Yeniçağ

Zayıflamaya yardımcı 3 doğal taş

Belki psikolojik açıdan belki şidalı olması nedeniyle ama bu doğal taşların zayıflama ile bir ilintisi var. İşte zayıflatan 3 şifalı taş

Zayıflamaya yardımcı 3 doğal taş

Kilo vermek isteyenler, zayıflamak için mutlaka bilimsel formüller ve tıbbi kaynakların öğütlerini dikkate almalı. Ama eğer şifalı taşların etkisine de inanıyorsanız, bu 3 doğal kristal kilo verme sürecinde size yardımcı olacaktır.

MAVİ APATİT:  Hidroksil, florin ve klorin barındıran bu taşın inanılmaz iyileştirici özellikleri vardır ve kilo vermeye çalışırken oldukça etkilidir. Kraliyet mavisi kristal metabolizmanızı hızlandırmaya yardımcı olur ve sizi sağlıklı yiyecek seçimleri yapmaya teşvik eder. 

Blue Apatit taşının diş minesini oluşturan elementleri içermesi sebebi ile diş problemleri konusunda etkili olduğu bilinmektedir. Bazı apatit taşları kristal yapıda ve bazıları da şekilsiz bir kaya parçasıdır. Volkanik kayalar çevresinde oluşan ve bu nedenle oldukça zengin bir mineral yapısı bulunan bu taş tok tutma özelliği için diyet yapanlara tavsiye edilir.

Bağışıklık sisteminin güçlenmesi ve Vücut ağrılarının geçirilmesi ve gibi etkileri vardır.

BEYAZ KUVARS:  Beyaz kuvars oldukça sık karşılaşılan katı, sert ve genelde prizm şeklinde oluşan bir mineral grubundandır. Yer kabuğunun %10’dan fazlasını oluşturur. Berrak kuvars, bir kişinin doğru yiyecek seçimlerini yapmasına yardımcı olur. Şeffaf kristal berraklığı sembolize eder ve bir kişinin ölçülmesi zor olanı görmesini sağlar. Beyaz Kuvars iç enerjilerini güçlendirir ve hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olur. Ametist, Sitrin, Kan Taşı, Krizopraz gibi taşlarla aynı ailedendir. SiO2 ve silikat yapısı onu oldukça etkili bir doğal taş yapar.

Kuvars kristali oksijin ve silikon elementlerinin volkanik kayaçlarda ve çevresinde oluşturduğu doğal oluşum taşlardır. Berrak beyaz kuvarsın, negatif enerjiyi temizleyebilen koruyucu bir taş olduğu düşünülmektedir. Bu, çantanızda veya cebinizde taşımak için harika bir seçimdir. Hatta bazı insanlar yastığının altına bir tane bile koyar.

Bazıları, bu kristalin , sağlıklı yiyecekler yemeye ve egzersiz yaparken motivasyona da katkıda bulunabileceğine inanıyor

SODALİT:  Bu taşın metabolizmanızı geliştirdiği düşünülmektedir. Ayrıca, sizin için daha iyi yiyecek seçimleri yapmanıza ve iştahınızı kesmenize yardımcı olabilir. Sodalit bilinci arttırır ve iştahınızı yatıştırır. Stres ve gerginlikten biraz kurtulmak için bu taşı kullanabilirsiniz.

Bazı insanlar ayrıca duygusal stresi veya gerilimi azaltmak için sodalit kullanır.

Bu taşın inanılmaz iyileştirici özellikleri vardır ve kilo vermeye çalışırken oldukça etkilidir. Kraliyet mavisi kristal metabolizmanızı hızlandırmaya yardımcı olur ve sizi sağlıklı yiyecek seçimleri yapmaya teşvik eder. Sodalit bilinci arttırır ve iştahınızı yatıştırır. Stres ve gerginlikten biraz kurtulmak için bu taşı kullanabilirsiniz.

Yorumlar