Astroloji

2018 Ağustos ayı burç yorumları ve şifalı taşlar

Astrolog Havvanur İncekara, astrolojik verilere göre tüm burçların ağustos ayı yorumlarını yaptı ve her burca ihtiyaç duyacağı şifalı taşı önerdi.

2018 Ağustos ayı burç yorumları ve şifalı taşlar

KOÇ BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU: Aceleci davranmaktan kaçınmanız gereken bir dönemdesiniz. Ayrıntıları dikkate almalı ve yapmış olduğunuz şeyin yararlı ve başkalarına hizmet edip etmediğinden emin olmaya çalışmalısınız. Yapacağınız yatırımlardan para kazanmanız mümkün. Bu süreçte Yeşim taşı kullanabilirsiniz.


BOĞA BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU: Artık neyi sevdiğinize, neye değer verdiğinize dair bir karar vermelisiniz.  Sabrınız ve kararlılığınız sonuca ulaşmanızı kolaylaştıracaktır.  Yazmayı ve konuşmayı verimli olarak kullanabileceğiniz bir süreçtesiniz.  Ailenizle ve yakın arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirmek isteyebilirsiniz. Kardeşleriniz ilişkilerinizi düzenleyebileceğiniz bir dönem.  Bu süreçte oniks kullanabilirsiniz.

İKİZLER BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU:  Ortaklı ve ikili ilişkilerinizde dönüşüm yaşıyor olabilirsiniz. İşler kontrolden çıkmış gibi hissedebilirsiniz, güçsüz olduğunuz konusunda serzenişleriniz olabilir, kendinizden daha büyük bir güce güvenip teslim olmanız size faydalı olacaktır.  Akışta kalabilirseniz ödülünüzü de alırsınız. Bu süreçte Yakut taşı kullanabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU:  Besleyici ve hassas yönünüzün kısıtlanmasını hissetmeden sevmeyi, takdir etmeyi öğrenmeni gerekebilir. Bir bakıma olanı kabul etmek ve koşulsuz sevgiyi açığa çıkarmaktır.  Yeni insanlar hayatınıza dahil oldukça ilişkilerinizin gidişide netleşecektir. Kendi varlığını ortaya kuoymanın yeni yollarını keşfedebilirsiniz. Güvenlik alanınızın zarar görmesinden korkmayın.  Bu süreçte Kuvars Kristali kullanabilirsiniz.

ASLAN BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU: Kendinizi mutlu ve eğlenirken bulacağınız özel bir ay geçireceksiniz. Etrafınızdaki insanların da sizin mutluluğunuz ile mutlu olmasını sağlayabilirsiniz; fakat bir an evvel "yaptıklarınızla mutlu musunuz Ve bundan daha fazlasını yapabilir miyim?" Sorularını cevaplamalısınız. Bu seçiş ve vazgeçişler sonucunda hayatınızı şekillendireceksiniz. Bu süreçte Çeroit taşı kullanabilirsiniz.

BAŞAK BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU:  Çok çaba sarfetmenize rağmen ortaya çıkamıyor ve kendinizi yetersiz  hissediyorsunuz. Bu doğru değil! Son yıllarınızı nasıl geçirdiğinize nelerle vakit kaybettiğinize bir göz atın. Gerçek istek ve arzularınızın farkına vararak yeniliklere kendinizi açın. Bu süreçte Sitrin taşı kullanabilirsiniz.

TERAZİ BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU: Sevginizi başkalarına nasıl gösterdiğiniz önemlidir. Etrafınızdakileri mutlu eden, enerjik hissettiren bir katkı sağlıyor musunuz? Peki onlar hayatınıza pozitif katkı sağlıyorlar mı? İlişkileriniz, sevgililer, aile veya yakın arkadaşlarınızla ilgili savunmasız veya hassas hissedeceğiniz bir dönemden geçebilirsiniz. Bu süreçte Safir taşı kullanabilirsiniz.

AKREP BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU: Uzun zamandır yaşadığı dönüşüm sancılarından sonra Akrep’ler için şifa ve yenilenme zamanı geldi. İlişkilerinizde kontrolü ele alacaksınız.  Özel  yeteneklerinizi keşfetmek, yeni kararlar almak hatta meslek seçiminizi gözden geçirmek için en uygun zamandasınız.  Artık hayır cevabı almanız çok zor. Bu süreçte Yeşil Turmalin kullanabilirsiniz.

YAY BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU: İç sesinize kulak verin. Bu ses sizin her şey karşısında anlam ve amacı görmenize yardımcı olacaktır. Bireysel olarak çalışmalar yapmanıza uygun bir dönemdesiniz. Haz peşinde koşma eğiliminizi kontrollü kullanmanızda fayda var. Yurt dışı seyahatelere gidebilirsiniz. Maneviyatla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Bu süreçte Akuamarin taşı kullanabilirsiniz.

OĞLAK BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU: Doğanız gereği ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinize zorunluluk, olması gereken bir durum gibi veya bir iş disiplini olarak yaklaşmanız probleminizin temelini oluşturuyor.  Her ne kadar sizin için alışılmadık bir durum olsa da daha  hassas yönlerinizin ortaya çıkmasına izin verin.  İlişkinizde her anlamda bir bütün olmayı deneyimlemeye hazırlıklı olun. Bu süreçte Pembe Turmalin kullanabilirsiniz.

KOVA BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU:  Etrafınızda ilginizi çeken bir çok insan ile karşılaşmalar yaşamanız olasıdır. Bu süreçte neleri filizlendirmek istiyorsanız bu konularda atılımlar yapabilirsiniz.  Tam olarak ne istediğinizi bilmiyor olabilirsiniz. Özgünlük ve bireysellik için yaşam boyu bir arayış içinde olmanızı doğanız, gerçekten kim olduğunuzu, başkalarından ne istediğinizi anlamaya başlayacaksınız.  Bu süreçte Aragonit taşı kullanabilirsiniz.

BALIK BURCU AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMU: Romantik Balık burçları için istedikleri ilişkiyi yaşayabilirler. Ne istediğinizden tam emin olabileceğiniz ilişkiler hakkında çalışmalara katılabilirsiniz.  Sezgilerinize güvenin ve kararsızlıklarınızı tolere edebilmek için yöntemler geliştirin.  Son on iki yıldır finans anlamında yapmış olduğunuz çalışmaların karşılığını alabilirsiniz. Bu süreçte Lal taşı kullanabilirsiniz.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar