18 Mayıs 2019 Akrep Burcu Dolunayının etkileri

18 Mayıs Türkiye saati ile 00:12 itibariyle Akrep burcunda 27 Derece ile DOLUNAY Gerçekleşecek. Ünlü astrolog Şenay Devi, bu dolunayın burçlara etkisini youtube kanalında yayınladığı videosu ile anlattı.

Şenay Devi, “Bu enerji, ben merkezli ve aşırı rasyonel düşüncenin anlaşmazlıklara ve ön yargıya yol açabileceği anlamını taşımakta. Güneş ve ünlü sabit yıldız Algol, hastalık, şiddet doğal afetler ile ilgili trajedileri tetikleyebilir dünya genelinde” ifadelerini kullandı.

Şenay Devi’nin uyarıları bununla sınırlı kalmadı. Devi “Akrep dolunayı saldırganlık mağduriyet gibi ana temaları gündeme getirmekte. Bununla birlikte, Pluto’nun yararlı yönleri, fedakarlık ve teklif yoluyla daha iyi bir anlayış ve olumlu dönüşümler içinde fırsatları getiriyor kalplerinde sevgi merhamet ve aşkı taşıyanlar için” açıklamasını yaptı.

18 Mayıs 2019 Akrep Burcu Dolunayı ile ilgili tüm detayları videoda bulabilirsiniz.

Videoyu Sitene Ekle

<iframe src="https://www.mistikalem.com/video-embed/11540" width="640" height="360" frameborder="0"></iframe>

Astrolog Dinçer Güner'in 2023 Yılı Burç Yorumları

Aşk, para ve sağlık konularında 2023'te burçları neler bekliyor? Astrolog Dinçer Güner, astroloji meraklıları için yorumladı.

Astrolog Sevtap Dallaway ile 10 soruda astrolojide 2023...

Karma Astrolog Sevtap Dallaway, Dünya Bize Güzel TV'de Ayhan Çağlar'ın 2023 yılı astrolojik gelişmeleri ile ilgili sorularını yanıtladı. Videosunu izleyebilirsiniz.

Astrolog Dinçer Güner'in 2022 yılı burç yorumları

Astrolog Dinçer Güner'e göre astroloji 2022 yılı için ne söylüyor?

Burcunuz hangi şifalı taşları kullanmalı?

Burcunuzun şifalı taşı nedir? Hangi burç, hangi şifalı taşı kullanabilir?

Astrolog Öner Döşer, Hande Kazanova ve Dinçer Güner'in...

Astrologların 2022 yılı astrolojik yorumları merakla beklenirken, Habertürk TV’de Fatih Altaylı İle Teke Tek programına çıkan 3 ünlü astrolog ilk yorumları yağan isimler oldu.

Astrolog Hande Kazanova'nın Eylül Ayı Burç Yorumları

Astroloji dünyasının popüler isimlerinden Astrolog Hande Kazanova, Eylül ayında burçları olası hallerini yorumladı. Yorumları videodan izleyebilirsiniz.