Medya ve Sinema-TV

Dizi sektöründe astroloji çok önemseniyor

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncularından Hilal Altınbilek, sektörde bazı yapımcıların astroloji ve Nümerolojiye büyük önem verdiğini söyledi.

Dizi sektöründe astroloji çok önemseniyor

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan, Züleyha karakteri ile büyük beğeni kazanan oyuncu, instagram’da magazinburada.net'in canlı yayın konuğu oldu. 

Astrolojinin hayatındaki öneminden bahseden Hilal Altınbilek, bazı kararları alırken astrolojiye göre davrandığını söyledi. “Astrolojiye göre hayatında bir karar verir misin?” şeklindeki soruyu yanıtlayan ünlü oyuncu, bir itirafta bulundu.

21 Ocak 1991 doğumlu olan ünlü oyuncu Hilal Altınbilek’in burcu Kova… Oyuncu yükselen burcunun ise Koç olduğunu açıkladı. Oyuncu, Ay burcunun Oğlak olduğunu yeni öğrendiğini anlattı.   

Yapımcılar astroloji ve Nümerolojiden yardım alıyor

Hilal Altınbilek, sektörde bazı yapımcıların astroloji ve Nümeroloji yardım alarak hem oyuncu kadrosunu oluşturduğunu hem de yapımların yayına giriş tarihlerini bu şekilde belirlediğini ifade etti.

Oyuncular bile astrolojiye göre seçiliyor

Astroloji ile ilgili konulardan etkilendiğini ifade eden ünlü oyuncu, “Oyuncuyu bile böyle seçiyorlar. Nümerolojiden, astrolojiden yardım alıp, yapımcılar gireceği tarihi belirliyor” dedi.

Yorumlar