Medya ve Sinema-TV

Sinemalar Zinciri Cinemaximum’un yeni adı: Paribu Cineverse

Mars Group bünyesinde hizmet veren Cinemaximum Sinemaları ismini ve logosunu değiştirerek, Paribu Cineverse adını aldı. Kripto para platformu, dev sinema salonu markasının isim sponsoru oldu.

Sinemalar Zinciri Cinemaximum’un yeni adı: Paribu Cineverse

Cinebonus ve MAC’in de sahibi Güney Koreli Mars Entertainment Group'un satın alışından sonra ismi Cinemaximum olarak değişen AFM sinemaları bir kez daha isim ve logo değiştirdi. CGV Mars Cinema Group ve Paribu arasındaki sponsorluk iş birliği sonucu Cinemaximum sinemaların ismi Paribu Cineverse olarak değiştirildi. 

Gerçekleştirilen isim değişikliği, Zorlu Center’ın sinema katında düzenlenen bir basın toplantısında duyuruldu.

Paribu CEO’su Yasin Oral ve CGV Mars Cinema Group CEO’su Jong Min Jung da toplantıya katılım gösterdi. Toplantıda bu iş birliğinin, sinemanın büyüsünü bir kez daha sinemaseverlere yaşatmayı amaçladığı açıklandı. Bununla beraber, teknolojinin getireceği tüm yeniliklerin sinema salonlarına aktarılacağı da duyuruldu.

Cinemaximum Sinemaları, Metaverse Esintili Yeni Adı Paribu Cineverse ile Hizmet Verecek
Salonların yeni adının, Cinema ve Metaverse kelimelerinden türetildiği bilgisi de paylaşıldı. Son dönemlerde sıklıkla adı anılan metaverse kavramı, böylelikle büyük bir sinema markasının adındaki yerini almış oldu.

Öte yandan Paribu CEO’su Yasin Oral, gelecekte gerekli teknolojik altyapı kurulduğunda kripto para ile bilet satışı döneminin başlayabileceğine de dikkat çekti.

Paribu Cineverse adının duyurulmasının ardından Mars Cinema Group’a ait tüm internet siteleri ve sosyal medya hesapları, Cinemaximum ismini değiştirdi ve logosunu güncelledi.

 
 

Yorumlar