız heyecanlarınız sezgileriniz yükselecek ve kendi kendinizi hastalıklı düşüncelerinizden iyileştirecek gücü yakalayabileceksiniz.

Boğa burcu 4 – 10 Mart haftalık burç yorumları
Güneş, Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar: Bu hafta iş ve eğitim hayatınıza daha çok öğrenmek kendinizi geliştirmek için yoğunlaşabilir başarılı olacağınız deneyimler kazanabilirsiniz.

Bu hafta öğrendiğiniz her şey sizleri daha başarılı ve bilgi sahibi kılacak. Pratik ve odaklanmış olmanız pek çok kişiyi rahatsız etse de aradığınız her şeye ulaşacak kafanıza takılan soru işaretlerinin cevabını bulmuş olmanın avantajlarını yakalayacaksınız.

Disiplin her konuda söz sahibi olmanızı sağlarken özel yaşamınız ile ilgili konularda sevdiğiniz insana karşı güven duygunuz zayıfladıysa bu hafta karşınıza çıkacak ipuçları ile merakınızı giderecek ve ilişkinizde rahatsızlığa sebep olan gerçekleri keşfederek sorunları aşabileceksiniz.

6 Mart saat 19:04 Balık burcunda Yeniay gerçekleşecek. Dostlar ve birlikte hareket ettiğiniz insanlarla acı tatlı olaylar deneyimleyebilirsiniz. Yeni insanlar la yeni başlangıçlar yapabilirisiniz.

Boğa burçları; çözülmemiş geçiştirilmiş duygusal bir mesele karşınıza çıkabilir ve siyahı beyaza çevirebilmenin mutluluğunu deneyimleyebilirsiniz. Hayatınızın kaos ve karmaşasını ardınızda bırakabilir bu gücü enerjiyi yaratıcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Hayata karşı işten eğitime aşktan aile ve arkadaşlıklara kadar rotanızı yeni bir radikal yönde belirlemeniz gerekebilir. Rüyalarınız size pek çok konuda rehberli edebilir. Bu sayede ilerleme kaydedebilir, geleceğiniz için yeni bir hedef belirleyebilir, farklı bir şeylere yönelebilir ve kendi iç dünyanızda biriktirdiğiniz yorucu enerjilerden uzaklaşabilirsiniz.

İkizler burcu 4 – 10 Mart haftalık burç yorumları
Güneş, Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar: Haftanın başlangıcı ile birlikte, hayatınızdaki insanlara odaklanabilir ve ilişkilerinizde daha fazla çalışmak ve başkalarına verdiğiniz sözleri yerine getirmek için mücadele etmeye başlayabilirsiniz.

İkizler burçları; 4 Mart Pazartesi günü iş ve eğitim hayatınızda olumlu enerjiler hakim dikkat çekebilir başvurularınızın olumlu değerlendirilmesi ile sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Haftanın ilerleyen günlerinde, önemli bir şey hakkında araştırma yapabilir ve pek çok önemli veriye ulaşarak hukuki konularda finansal alanlarda sizi yoran pek çok şeyin kaynağını öğrenerek gerekli müdahaleleri yaparak başarı çıtanızı yükseltebilirsiniz. Bu sayede hedefleriniz için odaklı çalışmalar yapabilir iş birlikleri ile maddi olarak kaynaklarınızı arttırabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün güçlü yansımaları ile kariyer ve yaşam yolunuza ait konularda uzun vadeli planlarınıza yönelebilir, yeni hedefler ile yüksek bir noktaya gelmek için çalışabilirsiniz.

6 Mart saat 19:04 Balık burcunda Yeniay gerçekleşecek. Yeni Ay enerjisi kariyer ve özel hayatınızı fazlası ile etkileyecek enerjileri barındırmakta. Başkalarının söylediği ama kabul edemediğiniz iletişim becerilerinizi anlamanız için kendinizde fark etmediğiniz özelliklerinizi keşfedecek yetenekleriniz sayesinde işinizle ilgili pek çok konuda daha popüler hale geleceksiniz.

Hızlı çıkışınız bazı çevreleri rahatsız edebilir ve beklenmedik gerilimler yüzeye çıkabilir sözlü saldırılar ile muhatap olmak zorunda kalabilirsiniz. Pek çok dost bildiğiniz insanların maskelerinin düşmesi ile şeyin kontrol dışı olaylar deneyimleyebilir ve olgunlaşabilirsiniz.

