Astroloji

21 Haziran Yengeç Burcunda Güneş tutulmasının astrolojik etkileri

21 Haziran 2020 tarihindeki Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek? Astrolog Ceylin Çelebi yorumladı.

21 Haziran Yengeç Burcunda Güneş tutulmasının astrolojik etkileri

21 Haziran 2020 Pazar günü Yengeç burcunda önemli bir Güneş tutulması meydana gelecek. Yılın en uzun gününde meydana gelecek Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek? Güneş tutulması bazı burçları aile, para ve yakın çevreyle olan ilişkiler yönünden etkileyecek. Bunlardan biri olan Boğa burcu 21 Haziran Pazar günü Güneş tutulmasının etkisinde kalarak yakın çevreyle ilişkilerinde sorun yaşayabilir. Terazi burcu güne evlilik ve yeni bir iş gibi güzel haberle uyanacak. Yengeç burcunun ise hayata bakış açısı değişebilir. İşte 21 Haziran 2020'de gerçekleşecek olan güneş tutulmasının burçlara etkisi ve 21 Haziran 2020 burç yorumları...

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ

21 haziran Pazar günü Yengeç burcunda önemli bir Güneş tutulması meydana gelecek. Ailen, evin, yuvanla ilgili konuları etkileyecek olan tutulmanın etkisi ile birlikte hayatında bu alanlarda yeni birtakım oluşumlar içerisine girebilirsin.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA

21 Haziran tarihinde yengeç burcunun 0 derecesinde meydana gelecek olan tutulmanın etkilerini iletişim ve yakın çevrenle olan ilişkilerinde yaşıyor olacaksın. Zorlanmalar sonucunda bu alanlarda önemli başlangıçlar yapabilirsin.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Yengeç burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması senin parasal alanlarını etkiliyor olacak. Kazancını ilgilendiren önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni harcamalarında bütçeni sarsmamaya dikkat etmelisin.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Pazar günü senin burcunda çok önemli bir tutulma meydana gelecek. Fiziksel görüntün, sağlığın ve hayata bakış açında önemli açılımlar ve yeni başlangıçlara gebe bir tutulma olacak. Sözlerine dikkat etmen tutulmanın etkilerini daha yumuşak atlatmana sebep olabilir.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

21 Haziran tarihinde yengeç burcunun 0 derecesinde meydana gelecek olan tutulmanın etkilerini daha çok bilinçaltı ve rüyalarınla ilgili olan alanında yaşıyor olacaksın. Ne zamandır ruhsal anlamda peoblemlerin varsa tutulmanın etkileri ile birlikte yeni bir terapiye başlayabilirsin.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Yengeç burcundaki Güneş tutulmasının etkilerini daha çok arkadaşların ve sosyal çevre alanında yaşıyor olacaksın. Yeni bir arkadaş çevresine girebilir ve belki de orada hayatının aşkıyla karşılaşabilirsin.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Yengeç tutulması hedeflerin, kariyerin ve sosyal statünle alakalı konularını etkiliyor olacak. Bu tutulma ile birlilte evlenecek olabilir veyahut yeni bir işe girebilirsin. Kendini çok fazla değişimleri arka arkaya yaşarken bulman olası gözüküyor.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

21 Haziran tarihinde yengeç burcunun 0 derecesinde meydana gelecek olan tutulmanın etkilerini yurt dışı ilişkileri, yabancılar, yüksek eğitim ile ilgili konularda yaşıyor olacaksın. Yeni bir eğitime başlayabilirsin. Hukuksal konularda da önemli adımlar atabilirsin.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Ödemeler, borçlar, miras, nafaka gibi konularda önemli gelişmelerin olacağı bir zaman dilimindesin. Güneş tutulmasının etkileri ile birlikte ne zamandır sorun yaşadığın bu alanlarda önemli başlangıçlar yapabilirsin.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Tutulmayı tam karşıt alanında yaşıyor olman elbette senin için çok önemli olayları bilhassa ikili ilişkiler alanında deneyimleyeceğini gösteriyor. Sözlerine. Dikkat etmen gereken bir dönem. Alacağın bir teklif ile ilişkin yeni bir boyut kazanabilir.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

21 Haziran tarihinde yengeç burcunun 0 derecesinde meydana gelecek olan tutulmanın etkikerini iş koşulları, çalışma şartları, evcil hayvanlar ya da baba tarafından yakın akrabaların ile ilgili konularda yaşıyor olacaksın. Sağlık konularına da dikkat vurgusu yapan önemli bir tutulma döngüsünden geçiyorsun.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR

Aşk hayatın, çocukların, hobilerinin mercek altında olduğu bu tutulma ile birlikte hayatında yeni açılımlarım olacağı bir döneme giriyor olacaksın. Birden fazla konuyla daha fazla haşır neşir olacağın bir dönem. Çocuklarının hayatında yeni gelişmeler meydana gelebilir.

Astrolog Ceylin Çelebi - Akşam

www.ceylincelebi.com

Instagram: astrolifeceylin

Yorumlar