Astroloji

2018 burç yorumlarınız ve şifalı taşlarınız

2017 yılında burçları neler bekliyor? Hangi şifalı taşlar burçlara daha pozitif bir yıl geçirmelerini sağlayacak. Astrolog ve şifalı taşlar uzmanı Havvanur İncekara mistikalem okurları için 2018 arkeoloji haritasını yorumladı.

2018 burç yorumlarınız ve şifalı taşlarınız

2017 yılı bir çok burcumuz için zor bir süreç oldu; dolayısı ile bir çoğumuzun bu yeni yıldan beklentimiz yüksek.

Kısaca burçlarımızı neler bekliyor ve genel olarak hangi taşlar ile kozmik enerjilerden faydalanabiliriz?

KOÇ BURCU 2018 YORUMU VE ŞİFALI TAŞI: Geçen yılın olumsuzlukları ve zorluklarından sonra bu yıl bir rahatlama ve umut ışığı beliriyor diyebiliriz.  Yurtdışından gelen fırsatlara, gelecekteki kariyerinizde nasıl ilerlemeniz gerektiği konusunda net kararlar verebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.  Doğru şekilde yapılan planlarınız ve istikrarlı oluşunuz eylemlerinizin doğru şekilde büyümesini sağlayacaktır. Kariyerlerine yön verecek olan Koç'lar için Sardoniyx taşı kullanmaları faydalı olacaktır. 

BOĞA BURCU 2018 YORUMU VE ŞİFALI TAŞI: Bu yıl Boğa burçlarını çeşitli fırsatlar bekliyor. Yaşamdaki yeni olaylara alışmakta sorun yaşayabilirler. Umutlarınızın her ne olursa olsun arkasından gitmelisiniz. Bu yeni yılınızı planlamalı, işyerinizde, hatta kişisel hayatınızda yeni seçenekleri değerlendirmelisiniz. Aş hayatınız oldukça renklenecek bu sebeple işlerinizi ihmal etmemeniz sizin açınızdan iyi olur. Koşulsuz sevgiyi deneyimlemeyi seçebilmeniz için  Zümrüt taşı kullanmanızı tavsiye ediyorum. 

İKİZLER BURCU 2018 YORUMU VE ŞİFALI TAŞI: Çok huzursuz ve son derece aktif bir zihine sahipsiniz bu  sebeple konsantrasyon gerektiren konularda zorlanabilirsiniz.  Bu yıl birden fazla konuda yoğunlaşmaya çalışmak, bir çok şeyi aynı anda yapmaktan kaçınmalısınız. Kişisel yaşamda ve ortak çalışma alanlarında engeller ile karşılaşabilirsiniz. Özel hayatınızda mutluluğu yakalayabilmek için Pirit taşına müracaat edebilirler.

YENGEÇ BURCU 2018 YORUMU VE ŞİFALI TAŞI:  Bu yıl maddi kazançları artacak olan Yengeçler'e bu konuda sezgileride oldukça yardımcı olacaktır. Özgüveni yükselecek olan burç mensuplarının başladıkları işlerde oldukça yükselecekleri bir döneme işaret etmekt. İsteklerini gerçekleştirecekler. Fakat yanlış yada ego temelli kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz.  Güvendiğiniz biriyle istişare etmeniz faydalı olur.  Duygularınızda dengeyi bulamazsanız tüm ilişkileriniz zedelenebilir. Bu sebeple Oniks taşı kullanmaları bu dengeyi kurmanızı sağlayacaktır. 

ASLAN BURCU 2018 YORUMU VE ŞİFALI TAŞI:  Kötümser ve olumsuz düşüncelerinizde kademeli bir artış olabilir; yaşamış olduğunuz negatif olayların etkisi neticesinde insanlarla iletişiminizi kısıtlama yoluna gitme isteği duyabilirsiniz. Fakat unutmayın siz Aslan'sınız bu hal sizin için uzun süreli  olamaz. Bu yıl zihninizi temizlemenin, yeniden planlamanın yılı. Oldukça mücadele edeceğiniz bir yılın sonunda başarı sizin olacak.  Bu yorucu süreçte kendinize bir Kehribar'ın eşlik etmesi ihtiyaç duyduğunuz gücü size sağlayacaktır. 

