Yurt

Hangi markette Ramazan Kolisi kaç liradan satılıyor

Ramazan kolileri bu yıl 279,95 lira ile 995 lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor Zincir marketlerin ramazan ayına özel hazırladıkları gıda kolileri, farklı içerik ve fiyat seçenekleriyle satılıyor

Hangi markette Ramazan Kolisi kaç liradan satılıyor

Ramazan ayında gelenek haline gelen, hayırseverlerin ihtiyaç sahibi kişilere bağış yapmak için de tercih ettiği, iftar ve sahur sofraları düşünülerek hazırlanan gıda paketleri, tüketicilerin bu ayda en çok ihtiyaç duyduğu ürünleri içeriyor.

CarrefourSA, Migros, Çağrı, Happy Center, BİM, A101,  Metro ve ŞOK gibi büyük marketler başta olmak üzere birçok gıda perakendecisi ramazan için gıda kolileri hazırladı.

Ortalama bir Ramazan Kolisinde neler var?

  • 830 gram salça
  • 750 gram tuz
  • 1 litre ayçiçek yağı
  • 1 kilo un
  • 1 kilo kuru fasulye
  • 500 gram çay
  • 500 gram fındık kreması
  • 380 gram reçel
  • 2 paket Makarna
  • Hazır çorba
  • 1 kilo küp şeker
  • 2 paket margarin

CarrefourSA Ramazan Kolisi fiyatları ve içerikleri

CarrefourSA, bu yıl da avantajlı paketlerle hizmet veriyor. CarrefourSA müşterileri, sunulan bağış seçeneğiyle de ramazan kolilerini seçili STK'ler aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırabiliyor.

CarrefourSA, un, yağ, şeker, çay, yerli üretim bakliyat çeşitleri başta olmak üzere besin değeri yüksek gıdaları içeren 4 koli seçeneği sunuyor. CarrefourSA Kart ile Klasik Ramazan kolisi 299,90 liradan, Süper Ramazan kolisi 469,90 liradan, Mega Ramazan kolisi 549,90 liradan, Lüks Ramazan kolisi 899,90 liradan ve Axess'e özel yüzde 20 indirim imkanıyla satılıyor.

Müşteriler, CarrefourSA mağazalarından veya çevrim içi yaptıkları alışverişlerde, AFAD, Kızılay, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, Tohum Otizm Vakfı, TİDER, İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Danışma Vakfı ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı gibi farklı STK'ler aracılığıyla bağışta bulunabiliyor.

Migros da iftar ve sahur sofralarının en çok ihtiyaç duyulan ürünlerini ramazan paketlerinde avantajlı fiyatlarla müşterilerine sunuyor. İhtiyaçlarını tek tek almak yerine ramazan kolilerini tercih eden Migros müşterileri yüzde 35'e yakın tasarruf imkanı buluyor.

Migros Ramazan Kolisi fiyatları ve içerikleri

Migros, 4 kişilik bir ailenin iftar sofrası için ihtiyaç duyabileceği 13 ürünün bulunduğu Ramazan Bereket Paketi'ni 279,95 liradan, 23 adet ürünün yer aldığı Ramazan Lezzet Paketi'ni de 499,95 liradan satıyor.

Ramazan Bereket Paketinin içerisinde şu ürünler yer alıyor: 1 kilo Yayla pilavlık pirinç,  1 litre Orkide ayçiçek yağı, 500 gram Mutlu burgu makarna, 500 gram Mutlu spaghetti makarna,  830 gram Tukaş domates salçası, 1 kilo Eriş un, 500 gram Doğuş Rize çay, 750 gram Torku küp şeker, 750 gram Efsina iyotlu sofra tuzu, 65 gram Knorr kremalı tavuk çorbası, 60 gram Knorr tavuk bulyon, 100 gram Kenton çikolatalı puding, 1 litre şekersiz Coca-Cola, 

