Medya ve Sinema-TV

Indiana Jones 5 film setinden 3 kare yayınlandı

Indiana Jones film serisinin 5 filminin setinden Harrison Ford ve Mads Mikkelsen'in görüntüleri yayınlandı.

Indiana Jones 5 film setinden 3 kare yayınlandı

Çekimleri haziran ayında İngiltere’de başlayan ve İtalya’da süren Indiana Jones 5 filminin yeni set görüntüleri paylaşıldı.

Uzun süredir merakla beklenen devam macerasından gelen yeni görüntüler, İtalya yapımı prodüksiyonuna ve Harrison Ford ve Mads Mikkelsen çekimlerini içeriyor. 

79 yaşındaki Ford, beşinci film ile role veda ederken, bu film aynı zamanda serinin Steven Spielberg tarafından yönetilmeyen ilk filmi de olma özelliğini taşıyor.

Yönetmen  James Mangold imzalı filmde; Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Toby Jones, Antonio Banderas ve Boyd Holbrook gibi yıldızlar da yer alıyor.

Screen Rant sitesinin haberine göre; Film çekimlerinden Harrison Ford ve Mads Mikkelsen’li kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı.

Set görüntülerinde Ford soluk sarı gömlek ve gri pantolonla ikonik deri ceketini giyiyor. Mikkelsen ise daha şık bir gri takım elbise ve panama şapkasıyla görülüyor.

Her ne kadar bu fotoğraflar ikili arasındaki çatışmayı ya da Mikkelsen’in ne tür bir karakteri oynadığını belli etmese de, en azından nasıl görüneceklerine dair iyi bir fikir veriyor.

Indiana Jones 5 Temmuz 2022’de vizyona girecek

Film, herhangi bir yeni ertelenme olmadığı takdirde 29 Temmuz 2022 tarihinde beyaz perdede olacak.

Yorumlar