Astroloji

2019 Mayıs ayı Yılı Burç Yorumları ve şifalı taşları

Yazarımız Karma & Spritüel Astrolog ve Şifalı Taşlar Uzmanı Havvanur İncekara, 2019 Mayıs ayında tüm burçları astrolojik açıdan nelerin beklediğini yorumladı.

2019 Mayıs ayı Yılı Burç Yorumları ve şifalı taşları

KOÇ BURCU MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI: Bir araç almayı, işinizi değiştirmeyi ya da yeni bir bebek düşünüyorsanız daha sonraya ertelemeniz sizin için daha faydalı olacaktır. Dikkatinizi iç dünyanıza yönlendirmeli ve kendinizi anlamaya çalışmalısınız. Mesleki konularda belirsizlik söz konusu olabilir, başarıya ulaşmak için çok çabalamanız gerekebilir. Prensipli çalışmanız hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir fakat beklentilerinizi karşılamayabilir. Bu süreçte Peridot taşı kullanabilirsiniz.

BOĞA BURCU MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI: Aile içinde duygusal açıdan bazı problemler yaşayabilirsiniz. Mesleki alanda çok dikkat çekecek, zor zamanlardan geçerek sorunlarla karşı karşıya kalacaksınız. Başarılı olmak ve tüm zorlukların üstesinden gelmek istiyorsanız, yaşam deneyiminizden ve diğer kişilerin tavsiyesinden yararlanın. Din ve felsefe hakkındaki görüşlerinizi gözden geçirmek için de mükemmel bir zamandasınız. İstikrar dönemi sizi bekliyor. Keyifli bir atmosferde verimli çalışmak istiyorsanız, iş arkadaşlarınız ve patronunuzla iyi ilişkiler kurmaya çalışın. Bu süreçte Sarı Safir taşı kullanabilirsiniz.

İKİZLER BURCU MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI: Bu ay işle ilgili meseleler ikinci planda olabilir. Sizin için yakınlarınızın memnuniyeti ve sevinci daha önemli olacaktır. Geleceğinizi, bir sonraki profesyonel ve özel hedeflerinizi planlamak için uygun bir zamandasınız. Güvenilirliğiniz ve kendinize olan güveniniz gelecekteki başarınızı etkileyecektir. Bağımsız faaliyetlerde bulunmak veya yeni projelere başlamak için bu iyi bir ay olmayabilir. İş arayanlar için bu ay çabaları sonuç verebilir. Bu süreçte Akik kullanabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI: Ailenizle uyumlu bir ay içerisinde olacaksınız. İşyerinizde başarının anahtarı cesaret ve özgüven olacaktır. Kendi insiyatiflerine, planlarına, hedeflerine ve fikirlerine sahip olan insanlar, insiyatifi olmayanlar ve sadece emirleri yerine getiren kişiler takdir edilecektir. Maneviyatınıza odaklanacaksınız. Bu ay kariyer ve finans konularında karlı görünüyorsunuz. Bu ay hassas olan sezgileriniz de, bu konuda önemli bir etkiye sahip olacak ve bu da belirli bir işletmenin ya da yatırımın karlı olup olmayacağını öngörmenizi ve tahmin etmenizi sağlayacaktır. Bu süreçte Yakut kullanabilirsiniz.

ASLAN BURCU MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI: Ay sonuna kadar neşeli olacaksınız. İş yerinde sakin ve dengelisiniz. Vicdani görevlerinizi yerine getirmeniz gerekiyor. Profesyonellik sizin en güçlü noktanızdır, bu nedenle fikileriniz hakkında yüksek sesle konuşmaktan çekinmeyin çünkü önerdiğiniz yenilikler yönetime hitap edecektir. Karlı bir yatırım yapmanıza yardımcı olacak yeni iş bağlantıları kurma fırsatınız olacak. Bilinmeyen bir kaynaktan para akışı sağlayabilirsiniz. Bu sürecin sonunda yaşamınızda sevginin ne kadar önemli olduğunu görebilirsiniz. İlişkileriniz güçlendirmek, sevdiklerinizle yaratıcı zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte Sarı Güneş taşı kullanabilirsiniz.

BAŞAK BURCU MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI: Bu ay çok büyük bir sabra ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak o zaman başarıya ulaşmanız mümkün. Evde yada işte mücadele etmek ve yönetimi ele almak için yapılan girişimler çatışmalar ile sonuçlanacaktır. Sinirli olmanız ve diğerleri hakkında somurtmanız hiçbir sorunu çözmeyecektir.Sizi neyin rahatsız ettiğini tartışmanız doğru olmayacaktır. Finansal konularda artışlar olabilir. Yatırım yapmaktan çekinmeyin. Borçlarınızı ödemeniz içinde uygun bir zaman dilimidir. Bu süreçte kalıcı arkadaşlıklarda elde edebilirsiniz. Bu süreçte Yeşim taşı kullanabilirsiniz.

TERAZİ BURCU MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI: Terfi için uygun bir zamandasınız ve şanslısınız. Bu ay başkalarını fikir ve görüşlerinize ikna etmeniz kolay olacaktır. Bir süredir aklınızda olan planlarınızı hayatınıza katmanız söz konusu olabilir. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Ani tepkiler vermekten kaçının, pişmanlık duyabilirsiniz. Küçük enfeksiyonlara karşı sağlığınıza özen gösterin. Mayıs ayının ikinci yarısı kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz. Bu süreçte Mangano Kalsit kullanabilirsiniz.