Yengeç burcu 4 – 10 Mart haftalık burç yorumları
Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar: Haftaya pek çok şeye çeki düzen vermek için yerinde müdahaleler yapabilirsiniz. İşinizde küçük şeylerden mutlu olmaya başlayabilir var olan şartlarınızdan daha fazlasını elde etmeye çalışabilir ve yolunuza kararlılıkla devam edebilirsiniz.

Hafta ortası, hayatınızdaki insanlar ile, ilişkilerinize daha fazla odaklanabilirsiniz ve ilişkilerinizde yakınlaşmaya, duygusal bağlarınızı güçlendirmeye yabalayabilir ve sorunlarınızın kaynağını daha iyi anlamak isteyebilirsiniz.

Finansal konularda ve iş hayatınızda haftanın ilerleyen günlerinde büyük fikirler bulabilir, olumlu bir bakış açısı kazanabilir ve genişleme planları ile başarılı girişimler gerçekleştirebilirsiniz.

6 Mart saat 19:04 Balık burcunda Yeniay gerçekleşecek. Yengeç burçları, bu dönemin enerjisi ile yeni deneyimlerle açık olmalısınız. Balık Yeni ayının enerjisi sizlere eğitim ve özel hayatınızda yeni kapılar açacak. Kırılan dökülen kalbinizi aşk ile iyileştirebilirsiniz.

9. evinizi etkileyecek Yeni Ay enerjisi ile seyahatler ve eğitim hayatınızda idealleriniz ulaşılmayacak gibi görünse de hayallerinizi gerçeğe çevirmek için mücadele edebilir kişisel vizyonlarınızı güçlendirecek fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Özel yaşamınızda ise içinizde yaşanan fırtınaları artık kendinize saklamayacağınızın göstergesi şok edici kararlar alabilir kendiniz için doğru adımlar atarak sorunlu bir ilişkiyi bitirme kararı alabilirsiniz.

Ya şimdi yeni fırsatlara sahip olursunuz, hedefleriniz hakkında iyi hissedebilir ve istediğiniz şey için daha fazla çalışır elde edersiniz veya keşkelerinize yenilerini eklersiniz.

Seçim sizin, eğitim uzun yolculuklar la ilgili sıkıntılar veya sürprizler söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda da aşk kavram değiştirecek sizler için alışkanlıkları bir yana bırakıp gerçek duygunun peşine yönelecek.

Aslan burcu 4 – 10 Mart haftalık burç yorumları
Güneş, Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar: Bu hafta boyu iş hayatınızda daha yaratıcı olabilirsiniz ve bunu yaptığınız andan itibaren hem dikkat çekecek hem de bulunduğunuz konumu sağlamlaştırarak sizi doğru yönlendiren insanların söylemleri ile ertelediğiniz başlangıçları gerçekleştirebileceksiniz.

Sizi geçmişe götüren olumsuz şeylerden uzaklaşmalı daha üretken ve verimli olduğunuz işleri fırsatları değerlendirmeye çabalamalısınız.

Bu hafta beklenmedik iş teklifleri alabilirsiniz profesyonel düşünmeli ve menfaatinize yönelik kazançlı teklifleri değerlendirmelisiniz.

Aslan burçları; özel yaşamınızda ise bir dargın bir barışık devam eden ilişkinizi bu hafta yapacağınız ciddi bir konuşma ile iyileştirebilir kaldığınız yerden devam etme kararını alabilirsiniz.

6 Mart saat 19:04 Balık burcunda Yeniay gerçekleşecek. Yeni dönüşümler başlayacak sizler için. İş ve özel hayatınızda karşılıklı yarar sağlayan fırsatlardan yararlanabilir olumsuz inatçı tavırlarınızdan uzaklaşarak alacağınız kararlar ile aşk hayatınızda da finansal konularda istikrarı yakalayabilirsiniz.

Başak burcu 4 – 10 Mart haftalık burç yorumları
Güneş, Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar: Bu hafta kendinizi daha güvenli ve duygusal hissedeceksiniz. İş hayatınızda mecbur kalıp istemeyerek te olsa yaptığınız işlerin yerini daha keyifli ve kazançlı işler alıyor. Sabırla sessiz ve derinden ilerlediğiniz takdirde istikrar sizden yana olacak.

Yönetici gezegeniniz bu hafta iş hayatınızda finansal konularda kalbinizin mükafatını alacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Uzun vadede kazanç ve kar sağlayacak yatırımlar haftanın en güzel enerjisi olabilir sizler için.

