Ruhsal

Kasım ayı burç yorumlarınız ve şifa kaynaklarınız

Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara ve Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha Aysel Gülcem sizler için yorumladı

Kasım ayı burç yorumlarınız ve şifa kaynaklarınız

KOÇ BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Yükselen Koç ve Koç burçları geçen ay gerçekleşen Akrep Yen Ay’ının yarım kalan iş anlaşmaları, sözleşmeler ve önemli kararlar alma enerjisi devam ederken ayın ortasında yapmış olduğunuz maddi girişimlerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Satürn’ün konumu daha disiplinli çalışmanızı gerektirebilir. Kendinizi kısıtlamaktan kaçınmalısınız. Çevrenize karşı duyarlı olun. Geçmişten gelen alacak verecek konularında, ortaklı ilişikilerinizle ilgili mahkeme konularının gündeme gelmemesi için tekrar bir gözden geçirin.

Kelime Şifa Çalışması : Bana uygun düşen ölçüde sorumluluğu memnuniyetle kabul ediyorum.
Şifalı Taş : Azurit
Koku : Karaman Kimyonu
Bach Çiçeği : Mustard, Elm, Cherry Pulm

BOĞA BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Yükselen Boğa ve Boğa burçları geçen ay gerçekleşen Akrep Yeni Ay’ının aşk ve maddi konulardaki belirsizlikler devam ederken Dolunay etkisi ile maddi konularda Planladığınız bir evi veya araziyi almanız söz konusu olabilir. Egonuz yükselebilir. Ve günlük hayatta riskler almak isteyebilirsiniz. Hoşlanmadığınız olaylarla karşılaşmamak için daha dikkatli davranmalısınız. İstikrarlı olmalısınız. Duygularınız ve zihniniz arasında çatışmalar olabilir.

Kelime Şifa Çalışması : Gelişmeme yararlı olmayan tüm enerjileri şimdi tamamıyla ve sevgiyle eterik bedenimden salıyorum.
Şifalı Taş : Pembe Kuvars
Koku : Servi Ağacı
Bach Çiçeği : Pine

İKİZLER BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Yükselen İkizler ve İkizler burcu geçen ay gerçekleşen Akrep Yeni Ay’ının sosyalleşme istek ve enerjiniz devam ederken etrafınızda farkında olmadığınız gizli anlaşmaların varlığı ile ilgili kaygılar yaşayabilirsiniz. İçinize kapanabilir; kendinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. İçinize dönme ihtiyacı duymakla birlikte sezgilerinizde önemli bir gelişme olabilirr. Ani ve beklenmedik ortaklıklar gelişebilir. Yarım bıraktığınız işler yeniden karşınıza çıkabilir. Ayın sonunda yeni ilişkilere başlayabilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde evlilikle ilgili kararlar alabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

Kelime Şifa Çalışması : Eylemlerim benimle birlikte olan her kişinin gelişmesini sevgiyle destekliyor.
Şifalı Taş : Akuamarın
Koku : Kasıntı otu sakızı
Bach Çiçeği : Aspen, Wild oat, impatiens

YENGEÇ BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Yükselen Yengeç ve Yengeç geçen ay gerçekleşen Akrep Yeni Ay’ının ev, yuva, aile konuları devam ederken yeni insanlarla iletişim kurabilir, mevcut çevrenizle yeni ortaklıklar kurabilirsiniz. Farklı aktivitelere katılarak yeni deneyimler edinebilirsiniz. Tadilat veya dekorasyonla ilgili işlere önem verebilirsiniz. Yaptığınız harcamalar konusunda dikkatli olmanız faydalı olabilir. İş yeri ile ilgili konularda iletişimde dikkatli davranmanız geçmişteki konuların önünüze gelmesini önleyebilir.

