Medya ve Sinema-TV

Woman TV yeni yayın dönemine başladı

Kadın eksenli televizyon kanalı “Woman TV”, 2 Şubat çarşamba günü 14:00’da yayın hayatına yeniden merhaba dedi

Woman TV yeni yayın dönemine başladı

Kadın istihdamını önemseyen bir kadro yapılanması ile kurum içi cinsiyet eşitliği ilkesini benimsediğini belirten Woman TV yeni yanın dönemine erkek bir genel yayaın yönetmeni ile merhaba dedi.

Woman TV’ye Digiturk 50. kanal, D-Smart 53. kanal, womantv.com.tr’den ve uydudan erişebilecek.

Woman TV Uydu Bilgileri: TÜRKSAT 4A, Frekans: 12.034 MHz, Polarizasyon: V (Dikey), Symbol Rate: 27500, Fec:5/6

Woman TV’de kimler var?

Okay Karacan yönetiminde, Ebru Güngör, Ekin Olcayto, İnci Bekarlı, Zekiye Özbay, Serap Koç, Didar Üstün, Zeliha Sunal, Ebru Çanak, Ali Can Sabunsoy, Doç. Dr. Birnur Yılmaz, Merve Belen gibi sevilen ve deneyimli isimlerin yanı sıra dijital çağı da yakalayan donanımlı program üreticileri de Woman TV’de izleyicilerle buluşuyor.

Woman TV yeni yayın dönemine "Televizyona farklı bir anlayış ve kalite getirmeyi amaçlayan programları ile özellikle kadının öncü olduğu bir izleme deneyimi sunma" hedefi ile başladı ve "Woman TV “Bugün ne izlesem?” sorusuna, özenle seçilmiş içerikleriyle oluşturduğu aileye uygun yayın akışıyla cevap veriyor; farklı bakış açısı ile güçlü, üreten kadın olgusuna yardımcı olmak için yola çıkıyor" iddiasında bulundu. 

 Woman TV 'de iç yapımların dışında, çizgi film kuşakları, kadın ve yaşam belgeselleri, uluslararası ödüllü gezi, seyahat ve yemek belgeselleri, dekorasyon, mutfak, bina yenileme konulu projeler de kanalın yayın prototipinde yer alacak.

Yorumlar