Astroloji

2 Eylül Balık Burcu dolunayının astrolojik etkileri

2 Eylül saat 08:21 de Balık Burcu’nun 10 derecesinde oluşacak dolunayın astrolojik etkileri neler olacak?

2 Eylül Balık Burcu dolunayının astrolojik etkileri

Karma ve Spritüel Astrolog Elifliastroloji, 2 Eylül 2020 Balık Burcu dolunayının etkilerini Formsante için yorumladı: 

Dolunay 6. evde gerçekleşecek olup 8. evde bulunan Güneşe ve 4. evde bulunan Jüpiter, Satürn ve Plüton ile 120 derece olumlu açı verse de dünyada halk ayaklanmalarının startı verilir. Aynı zamanda Mars Retro derecesine ilerledikçe patlama, kaza, yangın ve savaş alametleri fazlalaşır. Savaş olarak Ortadoğu, Yunanistan, Rusya ve İsraili sorunlu bölgeler olarak ön görüyorum.

KORONAVİRÜS SALGININDA  HASTA SAYILARI ARTACAK

Dolunay 6. ev olan sağlık evinde gerçekleşeceğinden ve sonlanma enerjisi verdiğinden dolayı, 2 Eylül itibariyle sağlık konularında zorlu bir süreç başlayacak olup Eylülünün ikinci yarısı itibariyle Covid-19 sayıları Türkiye ve dünya üzerinde artış gösterecektir. Bu dönem sahte aşı haberleri, sahte veya yasaklanan ilaçlar, sahte alkol satışı gibi bazı haberler çıkabilir.

İNTERNETTEN ALIŞVERİŞLERİNE DİKKAT!

İletişim problemleri hat safhada olacak. Hatta büyük siber saldırılar veya bir internet şirketinin de kapatılması söz konusu olabilir.

Aldatmaya, aldanılmaya, dolandırılmaya açık bir süreçtir lütfen özellikle internet üzerinden alışveriş yaparken çok dikkatli olun!

Ülkemizin ise 9. evinde gerçekleşecek olan dolunay yüksek öğrenim konularını, akademisyenleri, mahkemeleri, avukatları, hakimleri yakından ilgilendirecek bazı konularda gündem oluşturacak ve hatta yeni kanun tasarıları dahi gündeme getirebilecektir. Ülkemizin ulaşım yollarında (hava, deniz, demiryolları) değişiklikler, belki yönetimsel farklılıklar ve yeni atılımlar olurken medya, televizyon, basın-yayın alanlarında sorunlar oluşabilir.

MİSTİK BALIK DOLUNAYI SEZGİLERİ AÇIĞA ÇIKARACAK

Balık Dolunayı son derece mistik olup sezgisel yönünüzü açığa çıkartacak.

Neptün’le aynı burçta olması ve gece yarısında Kavuşum yapması rüyaları güçlendirebilir ancak kişilerde gün boyu sersemlik, zihinde bulanıklık ve melankoli verebilir. Venüs açıları güzel olduğundan dolayı bazılarınız aşkla ilgili kurduğu hayallerine kavuşurken, ilerleyen zamanlarda Neptün’ün yarattığı yansımayla hayal kırıklığına uğrayabilir. O yüzden adım atarken temkinli olmanızı tavsiye ediyorum.

Elifliastroloji'nin dolunay ritelleri önerisine bu linkten ulaşabilirsiniz: https://www.formsante.com.tr/2-eylul-2020-balik-burcunda-dolunay-etkileri-ve-yapilacak-ritueller/

Yorumlar