Dünya

Uzaylıları kurtarmak için 51. Bölge 'basılacak'!

ABD'nin gizli deney ve silah geliştirme araştırması yaptığı ama kamuoyunda uzaylıları saklayan ve araştıran askeri üs olduğuna inanılan 51. Bölge yine gündemde.

Uzaylıları kurtarmak için 51. Bölge basılacak!

Facebook'ta oyun videoları yayınlayan bir sayfada "51. Bölgeyi basın, hepimizi durduramazlar" adlı şaka yollu etkinlik duyurusu ciddiye alındı.

Yüzbinlerce kişi; 51. Bölgeyi Uzaylı Merkezi Turizm Alanı olarak tanımlayan, "Hassas operasyon doğaüstü hızla koşmayı içerecek, gardiyanların mermilerinden daha hızlı olmak gerekiyor ama uzaylıları görmek' için buna değer. 20 Eylül’de erken saatlerde gizli hava kuvvetleri üssünün yakınında buluşalım ve tutsak uzaylıları kurtarmak için gizli hava kuvvetleri üssü 51. Bölge topraklarına saldıralım" çağrısı yapan etkinliğe katılacağını açıkladı. 

Yapılan davette, “Eğer naruto koşusu yaparsak, mermilerinden daha hızlı hareket edebiliriz. Hadi şu uzaylıları görelim” ifadelerine yer veriliyor.  “Naruto koşusu” Japon anime serisi Naruto’nun karakteri Naruto Ozumaki’nin başı önde ve kolları sırtının arkasında yaptığı hızlı koşuya deniliyor.

Medya da olayı ciddiye alan haberler yapınca, Amerikan Ordusunda şakanın gerçek olabileceğine dair endişeler başladı.  Bölgeye yaklaşanlar hakkında vur emri olduğu hatırlatıldı.

Bir milyona yakın kişi katılacağım dedi

ABD ordusunun onlarca yıl boyunca varlığını dahi inkâr ettiği, içinde uzaylıların bulunduğuna inanılan 51. Bölge’ye dünya dışı varlıkları görme bahanesiyle 20 Eylül’de basmaya hazırlanan kişilerin sayısı Facebook’ta ‘Bölgeyi basın, hepimizi durduramazlar’ adı altında açılan etkinlikte kısa sürede 850 bini geçti ve giderek artıyor. 

ABD’nin Nevada Çölü’nde yer alan 51. Bölge (Area 51), uzun yıllar boyunca kamuoyunda dünya dışı varlıklarla ilgili komplo teorileri ile çağrıştırılıyor. 51. Bölge hakkında çekilen birçok filmde, uzaylıların üzerinde incelemelerin yapıldığı gizli üs olarak konu edinmişti.

Daha önce varlığını dahi inkar eden ABD yönetimi 51. Bölge’de, yeni uçakların test edildiği bir hava üssünün bulunduğunu ancak 2013’te kabul etmişti, ancak tesisin gerçekte ne için kullanıldığı resmi olarak hâlâ bilinmiyor. Çoğu kişi gizemli bölgede UFO’ların test edildiğine inanmaya devam ediyor.

mistikalem.com

Yorumlar