Medya ve Sinema-TV

Görevimiz Tehlike 7 ve 8 Geliyor

Görevimiz Tehlike 7 ve 8 Geliyor: Vizyon Tarihi, Oyuncuları ve Hikayesi

Görevimiz Tehlike 7 ve 8 Geliyor

Bir aksiyon filminin uzun soluklu bir seriye dönüşmesi ve dünya çapında milyonlarca hayrana ulaşması ne kadar zor olsa da Görevimiz Tehlike serisi bunu başardı. Hem beyazperdeyi hem IMDb sıralamalarını her yeni filmle sarsan serinin yeni filmi olan Görevimiz Tehlike 7 için çekimlerin başladığı duyurulmuştu. Hatta Görevimiz Tehlike 7 filminden sonra 8. filmin de vizyon tarihi belirlenmiş durumda.

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 pandemisi nedeniyle Görevimiz Tehlike 7 çekimlerine ara verildiği haberi sonrası tüm hayranlar heyecanla yeni filmin vizyon tarihini bekliyor. Sizin için Görevimiz Tehlike 7 filminin vizyon tarihi, konusu, oyuncuları, fragman tarihi hakkında bilinen tüm detayları anlattık ve Görevimiz Tehlike 8 filminin daha çekimleri bile başlamadan yarattığı heyecan dalgasından bahsettik.

Görevimiz Tehlike 7 ve 8 ne zaman vizyona giriyor?

Görevimiz Tehlike serisinin yeni filmi için çekimler Venedik’te başlamış fakat yaklaşık 5 ay önce Covid-19 salgınının Avrupa’da etkili olmaya başlaması ile beraber ara verilmişti. Pandeminin yanı sıra çekimler sırasında bazı dublörlerin başına gelen kazalar da çekimlere ara verilmesinin nedenlerinden olarak kabul ediliyor. 

Ara verildiği sırada filmin çekimleri için Venedik yerine İngiltere’yi tercih eden Paramount Pictures yetkilileri, bunun daha güvenli karar olduğunu düşünüyorlar. 

Geçtiğimiz haziran ayında Tom Cruise tarafından İngiltere’nin Oxfordshire bölgesinde, virüsten arındırılmış bir alan oluşturulduğu biliniyor. Konu ile ilgili konuşan çekim ekibinden bir görevli "Her şeyin ne zaman normale döneceğini bilmiyoruz, çekim için otel odası tutmak bile bir risk, bu nedenle Cruise’un oluşturduğu balondan hepimiz memnunuz, çok daha hızlı çalışacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Yapılan açıklamalara bakarak, Görevimiz Tehlike 7 filminin dünya sinema tarihinin en ilginç çekim hikayelerinden birine sahip olacağını söyleyebiliriz. Her şey yolunda giderse Görevimiz Tehlike 7 filmi 2021 yılının Kasım ayında, Görevimiz Tehlike 8 filmi ise önceden açıklandığı gibi 2022 yılının ağustos ayında beyazperdede seyirciyle buluşacak.

Görevimiz Tehlike 7 oyuncuları kimler?

Hiçbir şeyden emin değiliz; Tom Cruise’un yeniden Ethan Hunt karakterini canlandıracağından emin olduğumuz kadar. Görevimiz Tehlike demek Ethan Hunt demek, Ethan Hunt ise Tom Cruise demektir. Cruise da aynı fikirde olmalı çünkü konu ile ilgili hiçbir tartışma yaşanmadığı biliniyor.

En az Ethan Hunt kadar Görevimiz Tehlike serisinin olmaz olmazsa karakterlerinden biri olarak kabul edilen Rebecca Ferguson’un canlandırdığı Ilsa Faust da yeni filmde karşımıza çıkacak. Bu iki ismin yanı sıra önceki filmlerden aşina olduğumuz karakterler ve sürpriz isimler de yeni filmde olacaklar. 

Sürpriz isimlerden biri, Marvel Sinematik Evreni’nde Peggy Carter olarak tanıdığımız Hayley Atwell olacak. Galaksinin Koruyucuları filminden tanıdığımız Pom Klementieff ve X-Men: Dark Phoenix filminde göz dolduran Nicholas Hoult da Görevimiz Tehlike 7 filminde göreceğimiz sürpriz isimler arasında yer alıyor.

