Medya ve Sinema-TV

Master Chef Türkiye'den elenen isim Fatma Polat oldu

TV8'in popüler yarışması Master Chef Türkiye'den bu yıl elenen üçüncü isim belli oldu.

 Master Chef Türkiyeden elenen isim Fatma Polat oldu

MasterChef Türkiye'de 5 Eylül akşamı eleme heyecanı yaşanırken, eleme potasındaki 6 yarışmacı ceviz ile yaratıcılıklarını konuşturup, yarışmaya devam etme şanslarını yakalatacak yemekleri hazırladı

Haftanın Eleme Potasında  bulunan Hamza, Hasan, Dilara, Safanur, Emre ve Fatma arasında cevizle yorumu içeren yemekleri tamamladıktan sonra jürinin karşısına çıktı.

Eleme potasından birincilikle ayrılan isim Emre olurken eleme potasından kurtulan bir diğer isim Safanur oldu. Dilara yarışmada üçüncü olarak eleme potasından kurtuldu. Hasan, Fatma ve Hamza arasında yaşanan üçlü eleme potasından ilk kurtulan isim Hasan oldu.

Fatma ve Hamza arasında yaşanan eleme heyecanında yarışmaya veda eden isim belli oldu. 

MasterChef Fatma yarışmaya veda ederken ''Çok güzel bir yolda yürüdüm. Kısa sürdü ama mutlu oldum. Burada olduğum için çok mutluyum. Şef arkadaşlarımla tanıştığım için, şeflerle tanıştığım için çok mutluyum. Elenmiş olmaktan memnun değilim ama bazen olmaz. Sizde olanın tadını çıkarırsınız. Keşke pişmanlıktır burada hiç keşke demedim.'' cümlelerini kullandı.

Masterchef yarışmacısı Fatma Polat kimdir?

Masterchef ana kadrosunun 2021 yılı ilk yarışmacısı olan Fatma Polat, 38 yaşında, en büyüğü 17 yaşında olmak üzere 3 çocuğu bulunuyor. Psikoloji, sosyoloji, boks ve aşçılık ile ilgilenen Polat'ın en büyük tutkusu yemek yapmak.

Yorumlar