Kelime Şifa Çalışması : Tüm sorunlarımı çözmek niyetiyle sadece yaratıcı güce açılmayı gereksiniyorum.
Şifalı Taş : Zümrüt, Beyaz Kuvars
Koku : Cajeput
Bach Çiçeği : Wild Oat

ASLAN BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Yükselen Aslan ve Aslan burçları geçen ay gerçekleşen Akrep Yeni Ay’ın eğitim ve seyahat etkileri devam ederken bu ay sizin aile büyükleriniz, evinizde değişimler, tadilat konularındaki etkilerin Merkür retrosuda dahil olması ile birlikte bu işlerde eskiden aldığınız kararlara engeller çıkabilir. Bazı gecikmeler söz konusu olabilir. Bu kariyer durumunuzu gözden geçirmeniz neleri düzelmeniz veya dengeye getirmeniz gerektiği ile ilgili düşüncelere dalabilirsiniz. Gel-gitlere kesinlikle yer vermeye çalışın. Planlı hareket etmeye ihtiyacınız var. Bu arada aile ile olan ilişkinizi de gözden geçirmeniz gerekebilir; bunun neticesinde ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Ailenizde bazı küskünlükler söz konusu ise barışmanız yerinde olacaktır.

Kelime Şifa Çalışması : Sevgi ve tutarlılıkla ihtiyacım dışında kalanları red ediyorum.
Şifalı Taş : Riyolit, Pembe Kuvars
Koku : Nane
Bach Çiçeği : Chesnut Bud ile Vervain

BAŞAK BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Yükselen Başak ve Başak burçları geçen ay gerçekleşen Akrep Yeni Ay’ının finansal etkileri devam ederken bu ay ile birlikte iletişimsel yanlış anlamalar, komşular, kardeşler, yakın akrabalarımız, küçük seyahatler problemler yaşanabilir. Sizin kaynaklarınız, paranız, değerleriniz, sahip olduklarınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ve uzun süredir gerçekleştirmek istediğiniz konularda karşınıza fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatlar yeni oluşan durumlar ise aldatılmamaya dikkatli olun. Bu konularla ilgili kararlarınızın neticesini de ayın sonunda görebilirsiniz. Evinizle ilgili konularda gündeminizde yer tutabilir. Aile bağlarınızı kuvvetlendirmenin zamanıdır.

Kelime Şifa Çalışması : Sonsuz yaşam sürecinde önemli geçiş aşamalarını sevgiyle kabulleniyorum.
Şifalı Taş : Kalsedon
Koku : Limon
Bach Çiçeği : White Chestnut

TERAZİ BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Yükselen Terazi ve Terazi burçları geçen ay gerçekleşen Akrep Yeni Ay’ının agresif enerji devam ederken bu ay maddi kazanımlarınızı bir kararsızlık ve karışıklık durumu olabilir. İç sesinizi takip etmeniz doğru olacaktır, size doğru şekilde rehberlik edecektir. Ayın sonunda oldukça zorlanabilirsiniz. Borç, kredi, miras konuları ilgili imza atmak söz konusu ise bu süreçte yarım kalan geçmişe ait olan her şeyi sil baştan gözden geçirmelisiniz. İkilemde kaldığınız konular ile ilgili olarak net değilseniz harekete geçmemeniz daha doğru olacaktır.

Kelime Şifa Çalışması : Kendimi, sevginin güçlerine bilinç ve şükranla açıyorum.
Şifalı Taş : Dumanlı Kuvars, Turuncu Kalsit
Koku : Melisa
Bach Çiçeği : Agrimony ve Scleranthus

AKREP BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Yükselen Akrep ve Akrep burçları, geçen ay gerçekleşen Akrep Yeni Ay’ının etkisi devam ederken sezgiler devam ederken, bu kendinizle ilgili, fiziksel görünüm ve kıyafet ve gardrop değişimi gibi radikal değişimler olabilir. Ortaklarınız veya partnerinizle gerilimler oluşmuş, devam eden tartışmalı konular devam edebilir, hatta özür alabilirsiniz. Yarım kalan tüm işlerinizle de tamamlanmak için hızlanma görülebilir. Seyahatler ve sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Kelime Şifa Çalışması : Dişil enerjinin üretici güçleri bana özgür ve engelsiz akıyor.
Şifalı Taş : Lapis Lazuli, Turuncu Kalsit
Koku: Kakule
Bach Çiçeği : Rescue Remedy

YAY BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Yükselen Yay ve Yay burçları, geçen ay gerçekleşen Akrep Yeni Ay’ının sosyalleşme etkisi devam ederken bu ay zihnen ve ruhen enerjinizi düşmüş ve bitkin hissedebilirsiniz. Ve ya inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte tatil yaparsanız yenilenmenize katkıda bulunabilir. Kasım ayı iş ortamınızda uzun süre ertelediğiniz planlar veya projelerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Burada yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Sağlığınız için rutin kontrolleri yapmanız ve vitamin takviyesinde bulunmanız yerinde olacaktır. Bedeninizi canlandırmak için renkli kıyafetler tercih etmeniz sizi canlandıracaktır. Alınganlıklardan uzak durun.

