Medya ve Sinema-TV

Master Chef Türkiye'de Kaptan Burcu eleme potasına gitti

MasterChef Türkiye'nin 25 Ağustos akşamı ekranlara gelen yeni bölümünde yarışmacılar kıyasıya mücadele ederken, haftanın 3. eleme adayı Burcu oldu.

 Master Chef Türkiyede Kaptan Burcu eleme potasına gitti

25 Ağustos Çarşamba günü TV8'de yayınlanan Master Chef Türkiye 2021 programında İspanya mutfağı konseptli dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kazandı.  Kaptan Burcu çift tadım yapınca, Mehmet Şef tencereyi önlerinden aldı.

MasterChef 2021'in 47. bölümünde Mavi takım ile Kırmızı takım, ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi kazanarak dokunulmazlığı elde eden Kırmızı takım oldu. Mavi takım yarışmacıları ise bir kez daha bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfaya girmek zorunda kaldı.

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takımda eleme adayı olan Tunahan ile Tahsin dışındaki altı yarışmacı, mutfağa girdi. Ve bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Bu oyunda şefler, yarışmacılara değerlendirme yemeği yapmaları için kemer patlıcan, bostan patlıcan, çam sakızı, balsamik sirke, taze zencefil, panko, soda, beyaz peynir, dana bonfile, taze adaçayı, jumbo karides ve tavuk kalça but verdi. Ve yemek yapmak için 40 dakika süre tanındı.

Hasan ikinci kez bireysel dokunulmazlık kazandı

Süre sonunda şefler, yarışmacıların yaptıkları yemekleri tek tek tadımını yaptı. Sonrasında yaptıkları değerlendirme ile Görkem ve Hasan'ın finale kaldığını açıkladı. Bu iki isim arasında ise daha başarılı ve bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Hasan oldu. Hasan, dün yapılan ilk bireysel dokunulmazlık oyununu da kazanmıştı.

Kaptan Burcu eleme potasına giden üçüncü isim oldu

Dokunulmazlık kazanan Hasan, çift tadım yaparak büyük hata yaptığı gerekçesi ile Kaptan Burcu'yu eleme potasına gönderdi. 

Eleme potasına giden dördüncü isim Görkem oldu

Mavi Takım elemanları arasında yapılan oylama sonucu günün ikinci eleme potası adayı Görkem olarak belirlendi.

Yorumlar