Astroloji

1 – 7 Nisan haftası burç yorumları

Astrolog Bejan Daruwalla'nın 1 - 7 Nisan 2019 haftasında tüm burçlar için haftalık yorum ve beklentileri.

1 – 7 Nisan haftası burç yorumları

1 – 7 Nisan 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumları ve burçların grupları.

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ilişkiniz için ortalama sonuçlar doğurabilir. Partnerinizi mutlu etmek için harcama yapmanız gerekebilir. Bu süre zarfında partneriniz ile daha sık görüşebileceksiniz.

Bu hafta sağlık sıkıntıları yaşamayabilirsiniz; bağışıklık sisteminiz kuvvetlenecektir. Bu dönemde kaygı ve uykusuzluk ihtimali vardır.

Mesleki yaşamınız için bu hafta size olumlu ve sıkı çalışmanızın sonuçlarına ulaşmanız olasıdır. Bu süre zarfında iş yükünüz daha az olacaktır. Düzgün bir ilişki sürdürmek için iş arkadaşlarınıza karşı kibar olmanız önerilir. Sorumluluklarınızın yanı sıra maaşınızda da bir artışa şahit olacağınız görülüyor. Bu süre zarfında işiniz için yenilikler geliştirebilirsiniz.

Evinizi dekore etmek için harcama yapmanız ya da eviniz için bazı ürünler satın almanız muhtemeldir. Bu süre zarfında miras ve diğer mali meseleler gecikebilir.

Öğrenciler bu hafta harika vakit geçirecekler; konsantrasyonları artacaktır. Evli çiftler için bu süre zarfında pozitif gelişmeler görülebilir ve eşinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

Zihinsel ve fiziksel sağlık için bu hafta size destekçi olabilir. Bu süre zarfında arzularınızı yerine getirebilirsiniz. Lüks eşyalar ve aile üyeleriniz için harcama yapma ihtimali vardır. Küçük bir yolculuğa çıkmanızın olasılığı da bu hafta mevcut. Yurtdışına çıkmak istiyorsanız bu hafta olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Bu süre zarfında üstlerinizden, arkadaşlarınızdan veya kayınvalidenizden istifade etme ihtimaliniz var. Bu haftasonu gerçekten romantik olacak ve ilişkinizin tadını çıkartabileceksiniz.

İşletmeniz için bu hafta mükemmel sonuçlar doğurabilir. Arkadaşlarınızla iş dünyasıyla ilgili avantajlar elde etme ihtimaliniz yüksek. Çalışanların bu hafta yurtdışına çıkmaları bekleniyor.

Bu süre zarfında dizlerinizle ilgili sorun yaşama olasılığınız yüksektir. Yaşam partnerinizden büyük ilgi göreceksiniz ve aranızdaki sevginiz ve bağlarınız artacak. Evli çiftler bu süre zarfında çok eğlenceli bir hafta geçirebilirler. Bu haftanın son günlerinde seyahatinizde bazı sorunların ortaya çıkması ihtimali vardır.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sizin için gerçekten harika bir hafta olabilir. Sizi gerçekten mutlu ve neşeli yapacak olan mevcut görevlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşkınız ve ilişkiniz için de bu hafta güzel bir hafta olabilir.

Sağlığınız konusunda bazı inişler ve çıkışlar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Bu haftanın başında, mide ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Yemek yeme alışkanlıklarına dikkat etmeniz tavsiye edilir. Sağlığınızı korumak için yoga yapmaya da başlayabilirsiniz.

Bu hafta kariyeriniz ve işle ilgili konularınız için gerçekten önemli bir hafta olabilir. Bu süre zarfında bazı önemli toplantılara gidebilir ve işletmeniz için de önemli kararlar alabilirsiniz. Eski yatırımlarınızda değişiklik yapmanız gerekebilir. Yeni planlara da yatırım yapmanız muhtemeldir.