Kelime Şifası : Yaşamın tüm durumlarına, sistemin düzen anlayışına uygun olarak esnekçe yaklaşıyorum.
Şifalı Taşı: Sugulit
Koku : Mine Çiçeği ve Oregano 3:1 oranı Bach Çiçeği : Mine

OĞLAK BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Yükselen Oğlak ve Oğlak burçları, geçen ay gerçekleşen Akrep Yeni Ay’ının toplum önündeki imajınız ile ilgili etkiler devam ederken, bu ay arkadaş ortamlarınız için yeniden değerlendirmeler ve içe dönüş söz konusu olabilir. Kasım ayı size tekrar keyif verecek ortamlar ve hobilere yer verebilir. Daha fazla ertelemeyin çok fazla iş sebebiyle iç sesinize yer vermiyordunuz. Bu süreçte isteklerinizi ertelemeyin. Bu ayın sonlarına doğru küçük bir seyahat veya dinlenmek size iyi gelecektir. Ruhunuzu tekrar canlandırıp işinizi herkese iyi gelecek bir ortam sağlamanızda destek verebilir ve ortamınızı tekrar yeniden canlandırabilirsiniz. Hiç olmazsa hafta sonları işinize ara vererek spor yapabilirsiniz.

Kelime Şif Çalışması : Yaratıcının bereketli evreninin sonsuz kudreti, içimden geçerek, dünyaya şifayla akıyor.
Şifalı Taşı : Akuamarin, Lepidolit
Koku : Yasemin
Bach Çiçeği : Red Chestnut

KOVA BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU: Yükselen Kova ve Kova burçları, geçen ay gerçekleşen Akrep Yeni Ay’ının sorumluluklar ile ilgili etkileri devam ederken, bu ay kariyer hedefleriniz için geri çekilmenize sebep olacak durumlar gelişebilir. Bu size geçmişte büyüklerinizden, aile veya üstlerinizden aldığınız tavsiyeler yeniden ayağa kalkmak için size güç verecektir. Sizin tüm geçmiş deneyimlerinizdeki tüyolar sizin güç kaynağınızdır. Sadece değişime fazla direnmeyerek akışta kalın. Rahat ve sakin ortamları seçerek süreci tekrar gözden geçirin.

Kelime Şifa çalışması : Bana benim için önemli olan yaşamın tüm gücü, evrenin tükenmez kaynaklarından bolca akıyor.
Şifalı Taşlar : Opal
Koku : Cajeput
Bach Çiçeği : Walnut ile Agrinory

BALIK BURCU KASIM AYI BURÇ YORUMU : Yükselen Balık ve Balık burçları, geçen ay gerçekleşen Akrep Yeni Ay’ının krizlerle ilgili gündemi devam ederken, bu ay uzaklarda olma arzunuz veya yolculuklar ile planlarınızda gel gitler yaşayabilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşamış olabilirsiniz. Bu kasım ayı size her türlü iletişim ve iletişim aletleri ile sorunlar çıkartabilir. Süreçte dikkatli olmanızda fayda var. Ani ve fervi tepkilerden uzak durun. Kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Ayın sonuna doğru uzaklara seyahat edebilirsiniz.

Kelime Şifa Çalışması : Profesyonel yolum, yaşam tasarımımla uyumlu bir şekilde gelişiyor.
Şifalı Taşlar : Kunzit
Koku : Adaçayı
Bach Çiçeği : Gentian

Not: Kelime şifa çalışması, koku, Dr. Bach çiçekleri, Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha'ya (Aysel Gülcem) aittir.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar