Yaşam

KızlarSoruyor seçtirdi: Sevgililer Günü 2024 Sembol Çifti

KızlarSoruyor sitesinin 14 Şubat Sevgililer Gününe özel 8963 oy kullanılan "Sevgililer Günü Sembol Çifti" anketinden oyların %37'sini alarak galip çıkanlar Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı çifti oldu.

KızlarSoruyor seçtirdi: Sevgililer Günü 2024 Sembol Çifti

Türkiye’nin popüler sitesi KızlarSoruyor, geleneksel "Sevgililer Günü Yılın Sembol Çifti" Anketi için ülkenin en gözde çiftleri arasında ünlüler camiasının birbirinden ünlü yedi çiftini derleyip anket yaptı ve 8963 kişinin oyu ile ‘8. Sevgililer Günü Sembol Çifti’ belli oldu. Yabani dizisindeki Yaman ve Rüya karakterleriyle izleyicilere aşk şöleni yaşatan çift anketten galip çıktı. 

Ankette aday gösterilen çiftlerin oy oranları şu şekildeydi:

  1. Simay Barlas - Halit Özgür Sarı %37
  2. Pınar Deniz - Kaan Yıldırım %22
  3. Hande Erçel - Hakan Sabancı %21
  4. Sibil Çetinkaya - Şükrü Özyıldız %9
  5. İlayda Alişan - Oğulcan Engin %4
  6. Gülseren Ceyhan - Mehmet Ali Erbil %4
  7. Zeynep Bastık - Ali Can Ayyıldız %3

KızlarSoruyor sitesinin 14 Şubat Sevgililer Gününe özel 8963 oy kullanılan "Sevgililer Günü Sembol Çifti" anketinde oyların %37'sini alarak galip çıkanlar Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı çifti oldu.

Oyların %22 sini alarak yarışmanın ikinci gelen çift: “Kopuk” dizisiyle ekranlarda olan Kaan Yıldırım ve bu yıl Emmy ödülü alan ‘Yargı” dizisinin avukatı Ceylin’e hayat veren Pınar Deniz oldu. Çifti oyların %22sini aldı.

Ankette oyların %21 ile üçüncü çift, Türkiye'de olduğu kadar, uluslararası alanda da tanınan başarılı oyuncu Hande Erçel ve sosyetenin en köklü ailelerinden birine mensup, milli çapkın Hakan Sabancı çifti oldu.

Yorumlar