Astroloji

27 Eylül Merkür retrosu için öneriler

Astrolojik takvime göre yılın son Merkür retrosu 27 Eylül'de başlayacak. Terazi burcundaki merkür retrosu sırasında dürtüsel duygularla hareket etmemekte yarar var.

 27 Eylül Merkür retrosu için öneriler

2021 sonbaharı Merkür retrosu Terazi burcunda 27 Eylül'de başlıyor ve 18 Ekim'e kadar romantik ve sosyal açıdan küçük çaplı kozmik kargaşaya neden olabilecek.

İşte bu süreçte yapılması ve yapılmaması gerekenler

Erkenci Olun:  Merkür'ün ters dönüşü sadece tartışmalara ve yanlış anlamalara yol açmakla kalmaz, aynı zamanda günlük rutinimizi alt üst ederek trafik sıkışıklığına ve sistemlerin çökmesine neden olabilir. Erken gelin ve rutininize müdahale edebilecek beklenmedik eğri toplara yer bırakın. Merkür retrosu günlük rutininizi bozabilir.

Taahhütlerde Bulunmayın:  Merkür üç yıllık geri dönüşünü yaptığında kafa karışıklığı ve hatalar yüklenir, bu nedenle yapmak istediğiniz son şey bir sözleşmeye bağlı kalmaktır. Mümkünse, iş yerine dair imzaları veya daha sonraki bir tarihteki kira sözleşmelerini yeniden planlayın. Merkür Retrosu'nda sözleşme imzalamaktan kaçının. 

Önemli Konuşmaları Erteleyin:  Merkür gerilemesi sırasındaki anlaşmazlıklar söz konusu olduğunda, konuyu zihinsel olarak arşivlemek ve daha sonra tekrar ziyaret etmek en iyisidir. Bu şekilde, tutkulu duygular tarafından bulutlanmazsınız ve zamanı geldiğinde net bir çözüme ulaşabilirsiniz.

Dedikodu ve söylentilere karışmayın:  Merkür gerilemesi yeterince kaotik değilmiş gibi; bir skandal ve söylenti unsuru eklemek, gereksiz stres ve drama yaratmanın kesin bir yoludur. İnternette dedikodu yapmaktan veya ortalığı karıştırmaktan kaçının ve buna eğilimi olanlardan kesinlikle uzak durun.

 Sözlerinize Dikkat Edin: Merkür iletişimin hükümdarıdır, bu nedenle doğru kelimeleri bulmakta zorlanırken havadaki enerji sizi rahatsız edebilir. Başkaları tarafından nasıl algılanabileceği açısından söylemek istediğinizi düşünün ve hiçbir şey varsaymayın.

Dürtülerle Hareket Etmeyin:  Bu geçiş sırasında karışıklığı önlemek ister misiniz? Bir hevesle karar vermekten veya o anda yoğun duygulara dayanarak başkalarına yanıt vermekten kaçının. Bunun yerine, seçeneklerinizi tartın ve taahhütte bulunmadan önce her kararı ve kelimeyi düşünün. Merkür retrosu sırasında dürtüsel duygularla hareket etmeyin.

 Yalnız Geçirilen Zamana Öncelik Verin:  Bu geçişi stresli buluyorsanız, kendinize biraz zaman ayırın. Günlük tutmak veya kendinize bir onay mektubu yazmak, merkezden uzak bir zamanda gerginliği azaltmanın etkili yollarıdır.

Müşra Demir - https://www.marieclaire.com.tr

Yorumlar