Medya ve Sinema-TV

Black Mirror dizisi 5 yeni bölümle geri dönüyor

Netflix'in sıra dışı dizisi Black Mirror'ın altıncı sezonu 5 yeni bölümden oluşuyor.

 Black Mirror dizisi 5 yeni bölümle geri dönüyor

Charlie Brooker’ın uzun zamandır beklenen dizisi Black Mirror'ın altıncı sezonunun bölümleri açıklandı ve fragmanını yayınlandı. 

Black Mirror dizisinin 6. Sezonu şu bölümlerden oluşuyor. 

JOAN İĞRENÇ BİRİ

Sıradan bir kadın, hayatının global bir dijital platform tarafından prestijli bir drama dizisine uyarlandığını öğrenince neye uğradığını şaşırır – dizide kendisini Hollywood’un ünlü isimlerinden Salma Hayek canlandırmaktadır. 

LOCH HENRY

Genç bir çift doğa belgeseli çekmek için durgun bir İskoç kasabasına gider - ancak tarihin şok edici olaylarına yer veren bir yerel hikayenin cazibesine kapılır.

BEYOND THE SEA

Alternatif bir dünyanın 1969 yılında, yüksek teknoloji gerektiren riskli bir görev üstlenmiş iki adam akıl almaz bir trajedinin sonuçlarıyla mücadele eder.  

MAZEY DAY

Sorunlu bir genç yıldız, dahil olduğu vur kaç olayının sonuçlarıyla uğraşırken paparazzi tarafından takip edilir.  

ŞEYTAN 79

1979, Kuzey İngiltere. Silik bir satış danışmanı bir felaketi önlemek için korkunç şeyler yapması gerektiğine ikna edilir. 

Yaratıcı & Senarist: Charlie Brooker

Baş Yapımcılar: Charlie Brooker, Jessica Rhoades, Annabel Jones, Bisha K. Ali

Oyuncu Kadrosu: Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha'la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin, Zazie Beetz 

Daha fazla bilgiyi www.netflix.com/ blackmirror adresinden edinebilirsiniz.

Yorumlar