Özel yaşamınızla ilgili yalan yanlış konuşmaları ile dikkatinizi farklı alanlara çekme çabası içinde olan kişilere dikkat etmeli onların söylemlerini ciddiye almadan hareket etmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmadan hareket etmelisiniz.

Başak burçları; ortak yatırımlar işler ve özel hayatınızda yeni bir ilişki söz konusu olabilir sizler için. Deneyimlerinizden kazandığınız olgunlukla kuracağınız ilişkiler iş ve özel hayatınızda son derece kalıcı güven ve sevgi üzerine olacaktır.

Dikkat etmeniz gereken en önemli konu ise evli Başaklar eşinizin tutumu bir anda değişebilir ve sizi yut hayal kırıklığına uğratacak davranışlar içinde olabilir. Kıskançlık baskı ve geçmişle ilgili konuları gündeme getirmesi sizi oldukça huzursuz kılabilir.

 Eşinizle uzlaşmak onun alışkanlıklarından kaynaklı iş hayatında yaşadığı huzursuzlukları size yansıtması problemlere neden olabilir sakin olmalı pes etmeden son uyarılarınızı nazikçe yapmalı karşılıklı fedakarlık ve uzlaşı içinde davranması gerektiğini ona anlatmalısınız.

Terazi burcu 4 – 10 Mart haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Terazi olanlar: Bu hafta parlak zekanızı ortaya koymalı iş ve eğitim hayatınızda yeni fikirler üretmeli, aklınızda olanı paylaşmalısınız. Hafta boyunca sezgilerinize kalpten hissettiklerinizi dikkate almalı en çok keyif aldığınız iş ve eğitsel konulara odaklanmalısınız.

İş hayatınızda girişimci davrandığınız takdirde şeytanın bacağını kıracak ve güçlenerek adınızdan söz ettirecek imkanı yakalayacaksınız.

Bu haftanın bir diğer getirisi de yeni iş fırsatları yeni bir çalışma projesi başlatabilir, yeni bir rutin oluşturabilir, yaşam biçiminizi geliştirebilir veya günlük hayatınızı daha keyifli hale getirecek değişimler gerçekleştirebilirsiniz.

6 Mart saat 19:04 Balık burcunda Yeniay gerçekleşecek. Bu etki Terazi burçları için pozitif yönde sürprizler hazırlayabilir ve gerçek aşkı yaşayacağınız harika bir ilişki ile karşı karşıya bırakabilir sizleri.

Evli ve ilişkisi devam eden Teraziler de yakınlarınızın sebep olduğu gerginliklerin sona ermesi ile ilişkinizde kaybolan heyecan ve ifade etmekten korkar hale geldiğiniz sevginizi daha yoğun ve güçlü şekilde birbirinize ifade eder hale gelebilirsiniz.

Akrep burcu 4 – 10 Mart haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar: Gökyüzü bu hafta hayatınıza güven ve istikrarlı enerjileri getirmekte. İş hayatınızda temponuz yükseliyor hakkınız olan pek çok konuda önemli gelişmeler yaşamaya başlıyorsunuz.

6 Mart Çarşamba gününden itibaren çok daha faal olabilir ve işinizi kazançlarınızı geliştirme arttırma yönünde bir sürü yeni fikir bulabilir ve kısa vadeli planlar üzerinde isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu hafta dikkat etmeniz gereken en önemli konu öfkenizi kontrol etmek ve başarınızı gölgelemek için sizi öfkelendirerek hataya sürükleme çabası içinde olan kişilere karşı mesafeli durmanız olmalı.

Özel yaşamınızda ise evli Akrep burçları eş veya sevgilinizin kıymetini daha iyi anlayacağınız gelişmeler söz konusu olacak sizler için özellikle arkadaşlarınızdan kaynaklı sorunları anlayacak ve eşinize karşı size gösterdiği sabırdan dolayı minnettar kalacaksınız.

6 Mart saat 19:04 Balık burcunda Yeniay gerçekleşecek. Yeni Ay enerjisi ile aşk hayatınız ve çocuk veya çocuklarınız ile ilişkiniz önem kazanıyor.

Sorunları aşabilir gel gitler içinde içten içe yaşadığınız duyguları kalbinizden geçtiği gibi sözlerinize yansıtarak hayatınızın aşkı ile gönül bağınızı birleştirebilirsiniz. Ayrıca bir hobiniz profesyonel iş hayatına dönüşebilir iyi değerlendirmelisiniz.

