Demet Baltacı'ya göre 2019 yılı burç yorumları

 Women TV ekranında İnci Yazgan’ın sunuculuğunu yaptığı Astroloji isimli programın konuğu ünlü Astrolog Demet Baltacı oldu.

Youtube kanalında takipçilerine burç yorumlarında bulunan Baltacı, ayrıca internet sitelerinde de burçlarla ilgili yazılarıyla biliniyor. Woman TV ekranında Burçlar için 2019 yılı yorumlarında bulunan Baltacı, dikkat çeken sözler söyledi. Demet Balatcı’nın 2019 yılı yorumlarını videodan izleyebilirsiniz.

Yeni yılda hepimizin beklentileri var. Hayaller de sınırsız. Baltacı, yılbaşlarının herkesin astroloji ve burçlarını merak ettiği dönemler olduğunu hatırlattı.

2018 yılının sıkıntılı ve insanları zorlayan bir yıl olduğunu ifade eden Baltacı, bu yılın Mayıs ayının ortasında bu yana farklı bir döngünün başladığını, sıkıntıların üst üste geldiğini söyledi.

2019 yılının en büyük farkının güçlü bir yıl olması olduğunu hatırlatan Baltacı, motivasyon, cesaretin üst seviyede olacağını anlattı.

Baltacı, el atılan işlerde sonuç almanın 2019 yılında daha kolay olacağını belirtti ve kişilerin hayatlarında büyük değişimler yaşanacağına işaret etti. Astrolog Demet Baltacı’nın sözlerinin tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Videoyu Sitene Ekle

<iframe src="https://www.mistikalem.com/video-embed/10844" width="640" height="360" frameborder="0"></iframe>

Astrolog Dinçer Güner'in 2023 Yılı Burç Yorumları

Aşk, para ve sağlık konularında 2023'te burçları neler bekliyor? Astrolog Dinçer Güner, astroloji meraklıları için yorumladı.

Astrolog Sevtap Dallaway ile 10 soruda astrolojide 2023...

Karma Astrolog Sevtap Dallaway, Dünya Bize Güzel TV'de Ayhan Çağlar'ın 2023 yılı astrolojik gelişmeleri ile ilgili sorularını yanıtladı. Videosunu izleyebilirsiniz.

Astrolog Dinçer Güner'in 2022 yılı burç yorumları

Astrolog Dinçer Güner'e göre astroloji 2022 yılı için ne söylüyor?

Burcunuz hangi şifalı taşları kullanmalı?

Burcunuzun şifalı taşı nedir? Hangi burç, hangi şifalı taşı kullanabilir?

Astrolog Öner Döşer, Hande Kazanova ve Dinçer Güner'in...

Astrologların 2022 yılı astrolojik yorumları merakla beklenirken, Habertürk TV’de Fatih Altaylı İle Teke Tek programına çıkan 3 ünlü astrolog ilk yorumları yağan isimler oldu.

Astrolog Hande Kazanova'nın Eylül Ayı Burç Yorumları

Astroloji dünyasının popüler isimlerinden Astrolog Hande Kazanova, Eylül ayında burçları olası hallerini yorumladı. Yorumları videodan izleyebilirsiniz.