Bu dönemde sizin için beklenen parasal kazançlar elde etme şansınız var. Ailenizle birlikte harika zaman geçirebilir ve onlarla gezmeye gidebilirsiniz. Bu süre zarfında servetiniz artacaktır. Bu hafta mülkle ilgili işlemleriniz istediğiniz şekilde sonlanabilir.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorum

Zihinsel ve fiziksel sağlığınız için bu hafta oldukça sağlam olabilir. İşinizle ilgilenmiyor ve huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Mesleki yaşamınız için bu hafta size yardımcı olabilir. Siz de yeni iş fırsatları elde etme ihtimalinizi bakabilirsiniz.

Üstlerinizden ve iş arkadaşlarınızdan destek alırsınız. İşlet-meniz için bu hafta harika zaman geçirebilirsiniz. Muhtemelen size de birçok finansal fayda sağlayacaktır. Mahkemeyle ilgili herhangi bir sorun varsa, lehinize çözülebilir.

Geliriniz artacaktır. Bu süre zarfında emlak mülküne yatırım yapabilirsiniz. Evinizde organize edici bir işleve sahip olma şansı var.

Bu hafta ailenizde büyük sevgi ve bağa şahit olabilirsiniz. Bu dönemde işinizi büyütme olasılığınız yüksek. Çocuğunuzun eğitimdeki ilerlemesi sizi gerçekten mutlu edebilir. Evli çiftler bu haftayı oldukça sakin geçirebilirler. Evlenmek isteyen insanlar için uygun bir hafta olabilir.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta size fiziksel ve zihinsel sağlığınız için ortalama sonuçlar doğurabilir. Eklem ağrısı ile ilgili sorunların yaşanma olasılığı vardır.

Kariyeriniz ve işiniz için bu hafta size harika sonuçlar getirebilir; geliriniz artar. İşadamları işleri için yeni bir sınır çizebilirler. Finans ile ilgili konularda, bu hafta size harika sonuçlar getirebilir. Paranız bir yere sıkışmışsa, bu süre içinde geri alabilirsiniz.

Hükümet veya mahkeme ile ilgili konular lehinize çözülebilir. Hafta boyunca harika aile zamanına tanık olabilirsiniz. Bu hafta boyunca çocuğunuzun ilerlemesinden memnun kalacaksınız. Öğrencilerin de olumlu bir zaman kazanması muhtemeldir.

Çalışmalarınız konusunda istekli olabilirsiniz. Aile büyüklerinizin herhangi bir sağlık sorunu varsa, bu süre zarfında iyileşebilirler. Evli çiftlerin birbirleriyle büyük bağ kurması muhtemeldir. Evlenmek isteyen insanlar, ideal yaşam partnerleri ile tanışabilirler.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta özellikle bir çalışan veya serbest çalışan iseniz, profesyonel yaşamınız için sizi şaşırtacak durumlar yaşanabilir. Bu dönemde düzenli gelir kaynaklarınızı artırabilirsiniz. Bu hafta ayrıca yeni bir şeyler başlatmanız veya işinizi büyütmeniz için de size yardımcı olabilir.

Bu dönemde aldığınız kararların uzun vadeli etkileri olabilir. Bu hafta işiniz için yeni bir planlama veya prosedür kabul etmeniz muhtemeldir. Çalışanlar yeteneklerini sergileyebilir ve başkalarını etkileyebilir. Eğer yüksek öğretimde iseniz, bu hafta boyunca başarılı olmanız muhtemeldir.

Bu süre zarfında evinizde düzenlenen bir organizasyon olabilir. Evli iseniz, bu süre sizin için çok iyi geçebilir. Eşinizin duygularını ve düşünce sürecini anlayabilirsiniz. Siz ve eşiniz, iyi bir ekip olabilirsiniz.

Sağlığınız ile ilgili bu hafta sindirim sisteminizde bazı sorunlar yaşaybilirsiniz. Genel olarak, bu hafta iniş ve çıkışlarla dolu bir hafta olabilir.

Terazi Burcu Haftalık Burç Haftalık Yorumu

Bu haftanın başında, hayatında bazı değişiklikler olma ihtimali var. Sözlerinizin yanlış yorumlanması ve ilişkinizde sorunlar yaratma olasılığı var. Bu nedenle bu hafta boyunca kibar olmanız tavsiye edilir.