Yay burcu 4 – 10 Mart haftalık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar: Gökyüzü haftaya güçlü etkiler ile başlayacağınızı müjdeliyor sizlere. Emek verdiğiniz üzerinde çalıştığınız projeleriniz kabul görebilir ve beklentilerinizi gerçekleştirecek imkanlara kavuşabilirsiniz.

Bu hafta finansal konularda da iyileşmeler söz konusu ödemelerinizin zamanında yapılması ile borçlarınızı ödeyip üzerinizden büyük bir yükü atabilirsiniz. Özellikle iş arayan ve uzun zamandır işsizlik problemi yaşayan Yay burçları; 5 Mart Salı gününden itibaren şansınız dönüyor ve kalıcı bir iş imkanı ile karşı karşıya kalıyorsunuz.

Eğitim hayatınızda da başarılı olacağınız hafta boyu sizleri motive edecek ve ön planda olmayı azminiz ile gerçekleştirebileceksiniz.

Yay burçları; özel yaşamınızda ise empati yaparak kararlar alacak ilişkinizi çıkmaza sokmak yerine emekle daha iyi hale getirmek için çaba gösterip karşılığını da aşk ile alacaksınız. 6 Mart saat 19:04 Balık burcunda Yeniay gerçekleşecek. Ailevi konularda yaşanan gerginlikler ve dargınlıklara dikkat!

Yeni Ay enerjisi ile, fikir ayrılıklarından uzaklaşacak ortak değerlerde barış ve huzurun zaferi ile bağlarınızı güçlendirebileceksiniz. Bu enerji ile yeni bir ev alabilir kiralayabilir taşınabilir, gayrimenkul satın alabilir veya satabilir, aileyle vakit geçirerek onlarında desteği ile bu anlamda keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yeni aileyi ağırlar veya baştan başlamak üzere bir şeyler başlatabilirsiniz. Bekar olanlar bu enerji ile yakınlarınız aracılığı ile tanıyacağınız biri ilk defa farklı duygular ile kendinizi bir ilişkiye ait hissetmenizi sağlayabilir. Bu şansı alışkanlıklarınız ile hırpalamadan iyi değerlendirmeniz faydanıza olacaktır.

Oğlak burcu 4 – 10 Mart burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar: Bu hafta şikayet ettiğiniz pek çok konuda kendi yapmadıklarınızın da farkına varabilmenin getirisi ile ruhunuzu kendiniz ile yüzleşerek şarj edecek yenilenecek kaprisli huzursuz davranışlarınızdan uzaklaşarak tazeleneceksiniz.

Yılbaşından bu yana tamamlamak için uğraştığınız işlerinizi neticelendirebilir finansal olarak beklentilerinizin karşılığını alabilirsiniz. İş hayatınızda 5 Mart Salı gününden itibaren yeni bir projeye, plana veya girişim üzerine odaklanabilirsiniz yeteneklerinize güvenenin ve fikirlerinizin başkaları tarafından kullanılmaması için tedbirli davranın.

Finansal olarak kazançlarınızın artması bazı yakınlarınızın iştahını kabartarak sevimlilik maskesi ile yanınızda yer almalarını merhamet duygunuzu kullanarak sizden daha doğru kazançlarınızdan faydalanma çabalarını arttırabilir. Dikkatli olun ve maskenin arkasında yatan gerçeği görmeyi seçin.

Oğlak burçları; özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinizin beklentilerini fark ederek ona karşı takındığınız soğuk tavrınızı bırakıp sevgi ve anlayışlı yaklaşımınızla ilişkinizi adı gibi özel hale getirebileceksiniz. 6 Mart saat 19:04 Balık burcunda Yeniay gerçekleşecek.

Sezgileriniz güçlenecek ve gerçekleri karanlıkları yırtıp gösterecek sizlere mutluluğunuzu başarınızı gölgeleyenlerin kim veya kimler olduğunu öğrenmek sizleri hayal kırıklığına uğratsa da güçlenecek doğru kararlar alıp hem iş hem de özel hayatınıza vermeniz gereken önemi fark edeceksiniz.

İşinizle ilgili konularda Balık Yeni ayının enerjisi ile iletişime önem vermeli ikna kabiliyetiniz ile isteklerinizi hayallerinizi gerçekleştirmek için çaba göstermelisiniz. Emin olun emeklerinizin karşılığını alabileceksiniz. Yayıncılık hukuk bankacılık sektöründe çalışan Oğlaklar değişim dönüşüm başarı sizler için şaşırtıcı derece de hızlı gelişecektir. Meslek veya eğitiminiz hangi alanda devam ederse etsin başarınız ile çok fazla kişiye ulaşabilecek ve adınızdan söz ettirmeyi başarabileceksiniz.

