Medya ve Sinema-TV

Sinemalarda bu hafta: 5 - 11 Ağustos 2022

Sinema salonlarında bu hafta biri yerli olmak üzere 6 yeni film sinemaseverlerle buluşacak. İşte vizyondakiler:

Sinemalarda bu hafta: 5 - 11 Ağustos 2022

Sinemalarda bu hafta gösterine girecek yeni filmler: Suikast Treni (Bullet Train), Doraemon Filmi: Nobita'nın Küçük Yıldız Savaşları 2021 (Doraemonthe Movie: Nobita's Little Star Wars 2021), Çiykinley (TheOgglies), Doğmamış (TheUnborn), Afarid, Kızıl Kitap (The Red BookRitual) ve Sen Şarkılarını Söyle (Inside LlewynDavis)... 

Suikast Treni

Deadpool 2" ve "Fast & FuriousPresents: Hobbs & Shaw" gibi filmlerle adından söz ettirmeyi başaran DavidLeitch’in yönetmen koltuğunda oturduğu Suikast Treni (Bullet Train), Japonya’da çok satan “Maria Beetle” romanından uyarlanan bir film. Hollywood yıldızları SandraBullock ve Brad Pitt'in birlikte rol alacağı ilk film olma özelliği taşıyan Suikast Treni, görevleri için bir hızlı trende bulunan beş ayrı suikastçının hedeflerinin kesiştiğini fark etmeleriyle gelişenleri anlatıyor.

Küçük Yıldız Savaşları 2021 (Doraemonthe Movie: Nobita's Little Star Wars 2021),

Animasyon tutkunlarını ve çocukları yakından ilgilendiren Küçük Yıldız Savaşları 2021 (Doraemonthe Movie: Nobita's Little Star Wars 2021), Japonya imzalı bir yapım. Film; Doraemon, Nobita ve arkadaşlarının, Pirika adlı başka bir gezegenden gelen Papi'ye yardımcı olmalarını konu ediniyor.

Çiykinley (The Ogglies),

Sinemaseverleri 85 dakikalık bir serüvene çağıran Çiykinley (The Ogglies), uluslararası çok satan çocuk kitabı serisinden uyarlanmış bir animasyon filmi. Film,kendilerine yeni bir yuva arayan Çiykinley ailesinin gittikçe büyüyen ve tüm köyükokutan devasa çöp yığınına sahip olan Kokuşuk Köy’e gelmesi ve devamında yaşadıkları serüveni konu ediniyor.

Doğmamış (The Unborn)

TalLazar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu korku filmi Doğmamış (The Unborn), eski bir fabrikada geçen garip, esrarengiz ve açıklanamayan olaylar silsilesini konu ediniyor. Filmde, iki güvenlik görevlisinin fabrikada yaşanan korkunç olaylarla yüzleşmesi anlatılıyor.

Afarid

Yapımcılığını Apah Yapım’ın üstlendiği korku filmi Afarid, Umut Kumral Devecioğlu yönetmenliğinde vizyona giriyor. Filmde, işlettikleri platoda güzel bir akşam organize eden Serkan ve Koray ile arkadaşlarının başından geçen gerilimli olayları anlatılıyor.

Kızıl Kitap

Korku filmi tutkunlarının ilgisini çekecek Kızıl Kitap (The Red Book Ritual), eskilerden kalma “kızıl kitap” oyununu oynamaya karar veren üç arkadaşın hikâyesini anlatıyor. Daha önce satan ayinine kurban verilen büyücünün şeytani ruhunun evde serbest kalması olayları karmaşıklaştıracaktır.

Yorumlar