Önceki Görevimiz Tehlike filmlerinde severek izlediğimiz Simon Pegg, Ving Rhames ve Jeremy Renner resmen açıklamasa da yeni filmde karşımıza çıkacağı düşünülen isimlerden. Gerçekten şaşırtıcı bir şekilde hikayeye dahil olacağı düşünülen ama emin olmadığımız isimler ise Henry Cavill ve Alec Baldwin. 

Görevimiz Tehlike 7 ve 8 hikayesi nasıl olacak?

Görevimiz Tehlike 7 filminin Kasım 2021’de, Görevimiz Tehlike 8 filminin ise Ağustos 2022’de vizyona gireceği biliniyor ancak her iki filmin de hikayesi ile ilgili neredeyse hiçbir ipucu paylaşılmış durumda değil. 

Elbette, ilk filmlerden aşina olduğumuz gibi yine Tom Cruise’un hayat verdiği Ethan Hunt, tüm izleyicileri şoke edecek akrobatik hareketler yapacak. Üstelik usta oyuncu Cruise, bu akrobatik hareketlerinden hiçbirinde dublör kullanmayacak.

Yönetmen Christopher McQuarrie; Görevimiz Tehlike 7 ve 8, son üç filmi kapsayan bir hikayeye sahip olacak, iki filmi art arda birlikte çekmek benim fikrimdi, bunların ortak bir hikayeye sahip olması gerekiyor, şimdi bu filmler için sağlam bir arka plan hikaye oluşturulması gerekiyor, demişti.

Yeni hikayelerle ilgili duyulan bir dedikoduya göre Sean Harris’in canlandırdığı kötü karakter Solomon Lane bir şekilde, yeniden hikayeye dahil oluyor. Sürpriz isimlerden oluşan oyuncu kadrosunu düşündüğümüz zaman Görevimiz Tehlike 7 ve 8 filmlerinde karşımıza pek çok yeni kötü kadın karakterin çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz.

Görevimiz Tehlike 7 fragmanı ne zaman çıkıyor?

Görevimiz Tehlike 7 çekimlerine ara verilse de başladığını biliyoruz fakat başarılı bir fragman ortaya koymak için tüm filmin çekimlerinin tamamlanması gerekiyor. 2021 yılının Kasım ayında vizyona girecek Görevimiz Tehlike 7 filminin fragmanını izleyebileceğimiz en erken tarih olarak 2021 yılının ilk ayları öngörülüyor. 

Görevimiz Tehlike 8 hakkında bilinenler:

Görevimiz Tehlike 7 filminin ardından hemen çekimlerine başlanacağı bilinen Görevimiz Tehlike 8 filminin 2022 yılının ağustos ayında vizyona gireceği biliniyor. Yani Görevimiz Tehlike 7 filminden hemen bir yıl sonra devam filmini izleyeceğiz.

Peki, bu devam filmi neden bu kadar erken çekilecek ve erken vizyona girecek? Bu filmlerin ikili olarak üretilmesi yönetmen Christopher McQuarrie’in fikri. Görevimiz Tehlike 7 ve 8 iki farklı film gibi değil, son yıllarda gördüğümüz pek çok örnekte olduğu gibi tek bir uzun hikayeyi işleyen iki film olacak. Bu nedenle her iki filmin de oyuncuları ve hikayesi, birkaç küçük değişiklik dışında ortak olacak. 

Görevimiz Tehlike 8 ile birlikte, bildiğimiz hikayenin sona ereceği, sevdiğimiz karakterlerin ve oyuncuların emekli olacağı düşünülüyor. Elbette, Görevimiz Tehlike efsanesi bitmez. Sinema yazarlarının tahminlerine göre efsane için yeni bir çağ başlayacak ve önümüzdeki yıllarda yeni hikayeler, yeni oyuncular ve yeni karakterlerle dolu yeni Görevimiz Tehlike dünyalarına konuk olacağız. 

Sizin için sevilen aksiyon serisi Görevimiz Tehlike’nin yeni filmleri Görevimiz Tehlike 7 ve 8 hakkında bilinen tüm detayları; vizyon tarihini, oyuncularını, hikayesini ve fragman tarihini paylaştık. Yeni filmler çıkana kadar Görevimiz Tehlike serisinin efsane filmlerini yeniden izleyerek heyecanınızı canlı tutabilirsiniz. 

Webtekno.com

Yorumlar