AKREP BURCU MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI: İş ve özel hayatınızda yoğun bir ay sizi bekliyor. Sorunların ve görevlerin sayısı ayın ikinci yarısında artış gösterebilir ve yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Size yardım etmekten mutlu olacakları için sevdiklerinizden destek veya iyilik isteyip istemediğinizi söylemekten çekinmeyin. İş yerinizdeki atmosferden memnun kalabilirsiniz. Finansal başarılarınız size yenilikçi çözümler sunmanızla gelecektir. Kendi işine sahip akrepler bu dönemde işini büyütmeyi düşünebilir. Elektronik veya ev eşyası alımı için uygun bir zamanlama. Finansal likitidenizi korumak istiyorsanız bu dönemde kimseye borç vermeyin, çünkü geri dönüşü için aylarca, yıllarca beklemek zorunda kalabilirsiniz. Bu süreçte Sitrin taşı kullanabilirsiniz.

YAY BURCU MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI: Bu ay duygularınız sizi yorabilir. Sürekli ruh halinizin değişmesi, karar vermenizi zorlaştıracaktır; bu nedenle arkadaşlarınızdan tavsiye istemekten korkmayın. İş hayatınızda süprizler olabilir. Sizi yoğun bir ay bekliyor ancak denemeye değer çünkü yönetim çalışanlarına dikkatle bakıyor ve sıkı çalışanları ödüllendiriyor. Neyse ki, bu çaba sizi daha çok çalışmaya ve şirketteki bir çok insan için rol model haline getirmeye motive edecektir. Maddi durumunuzdaki artış nedeniyle alışveriş çılgınlığına tutulabilirsiniz. Eski dostlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz faydalı olur. Sinir ve stres için müzik dinleyebilirsini. Bu süreçte Zümrüt kullanabilirsiniz.

OĞLAK BURCU MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI: Kariyer konusunda esnemeniz söz konusu olabilir. Fikirlerinizi direterek üstlerinizi ikna edebilirsiniz. Bu esnekliğiniz takdir görmenizi sağlayacaktır. Bu hayal gücünüzden veya insiyatifinizden yoksun kalacağınız anlamına gelmez. Aksine, iş dışında kendinizi yerine getirecek, kültür ve sanatla ilgili bir projede bulunacaksınız. Aile yakınlarınızdan yararlanmak, sevilen birinden bir teklif almak veya bir aile şirketinde bulunmaktan tereddüt etmemelisiniz. İş arayanlar sadece iyi iş teklifleri almayacak aynı zamanda kendilerini önemli hissetmelerini sağlayacak işlerle karşılaşacaklar. Yaptıkları işte iyi oldukları bilinecektir. Girişimciler ise bu ay yatırımlarına dikkat etmelidir. Sağlığınızdan şikayetçi olabilirsiniz. Özellikle gözlerinize dikkat edin, kontrollerinizi ihmal etmeyin. Bu süreçte Akuamarin kullanabilirsiniz.

KOVA BURCU MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI: Disiplinli çalışan Kovalar başarıya ulaşacaktır. Enerji dolu ve özgüvenli hissedeceksiniz. Profesyonel olarak kendinizi göstermelisiniz. Evinizde durum sakin olacaktır, bir hafta sonu kaçamağı ve hatta bir öğleden sonra bile evde ilişkilerde bir çok şeyi değiştirebilir. Ailenize zaman ayırmalısınız. Çocuklarınızın sorunlarını anlamak için çaba harcamanız önemlidir. Finansal açıdan iyi bir ay olarak öngörüyorum. Ticaretle ilgilenenler için ayın sekizi ve yirmi yedisi arasında satın alınmalar yapılabilir. Daha sonraki zamanlar zararla sonuçlanabilir. Sağlığınız için bu ay kan testi yaptırabilir, demir seviyenize dikkat etmeniz iyi olabilir. Bu süreçte Hematit taşı kullanabilirsiniz.

BALIK BURCU MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI: Aile, ilişkiler ve arkadaşlar sizin için öncelikli olacaktır. Kişisel ve profesyonel ilgi alanlarınızı zorlayarak evinizle ilgileneceksiniz. Bazı ilişkilerde bitiş söz konusu olabilir. Diğerleri onların görüşlerine güvenmek zorunda kalabilir. Kişisel çekiciliğiniz ve karizmanız artabilir. İnsanlar için etkileyici görülebilirsiniz. Sadece bedeninize değil ruhunuza da ilgi göstermeye çalışmalısınız. Kendi değerinizi anlamanız için iyi bir zamandasınız. Daha fazla bilgi edinmek ve ilginç atölye çalışmalarına katılmak isteyebilirsiniz. Bu hobileriniz çok fazla zaman alarak işinizi aksatmanıza sebep olabilir. Finansal konularda çok dikkatli olmalısınız. Bu ay sizler için bereketli görünmüyor. Sosyalleşebilir, parti ve toplantılara katılabilirsiniz. Bu süreçte Unakit taşı kullanabilirsiniz.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar