Medya ve Sinema-TV

2021 yılının en çok izlenen filmi belli oldu

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Marvel filmi Black Widow'u geride bırakarak, 2021'in en yüksek hasılat yapan filmi oldu.

2021 yılının en çok izlenen filmi belli oldu

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, 2021'in en yüksek hasılat yapan filmi oldu ve Amerika gişesinde, yılın eski lideri olan bir diğer Marvel filmi Black Widow'u geride bıraktı.

 
Beyazperde'nin haberine göre, cuma günü, Simu Liu'nun oynadığı süper kahraman macerası 3 bin 952 salondan 3,59 milyon dolar daha kazandı ve bu da toplam brüt 186,7 milyon dolar olan Black Widow'u geride bırakmaya yetti.

SADECE SİNEMA SALONLARINDA GÖSTERİLDİ

Temmuz ayında prömiyeri yapılan Black Widow, piyasaya sürülmesinden bu yana yaklaşık 183,5 milyon dolar kazandı. Bu rekoru kıran Shang-Chi, sinema sektörü için önemli bir dönüm noktası oldu çünkü, Black Widow” gibi hem salon, hem platformlarda aynı anda yer alan filmlerin aksine Shang-Chi, sadece sinema salonlarında gösterime girdi.

Bu hafta sonu, Shang-Chi, dördüncü hafta sonunu yaşıyor ve gişe listelerinde üst sıralara çıkmaya hazırlanıyor. Beklenen kazancına 12 milyon ila 14 milyon dolar ekleyecek gibi duruyor. Film, hafta sonunu 200 milyon dolarlık Amerika hasılatı barajının biraz gerisinde bitirecek.


Hafta sonunun ikincisinin ise Dear Evan Hansen'in olması bekleniyor.

Ryan Reynolds'ın gişede yüz güldüren filmi Free Guy filmi bir sıra gerileyerek 3. sıraya çıkmaya hazırlanıyor. Bu arada, slasher filmi Candyman ve Clint Eastwood'un en yeni filmi Cry Macho, gişe grafiğini sırasıyla dördüncü ve beşinci sırada tamamlamaya hazırlanıyor.

Eastwood, 91 yaşında ve hala aktif olarak kariyerine devam ediyor.
Kaynak:NTV

Yorumlar