Yeniçağ

Sözcüklerin gücü pozitif yaşam sırrının anahtarı

Ağızdan çıkan her sözcük ve zihinden geçen her düşünce, negatif enerjiden arınmış bir hayata ulaşmanın rotasını çiziyor.

Sözcüklerin gücü pozitif yaşam sırrının anahtarı

“Hayatımda olumsuzlukları tecrübe etmek istemiyorsam ne yapmalıyım?” sorusunu soranlar sözcüklerin gücüyle fiziksel ve ruhsal özgürleşmeye kanat açabilirler.

Uluslararası thetahealing uzmanı İpek Senem Aydın, kelimelerin gücünün yaşamın pozitif enerjisiyle buluşturarak ruhsal dengelenmeyi sağladığına dikkat çekiyor..

Dile getirilen her düşüncenin kişinin dünyaya bakış açışına doğrudan etki ettiğine dikkat çeken Aydın, ağızdan çıkan her sözcüğün hayatın gerçekliği içinde kendine yer bulduğunu söylüyor.

İpek Senem Aydın: Ağızdan Çıkan Sözcükler, Gerçekliğe Giden Yolun Kendisidir

Doğru sözcükler kullanıldığı zaman hayatın negatif yönleriyle karşılaşmanın mümkün olmadığına dikkat çeken İpek Senem Aydın, bunun için atılması gereken ilk adımı “söylenen her şeyin farkına varmak”la açıklıyor.

Günlük yaşam içinde karşılaşılan basit bir olumsuz durum karşısında hemen pes edilip olumsuz sözcüklerin sarf edilmemesi gerektiğini ifade eden Aydın, mevcut durumdan şikayet etmek yerine olumlu sözcüklerden oluşan cümleler kurulmasını tavsiye ediyor. İpek Senem Aydın ayrıca “Ne söylediğimin farkındayım. Sözcüklerimi özenle seçmenin mümkün olduğunu biliyorum. Pozitif bakış açısına sahip olarak nasıl konuşacağımı biliyorum. Yaradan tarafından duyulmanın nasıl bir his olduğunu biliyorum” cümlesiyle negatif blokajlara elveda demeyi öneriyor.

İyi Enerjiyi Kendinize Çekmenin Yolu: Pozitif Olumlamalar Kullanmak

İstenilen hedef ve amaçlara ulaşmak için kullanılan sözcüklerin kalpten inanarak söylenmesini belirten İpek Senem Aydın, gereken dikkatin gösterilmesi halinde pozitif olumlamalara hayata dahil etmenin bir uyku döngüsü kadar süreceğini paylaşıyor.

Kişinin negatif konuştuğu veya şikayet ettiği bir durum olduğunda “korku”nun varlığından söz edilmesi gerektiğini vurgulayan Aydın, bunun çözümünün ise korkularla yüzleşmek ve üstüne gitmek ile mümkün olduğunu söylüyor.

Pozitif olumlama için tekrar edilmesi önerilen cümleler

Thetahealing eğitmeni Aydın, pozitif olumlamalar için ise şu cümleleri tekrar etmeyi öneriyor: “Şikayet etmeden günlük hayatımı nasıl geçireceğimi biliyorum ve bunun nasıl hissedildiğini biliyorum. En iyi ve en yüce şekilde nasıl olabileceğimin en iyisi olacağımı biliyorum. Günlük hayatımı kendime inanarak nasıl yaşayacağımı biliyorum”

Yorumlar