Medya ve Sinema-TV

Vikingler dizisi Valhalla ile sürüyor

Netflix yoğun ilgi gören dizilerinden Vikings: Valhalla'ya ait ilk tanıtım videosunu yayınladı. Vikingler Valhalla dizisindeki maceralar, dizinin yayınlanan bölümlerinin öncesinde geçiyor.

Vikingler dizisi Valhalla ile sürüyor

Netflix tarafından önümüzdeki dönemde izleyicilerle buluşacak yapımlar TUDUM etkinliğinde tanıtırken, Vikinglerin maceralarını genişletecek ve orijinal serinin öncesini anlatacak olan Vikings: Valhalla için ilk bakış videosu yayınlandı.

Vikings: Valhalla, 24 bölümden oluşacak olan ve Vikings serisinin yaratıcısı Michael Hirst’in yapımcı koltuğunda oturacağı dizi, gelmiş geçmiş en ünlü Vikingleri olan Freydis, Harald Harada, Leif Erickson ve I. Villiam (William the Conqueror) gibi karakterleri konu alacak.

Vikings: Valhalla | First Look fragmanı / Vikingler: Valhalla | İlk Bakış fragmanı

Önümüzdeki yıl Netflix izleyicileri ile buluşacak Vikings: Valhalla, kadrosunda birçok ünlü oyuncuyu barındırıyor. Sam Corlett, Laura Berlin, Bradley Freegard ve Frida Gustavsson ilk göze çarpan isimler… 24 bölümünün de tek seferde yayınlanması beklenen dizi, Vikings evrenini genişleten ilk yapım olacak. Netflix, dizinin kesin yayın tarihini henüz izleyicilerle paylaşmadı.

2013 yılında izleyicilerle buluşan ve toplamda 93 bölüm yayınlanan Vikingler dizisinin öncesini anlatacak yapımda, Vikings’in yaratıcısı Michael Hirst‘e senarist ve baş yapımcı olarak Jeb Stuart eşlik edecek.

Yorumlar