Ramazan Lezzet Paketinin içerisinde şu ürünler yer alıyor:  1 kilo Yayla pilavlık pirinç, 1 kilo Torku pilavlık bulgur, 1 litre Orkide ayçiçek yağı,  500 gram Mutlu burgu makarna,  500 gram Mutlu yüksük makarna,  500 gram Mutlu spaghetti makarna,  1 kilo Eriş un,  30 gram Tukaş domates salçası,  500 gram Doğuş Rize çay, 750 gram Torku küp şeker,  700 gram Yayla haşlanmış bezelye
700 gram Yayla haşlanmış nohut,  700 gram Yayla haşlanmış kuru fasulye,  65 gram Knorr kremalı tavuk çorbası, 60 gram Knorr tavuk bulyon,  750 gram Efsina iyotlu sofra tuzu,  200 gram Marmara Birlik siyah zeytin, 500 gram Mutlu irmik,  100 gram Kenton çikolatalı puding,  1 litre şekersiz Coca-Cola, 1 litre Fruko gazoz, 1 litre Fanta portakal,  Bu paketin Migros’taki satış fiyatı 950 TL

Çağrı Ramazan Kolisi fiyatları ve içerikleri

Çağrı Hipermarketleri Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kara, AA muhabirine, 74 şubede 3 bin 100 personelle hizmet verdiklerini belirterek, ramazan ayına özel hazırladıkları kolilerin tüm mağazalarında satışa sunulduğunu söyledi.

Tek tip koli hazırladıklarını ifade eden Kara, "Bu koli içeriği de genel olarak müşterilerimizin talep ettiği temel gıda ürünlerden oluşmaktadır. İdeal Paket olarak adlandırdığımız bu kolinin fiyatı 499,95 lira." dedi.

Kara, "Pakette yer alan ürünler raftan tek tek alındığında 592,05 lira tutuyor. Koli olarak satın alındığında müşterimize yaklaşık yüzde 15,5 avantaj sağlıyoruz. Bunun yanında müşterilerimizden gelen özel talep üzerine daha az ya da daha çok ürün içeren koliler de hazırlıyoruz." diye konuştu.

İhtiyaç sahiplerine alışveriş çeki vermek isteyen müşterileri için de "Çağrı'm Kart"ı sunduklarını belirten Kara, "Bu kartı alan kişi, dilediği mağazamızdan dilediği ürünü alma imkanına sahip. Ramazan ayının yaklaştığı bugünlerde müşterilerimiz ihtiyaçlarını gidermek için mağazalarımızı ziyaret etmeye bilhassa bu hafta başı itibarıyla başladı ve satışlarda hareketlilik oldu." ifadesini kullandı.

Happy Center Ramazan Kolisi fiyatları ve içerikleri

Happy Center da diğer zincir marketler gibi ramazan paketlerini avantajlı fırsatlarla müşterilerine sunuyor. Firma, 4 farklı paket seçeneğiyle 11 üründen oluşan ramazan kolisini 395 liradan, 17 üründen oluşan üç tip koliyi de 695 lira, 795 lira ve 995 liradan satıyor. 

ŞOK Marketler Ramazan Kolisi fiyatları ve içerikleri

ŞOK Marketler de 13 çeşit üründen oluşan ramazan kolisini 399 liradan satışa sundu. Şok’ta Ramazan erzak paketi içerisinde yer alan ürünler;  830 gram Bizim Vatan domates salçası, 500 gram Deren filiz çay, 1 litre Evin ayçiçek yağı, 1 kilo Piyale un, 150 gram Piyale kakaolu puding, 80 gram Piyale ezogelin çorba, 500 gram Piyale burgu makarna,  1 Kilo Anadolu mutfağı Osmancık pirinç, 1 kilo Anadolu mutfağı kırmızı mercimek, 1 kilo Anadolu mutfağı piavlık bulgur, 750 gram Anadolu mutfağı tuz,  1 kilo Türk şeker toz şeker,  400 gram Marmara Birlik siyah zeytin...

Yorumlar