Yaşam

Mete Gazoz'dan Paulo Coelho'ya teşekkür mesajı

Olimpiyat Şampiyonu Milli Okçu Mete Gazoz, kitabını kendine adayan ünlü yazar Paulo Coelho'ya 'Senden bu sözleri duyduğuma çok sevindim' diyerek teşekkür etti.

Mete Gazozdan Paulo Coelhoya teşekkür mesajı

Simyacı romanı ile dünyaca tanınan Brezilyalı yazar Paulo Coelho, 21 Eylül'de çıkan yeni kitabı Okçu'nun Yolu'nu, Tokyo Olimpiyatları'ndan altın madalyayla dönen Mete Gazoz'a adamıştı. 74 yaşındaki yazar Mete Gazoz'a "Okçuluk dahisi bu da benim okçuluk eserim. Bu kitap sana adanmıştır" demişti.

2020 Tokyo Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan 22 yaşındaki sporcu Mete Gazoz, Twitter hesabından paylaştığı videoda, "Sevgili Paulo, senden bu sözleri duyduğuma çok sevindim. Gerçekten çok teşekkür ederim. Kitabı mümkün olan en kısa zamanda okuyacağım. Her şey gönlünce olsun" dedi.

Paulo Coelho Okçu'nun Yolu kitabını Mete Gazoz'a adadıDünyaca ünlü yazar Paulo Coelho, Türkçe'ye Okçu'nun Yolu (The Archer) adıyla çevrilen son kitabını olimpiyat şampiyonu milli sporcu Mete Gazoz'a adadı

 

Mete Gazoz Olimpiyat Şampiyonu ilk Türk okçusu olduTürkiye 94. olimpiyat madalyasını Mete Gazoz ile kazandı. Milli okçu Mete Gazoz'un Olimpiyatlarda kazandığı tarihi başarı ve altın madalya büyük sevinç yaşanmasına neden oldu.

 

 

Yorumlar