Ekonomi

Ekonomi

Şans Topu 26 Aralık çekiliş sonuçları

Şans Topu oyununun bu haftaki çekilişinde 5 artı 1 bilen talihlilerin kuponlarını İzmir'in Dikili ve Bursa'nın Nilüfer ilçelerinde yatırdıkları belirtildi.

Ekonomi

Sayısal Loto 26 Aralık çekiliş sonuçları

Sayısal Lotoda ikramiye devretti. Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, bu hafta çekilişte kazandıran numaralar 19, 31, 33, 40, 42 ve 48 oldu.

Ekonomi

Yeni asgari ücret belirlendi: Net 2020 lira

Yeni yılda geçerli olacak asgari ücret, işçi, işveren ve hükümet tarafının mutabakatıyla brüt 2 bin 558 lira, net 2 bin 20 lira olarak belirledi

Ekonomi

TÜİK'e 57 işçi alınacak

Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) merkez teşkilatı birimlerinde sürekli işçi statüsünde çalıştırılmak üzere çeşitli unvanlarda 57 işçi alınacak.

Ekonomi

Küresel piyasalar Noel tatiline negatif girdi

Dünya borsalarındaki satış baskısı etkisini artırırken, bugün Noel tatili nedeniyle başlıca piyasaların neredeyse tamamı kapalı olacak.

Ekonomi

TÜBİTAK'a bağlı birimlere 105 personel alınacak

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine bağlı çeşitli birimlere 105 personel alınacak.

Ekonomi

Bir yılda kişi başı 7,6 kilogram balık yiyoruz

Türkiye'de kişi başı balık miktarı 7,6 kilograma ulaşırken, en çok balık kişi başı yıllık 25 kilogramla Karadeniz Bölgesi'nde yeniliyor.

Ekonomi

2019'da altın fiyatları düşebilir

Kuyumculuk sektörü Türkiye'nin en çok emek yoğun sektörlerinden biri . Bir altın takı veya mücevher, vitrine çıkana kadar 18 ayrı birimden geçiyor.

Ekonomi

Süper Loto 20 Aralık çekiliş sonuçları

Süper Loto'nun 583'üncü hafta çekilişinde kazandıran numaralar 7, 13, 21, 28, 37 ve 54 olarak belirlendi.

Ekonomi

Bitcoin çiftlikleri iflas etti

Bu yıl dijital paralar, yatırımcılarına yüzde 80’in üzerinde zarar ettirdi. Bitcoin çiftlikleri maliyetlerini karşılayamaz hale gelince kapıya kilit vurma kararı aldı.