Yeniçağ

Numerolog Josh Siegel'e göre 2022'ye 22 rakamı damga vuracak

Numeroloji yorumları, 2022'nin 2021 yılı kadar sıkıntılı olmayacağına işaret ediyor.

Numerolog Josh Siegele göre 2022ye 22 rakamı damga vuracak

Numerolog Josh Siegel, öncelikle 2022 yılının etkisinin 2021 Ekim ayı itibariyle başlayacağını belirterek, gelecek yıl hesapları yapanların,  planlarınıza yoğunlaşmak için 2022'yi beklememelerini  öneriyor...

2022 yılındaki 22 sayısının numerolojide yenilikler inşa etmekle ilişkilendirildiğini belirten Josh Siegel'e göre; 2022 yılında pandemi öncesindeki yaşantıya dönülebilecek ve bu süreçte insanlar hayatlarını yeniden yapılandıracak. "Elbette geçtiğimiz bu iki yıldan aldığımız dersler, yaptığımız gözlemler yanımıza kar kalacak ve bazı şeyleri unutmadan, birlik bilinciyle hareket edeceğiz" diyor ünlü numerolog uzmanı.

22 sayısının enerjisi iş alanında güç sağlıyor

Numerolojiye göre 22 sayısının bir diğer teması ise denge! Özellikle iş ilişkilerinde ve ikili ilişkilerde dengeyi sağlamak için ekstra çaba sarf etmeniz gerekebilir. 22 sayısının enerjisi iş alanında da gücü beraberinde getiriyor. Numerolog Josh Siegel bu konuda "Eğer çalışkan biriyseniz, sorumluluklardan kaçmıyor ve yeni adımlar atmayı, bir şeyler denemeyi seviyorsanız 2022 sizi bu anlamda destekleyici bir enerjiyle kuşatabilir. Başladığınız işler kısa sürede ummadığınız başarılar getirebilir ve kısa sürede büyüme gösterebilir" yorumunu yaptı. 

Kübra Elmalı - marieclaire.com.tr

Yorumlar