Moda

Fashion Week Istanbul, 13-16 Nisanda gerçekleşecek

Fashion Week Istanbul, modanın görsel sanatla buluştuğu kısa filmler içeren çok sesli atmosferle 13-16 Nisan tarihleri arasında dijital olarak gerçekleşecek.

Fashion Week Istanbul, 13-16 Nisanda gerçekleşecek

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) organizasyonuyla düzenlenen FWI; T.C. Ticaret Bakanlığı öncülüğünde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) nezdinde kurulmuş olan Türkiye Tanıtım Grubu (TTG), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) tarafından desteklenenen ve Uluslararası Moda Takviminde yer alan Fashion Week Istanbul, bu yıl 13-16 Nisan tarihleri arasında yabancı ve Türk moda severlerle buluşacak. İstanbul’un evrensel ve birleştirici yönünden ilham alarak çok sesli bir atmosfer sunacak moda haftası dijital olarak gerçekleşecek.

13-16 Nisan tarihleri arasında tüm dijital platformlarda yaratıcı ve farklı içerikler eşliğinde gerçekleşecek Fashion Week Istanbul, hiç bitmesini istemeyeceğiniz uzun, renkli bir film olacak. Moda haftası kapsamında koleksiyonlarını sergileyecek olan marka ve tasarımcılar tam 30 şovla karşımıza çıkacak. Ceren Ocak, Çiğdem Akın, Cihan Nacar, Dice Hayek, Museum Of Fine Tagg, Clothing, Tagg, Lug Von Siga, Hakan Yıldırım, Hatice Gökçe, Mehmet Emiroglu, Mehtap Elaidi, Meltem Özbek, Mert Erkan, Murat Aytulum, Nedo by Nedret Taciroğlu, Nej, Nihan Peker, Niyazi Erdoğan, Özgür Masur İstanbul, Özlem Kaya, Özlem Süer, sudietuz, Red Beard, Tuba Engin, Tuvanam, Y Plus, Zeynep Erdoğan, Zeynep Tosun ve İstanbul Moda Akademisi New Gen projesi kapsamındaki genç tasarımcılar, modanın görsel sanatla buluştuğu kısa filmlerde koleksiyonlarını sergileyecekler. 

Tüm dijital platformlarda yaratıcı, farklı içeriklerle karşımızda olmaya hazırlanan, Türk modası ve sektörün yaratıcılarını tüm dünyaya taşıyacak olan Fashion Week Istanbul’un takvimi; www.fashionweek.istanbul adresinden, resmi Instagram hesabı @fwistanbul’dan ve #fwistanbul hashtag’i üzerinden takip edilebilecek.

http://fashionweek.istanbul/

https://www.facebook.com/ fwistanbul/

https://twitter.com/FWIstanbul

https://www.instagram.com/ fwistanbul/

Yorumlar