Ufak tefek yaralanmalara sebebiyet verebilirsiniz. Bu nedenle aracınızı sürerken çok dikkatli olmalısınız. Mesleki yaşamınızda yorgunluk ve huzursuzluk hissedebilirsiniz. Sizin yetkiniz altınızda çalışan insanlar sizi bu işte desteklemeyebilir.

Bu süre zarfında hayat arkadaşınızla herhangi bir tartışmaya girmemeniz tavsiye edilir. Sevdiklerinizle, hayat arkadaşınızla veya ailenizle birlikte gezmeye ya da pikniğe gitme olasılığınız bu haftanın ikinci yarısında oldukça yüksektir. Bu hafta mülkle ilgili kararları almaktan kaçınmanız önerilir. Paranızı bu hafta boyunca uzun vadeli planlara yatırmanız mümkün olabilir.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta size ortalama sonuçlar doğurabilir. Bu haftanın başında bazı yaralanma olasılıkları var; ciltle ilgili problemler de yaşayabilirsiniz. Bu nedenle bu hafta içinde sağlığınıza iyi bakmanız önerilir.

Kariyeriniz ve işiniz için bu hafta yüzünüzü güldürecek bir hafta olabilir. Eğer tıbbi bir alandaysanız veya hükümetle ilgili herhangi bir işiniz varsa, bu dönemde başarılı olabilirsiniz. Çalışanlar bu süre zarfında terfi alabilirler. Gelir girişi artabilir.

Bu hafta bazı büyük harcamaların yapılması ihtimali var. Bu süre zarfında zaman yönetimi uygulamanız gerekir. Küçük kardeşlerinizle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bu hafta içinde çözülebilirler. Yurtdışına çıkmak istiyorsanız, bu dönemde başarılı olma ihtimaliniz çok yüksek.

Bu süre zarfında yeni bir şey başlatmadan önce iki kez düşünmelisiniz. Aşkınız ve ilişkiniz ile alakalı durumlar bu hafta harika sonuçlar doğurabilir. Çocuğunuzla ilgili herhangi bir endişeniz varsa, bu hafta içinde çözülebilir.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta hayatınız için bir ortalamada geçebilir. Bu süre zarfında hayatınızda birçok iniş ve çıkış yaşayabilirsiniz. Şu anda hedefinize ulaşmak için çok çalışmanız gerekir.

Sağlığınız konusunda sıkıntı bir hafta yaşayabilirsiniz. Sorumlu bir şekilde davranmazsanız, uzun vadeli hastalıklara yakalanabilirsiniz. Finansla ilgili konularda, bu hafta olumlu sonuçlar alınabilir. Bu hafta boyunca uzun vadeli bir plana para yatırabilirsiniz.

Gayrimenkulle ilgili konular bu süre zarfında sizin lehinize gelişebilir. Gelir kaynaklarını artırabilir ve eski yatırımınızdan da faydalanabilirsiniz. Gereksiz masraflardan kaçınmanız tavsiye edilir.

Çocuk ve aile ile ilgili konular çözülecektir. Evli hayatında, eşinizle inanılmaz bir bağ kurabilirsiniz. Siz ve eşiniz birbirinize saygı gösterebilir ve birbirinizin duygularını paylaşabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda ününüzde bir yükseliş görebilirsiniz.

Sevginiz ve ilişkinizdeki gelişmelere tanık olabilirsiniz. Beklenen sonuçları elde etmek için öğrenciler gerçekten çok çalışmalılar. İşletmeniz ve işiniz için bu hafta olumlu bir hafta olabilir. Bu süre zarfında yeni bir şey başlatabilir ve aynı zamanda başarılı olabilirsiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Yorum

Bu hafta fiziksel ve zihinsel sağlığınız için ortalamada bir hafta geçirebilirsiniz. İdrar enfeksiyonu, böbrekler vb. ile ilgili sorun yaşama olasılığınız var. Sağlığınız nedeniyle, profesyonel performansınız etkilenebilir ve işinize konsantre olamayabilirsiniz.