BAŞAK BURCU 2018 YORUMU VE ŞİFALI TAŞI: Bu yıl basak burçlarını gerek iş, gerek tatil gerekse başka sebeplerden ötürü sık sık seyahat ederken görebiliriz. Bir süredir planlarının dışında seyir gösteren hayatlarını bu yıl kendi istek ve arzularına göre organize edebilirler. Bu süreçte Kaplangözü bulundurmayı unutmasınlar

TERAZİ BURCU 2018 YORUMU VE ŞİFALI TAŞI:  Terazi için bu yıl zorluklar olsada şansta onların yanında olacak. Gereksiz hırstan uzak durmanız sizin için iyi olacaktır. Değişecek ve dönüşeceksiniz. Kendinizi keşfedeceğiniz, kendinizi tanıyacağınız bir döneme işaret ediyor. Aileniz ve akrabalarınızla ilgili konularda belirsizlik yaşayabilirsiniz.  Düşüncelerinizde netlik sağlayabilmek için  Sitrin taşını yanınızdan ayırmayın. 

AKREP BURCU 2018 YORUMU VE ŞİFALI TAŞI:  Bu yıl bütçe ve finansmanlarınızı doğru şekilde planlayamazsanız zorluklar ile karşılaşabilirsiniz.  İş yerinizde dikkatli olun tartışmalardan uzak durun.  Doğru hedefler ortaya koyun. Bununla birlikte aşk hayatınızda istikrarlı bir ilişkiye başlamanız mümkün.  Bu süreçte Obsidyen kullanmanız dengede kalmanızda faydalı olabilir. 

YAY BURCU 2018 YORUMU VE ŞİFALI TAŞI: Yay burçları bu yıl son iki yıldır kaybetmiş olduklarını geri kazanma imkanına kavuşabilirler. Bu yıl boyunca tartışmalar ve çatışmaların  bulunduğu  ortamlardan uzak durmalısınız. Yeni arkadaşlar da edineceğiniz bir döneme girmektesiniz.  Daha akılcı, analitik ve mantık odaklı davranmanız gereken bir yıla başlıyorsunuz. Bu süreçte Labradorit sizi destekleyecektir. 

OĞLAK BURCU 2018 YORUMU VE ŞİFALI TAŞI: Bu yıl sizin için iş, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda önemli gelişmeler olacağını işaret ediyor. Yıl içinde sizleri yoğun bir şekilde meşgul edecek yeni projeler ve girişimler olacaktır.  Çok yoğun ve hatta baskılanmış hissedeceğiniz bir yılın ardından  bol kazanç elde edeceksiniz. Bu yoğun temponuzde enerjinizin düşmemesi için kendinizi Mercan taşı ile destekleyebilirsiniz. 

KOVA BURCU 2018 YORUMU VE ŞİFALI TAŞI: Geçmişteki karşılıksız çabalarınız bugün karşılık bulabilir.  Bu yıl şans sizinle olacak. Yurtdışından gelecek fırsatları değerlendirmenizde fayda var.  Bu yıl takdir göreceğiniz bir yıl olacak.  Sıkı çalışmaya devam edeceksiniz. Seyahatler bu yılın başarı ödülü olarak görülebilir.  Sosyal çevreniz genişleyecek aranılan insan haline geleceksiniz. Herkesi mutlu edemezsiniz kendinizi önemseyin. Bu süreçte Karnelyan kullanın.

BALIK BURCU 2018 YORUMU VE ŞİFALI TAŞI:  Bu yıl kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ortaklıklardan veya eşinizden gelen kazançlar iyi olacaktır.  Bu yıl geleceğe karşı endişeli olabilirsiniz. Hayalleriniz yıkılmış, istekleriniz gerçekleşmemiş olabilir.  İnziva ihtiyacı duyabilir; bu içe dönüş ve sukunet isteğinizde şifalı taş olarak Moldavit size destek olacaktır. Umudunuz ve hırsınız azalmış görünsede yılın sonunda başarı size göz kırpıyor. Yeşim taşı da bu yıl balık burcuna potitif katkı sağlayacaktı.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Astrolog ve Şifalı Taşlar Uzmanı

                                                                                    incekarahavvanur@gmail.com

                                                                                       twitter : @havvanurincekara

Yorumlar