Medya ve Sinema-TV

TÜRSAK yönetim kuruluna yeni bir isim katıldı

PR dünyasının ünlü isimlerinden Selma Semiz, TÜRSAK Vakfı’nın Yönetim Kurulu’na katıldı.

TÜRSAK yönetim kuruluna yeni bir isim katıldı

1991 yılında kurulan Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK)’nın Yönetim Kurulu’na,  kurumsal marka iletişimcisi ve medya tanıtımcısı Selma Semiz katıldı.

TÜRSAK Vakfı Yönetim Kurulunda kimler var?

Fono Film’in sahibi ve TAFF Pictures Kurucu Ortağı Cemal Okan’ın başkanlığını yaptığı TÜRSAK Vakfı Yönetim Kurulu’nda; Selma Semiz’in yanı sıra BKM CEO’su Zümrüt Arol Bekçe, Avukat ve Yapımcı Burhan Gün, Yapımcı Bulut Reyhanoğlu, Yapımcı ve Inter Medya Kurucusu ve CEO’su Can Okan, CJ Entertainment Türkiye/COO’su Ferhat Aslan, İstanbul Vakfı Genel Müdürü Perihan Yücel ile Yapımcı ve Dijital Dönüşüm Danışmanı Uğur Şeker bulunuyor.

Selma Semiz kimdir?

Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Selma Semiz, çalışma hayatına Ali Kırca ile ATV Ana Haber’de başladı. Ardından Star TV Ana Haber’de Uğur Dündar ile çalışmalarını sürdüren Semiz; kültür-sanat haberciliğinde uzmanlaştı. İstanbul’un en popüler mekanlarından biri olan Laila’nın halkla ilişkiler çalışmalarını üstlenerek iletişim sektörüne geçiş yaptı.

2003-2009 yılları arasında BKM’nin medya ilişkilerini yürüten Selma Semiz, 2009’da kendi ajansı PPR Medya ve İletişim’i kurdu. Bugüne kadar sayısız sahne performansı ve konserin, yüzlerce sinema filminin, Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin, Türkiye’nin önde gelen yapım firmaları ile kurumsal markaların iletişim ve medya ilişkilerini yöneten Semiz; stratejik iletişim danışmanlığı, organizasyon ve etkinlik yönetimi, imaj ve itibar yönetimi, kurumsal iletişim ve sosyal sorumluluk alanlarında hizmet sağlamaya devam etmektedir.

Selma Semiz, bir çocuk annesidir.

Yorumlar