Bu haftanın ilk iki günü çalışanlar için olumlu geçebilir. Bu haftanın son üç günü işadamları için “hiç bu kadar olumlu olmamıştı” dedirtecek. Finans dengeniz için bu hafta kontrollü bir hafta olabilir.

Bu haftanın 2 ve 4’ünde çalışanlar ve işadamlarının maddi gelirlerini arttırmaları muhtemeldir. Bu süre zarfında beklenmeyen bazı avantajları elde edebilirsiniz. Paranız bir yere sıkışmışsa, bu süre içinde geri alabilirsiniz.

Bu haftanın 3, 5 ve 6’sında finansal işlemler yaparken ek özen göstermeniz önerilir. Bu dönemde yeni bir araç, hisse senedi, altın, gümüş, elektronik eşya ve mobilya satın alma şansınız var. Ailenizle birlikte harika zamanlar geçirebilirsiniz, ancak aynı zamanda onlar için endişeli de olabilirsiniz.

Kova Burcu Haftalık Yorum

Bu hafta senin için harika bir hafta olabilir. Size çok fazla mutluluk getirebilir. Finansal durumunuz iyileşebilir; parasal avantajlar elde etme ihtimaliniz yüksektir. Gelir kaynaklarını artırabilirsiniz. Borçlarınızı ödeyebilme ihtimaliniz de var.

Mülkiyetle ilgili konular varsa, lehinize çözülebilir. Kariyerinizde herhangi bir sorun yaşarsanız, bu süre zarfında çözülecektir. Üstleriniz işinizi destekleyebilir ve takdir edebilir. Bu hafta terfi alma ihtimaliniz yüksek.

İşyerinizde herhangi bir tartışmayı önlemeniz tavsiye edilir. İşinizi değiştirmek istiyorsanız, bu süre zarfında başarı elde edebilirsiniz. Öğrenciler bu hafta boyunca inanılmaz bir döneme tanık olurlar. Herhangi bir rekabetçi sınav için planlama yapıyorsanız, başarılı olmanız muhtemeldir.

Ailenizde biraz gerginlik olasılığı var. Bu hafta ailenizin sağlığı konusunda endişeli olabilirsiniz. Aşk hayatınız ve evlilik hayatınız için bu hafta yüzünüzü güldürecek. Bu süre zarfında hayat arkadaşınızla büyük bağlara şahit olabilirsiniz.

İlişkinizi evliliğe dönüştürmek istiyorsanız, bu hafta sizin için olumlu bir hafta olabilir. Herhangi bir sağlık sorununuz varsa beklememeniz ve acil olarak bir doktora danışmanız önerilir.

Balık Burcu Haftalık Yorum

Bu hafta size sağlığınız ile alakalı ortalama sonuçlar getirebilir, ancak haftanın 5’i ve 6’sı harika olabilir. Herhangi bir mevcut hastalığınız varsa, bu süre zarfında bu durumdan kurtulabilirsiniz.

İşinde ilerleme kaydedeceksin. Bu haftanın ilk üç günü çalışanlar için mükemmel sonuçlar doğurabilir. Bu süre zarfında yeni iş fırsatları elde etme ihtimaliniz yüksektir. İşadamları bu haftanın üç günü boyunca işlerindeki ilerlemeye şahit olabilirler.

Bu haftanın 4, 5 ve 6’sında, harika aile zamanlarına tanıklık edebilirsiniz. Bu süre zarfında ailenizle olan bağınız artabilir. Bu haftanın 1 ila 3’ünde, ailenizde bazı sorunların yaşanma olasılığı var. Çocuklar için, güzel bir hafta olabilir.

Öğrenciler için bu hafta çok fazla bir şey değişmeyebilir. Yüksek veya yabancı eğitime gitmek istiyorsanız, bu haftanın 2’i ve 5’i size olumlu sonuçlar getirebilir. Evli çiftler için haftanın 1, 4 ve 5’i çok güzel geçebilir. Haftanın 2’si ise normal şartlarda bir gün olabilir.

Yorumlar