Yaşam

Mehmet Ali Erbil'den hastanede değilim pozu

Mali'nin yemek yerken çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Funda Aksu, 'Hayırlı, sağlıklı haftalar diliyoruz' notu ile iddiaları yalanladı.

Mehmet Ali Erbilden hastanede değilim pozu

Posta yazarı Suna Akyıldız, köşesinde Mehmet Ali Erbil'in talihsiz bir kaza daha geçirdiğini yazdı. Akyıldız yazısında "Bu arada Mehmet Ali Erbil'e de nazar değmiş. Evinde düşünce apar topar hastaneye kaldırılmış" ifadelerini kullandı. 

Bu yazı üzerine 3 yıl önce evinin banyosunda düştükten sonra kaldırıldığı hastanede kaçış sendromu rahatsızlığı nükseden ve aylarca yoğun bakımda kalan Mehmet Ali Erbil'in evinde ikinci kez düştüğü ve hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Ancak Mehmet Ali Erbil'in  Funda Aksu'nun sosyal medya hesabından yayınlanan resmi ile iddilar ilginç bir şekilde yalanlandı: 

Erbil'in yemek yerken çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Funda Aksu ise, "Hayırlı, sağlıklı haftalar diliyoruz" notunu düştü.

Oyuncu Tolga Yüce ise sosyal medya hesabından Mehmet Ali Erbil ile çektiği pozunu paylaşarak,  Erbil'in hastaneye kaldırılıdığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Yorumlar