Kova burcu 4 – 10 Mart burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar: Gökyüzü haftaya iş ve eğitim hayatınızda geleceğinizi, bunun nasıl olacağını umduğunuzu, ve isteklerinizin gerçekleşmesi için şimdi ne yapmanız gerektiğini düşünerek başlayacağınıza işaret etmekte.

Bu hafta uzun vadeli planlar içinde olmak yerine elinizde kileri değerlendireceğiniz kısa vadeli sonuçlar üzerine odaklanmanız çalışmanız istikrar ve kazanç anlamında doğru kararlar almanızın anahtarı olacak sizler için.

İş hayatınızda birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerini önemsemeli fikir ayrılıklarından bile başarılı sonuçlar alabileceğinizi dikkate alarak hareket etmelisiniz. Bu hafta arkadaşlık ilişkilerinizde önem kazanıyor onlarla zaman geçirebilir iş değişikliği yeni bir iş planınızı onlarında görüşlerine sunarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

Kova burçları; hafta boyunca yatırımlar riskli işler ve farklı alanlara yönelme noktasında dikkatli olmalı özel yaşamınızda birlikte olduğunuz eş veya sevgilinizin ısrarları ile bilmediğiniz alanlara yönelmemelisiniz.

Aksi takdirde para kaybı yaşayabilir hukuki sorunlar ile de uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. 6 Mart saat 19:04 Balık burcunda Yeniay gerçekleşecek. Bu enerji ile sorunlu ortaklıkları sonlandırabilir finansal fırsatları takip edebilir, bildiğiniz ve kendinize güvendiğiniz konularda kazanç ve istikrarı artırabilirsiniz.

Balık Yeni ayının enerjisi size aşk hayatınızda da farkındalık kazandıracak sorunlu bir ilişkiyi sonlandırıp sevgi ve güven üzerine bir ilişkiye adım atabilir sosyalliğiniz sayesinde yeni insanlar tanıyarak keyif verici duygusal gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık burcu 4 – 10 Mart burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar: Gökyüzü bu hafta uyuyan ruhunuzu uyandıracak enerjiler ile dolu. Eski alışkanlıklarından kurtulmanın zamanı geldi, hayat yolunuzda iş te eşte eğitim de sıkışıp kaldınız mı, yalnız kalma korkusu ile sizi yoran kıran yok sayan insanlara bile bile katlanarak kendi özünüzü yok mu sayıyorsunuz? Bu sorulara cevabınız evet ve benzerleri ise kalıplarınızı alışkanlıklarınızı arkanızda bırakmanın prangalarınızdan kurtulmanın zamanıdır şimdi. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz değişimle başarıya ulaşacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız.

6 Mart saat 19:04 burcunuzda Yeniay gerçekleşecek ve heyecan verici, keşfedilmemiş yönlerinizi fark ederek hoşlanmadığınız pek çok şeye karşı tavrınızı da kararlarınızı da değiştirerek hayat pencerenizi başka alanlara açarak yenileneceksiniz. Çılgın yeni fikirlerin seli, iş ve özel hayatınızda heyecan verici gelişmeleri beraberinde getirebilir sizlere değerlendirebildiğiniz özün sesine kulak verebildiğiniz takdirde.

Balık burçları; iş hayatınızda yurt dışı ile tahminlerinizden çok üst noktaya ulaşmaya başlayabilir ve zeki ve akıllı girişimleriniz ile başarılı olarak onca kayıptan sonra kazanmaya başlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda da aynı enerjiler söz konusu varlığınızı kendi çıkarları uğruna kullanan tek taraflı istekleri ile sizi bunaltan sizi size küstüren o zor insanla yollarınızı ayırabilirsiniz.

Kısa ama uzun yolculuklar gerçekleştirerek ruhunuzu da kalbinizi de iyileştirip yeni insanlar tanıyarak aşka olan bakış açınızı değiştirebilir; Balık Yeni Ay’ının enerjisi ile önümüzdeki 6 ay boyunca aşk hayatınızda kalıcı gerçek duygular ile ilerleyeceğiniz büyük bir aşkın içinde yer alabilirsiniz.

Yorumlar