Yaşam

3 Türk Kadını 2023 Kadın Liderler Rol Model Listesinde yer buldu

Şirket içinde ve dışında toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlama konusunda çalışmalar yürüten ve öncülük eden uluslararası kadın liderlerin yer aldığı 2023 Heroes Rol Model Listesi'nde 3 Türk kadını yer aldı.

3 Türk Kadını 2023 Kadın Liderler Rol Model Listesinde yer buldu

INvolve tarafından oluşturulan ve YouTube tarafından desteklenen 2023 Heroes Kadın Yöneticiler Rol Model Listesi'nde dünya çapındaki küresel şirketlerin üst düzey pozisyonlarında yer alan 100 kadın yöneticiye yer veriliyor.

Şirket içinde ve dışında toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlama konusunda çalışmalar yürüten ve öncülük eden uluslararası kadın liderlerin yer aldığı 2023 Heroes Rol Model Listesi'nde (Heroes Role Model List)  yer alan isimler arasında, S&P Global Ratings Başkanı Martina Cheung, BNY Mellon Investment Management Küresel Başkanı Hanneke Smits, JP Morgan Başkan Yardımcısı Efe Ukala, Mastercard Kıdemli Başkan Yardımcısı Stefany Bello da bulunuyor.

LİSTEDE 3 TÜRK KADINI YER ALDI 

Listede 3 Türk kadın yönetici de yer aldı. Hepsiburada Üst Yöneticisi (CEO) Nilhan Onal Gökçetekin, Vodafone Grubu Dünya İcra Kurulu Üyesi ve Avrupa Üst Yöneticisi Serpil Timuray ile Boeing Türkiye CEO'su Ayşem Sargın listede rol model gösterilen isimler arasında gösterildi.

Yorumlar