Güncel

Deniz Kızı Uluslararası Kadın Yelken Kupası 2 Eylülde başlayacak

Deniz Kızı Uluslararası Kadın Yelken Kupası’na kurumsal, bireysel ve üniversite kadın yelken takımları ile birlikte uluslararası kadın yelken takımları da katılabiliyor.

Deniz Kızı Uluslararası Kadın Yelken Kupası 2 Eylülde başlayacak

Sadece kadınların yarıştığı “Deniz Kızı Uluslararası Kadın Yelken Kupası” bu sene 2-3 Eylül 2023 tarihlerinde Türkiye Yelken Federasyonu ve  İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü (İAYYK) iş birliğinde gerçekleştirilecek. Kupa katılımcıları bu yıla özel olarak Cumhuriyetin 100. yılı vesilesiyle 25 Ekim 2023’te düzenlenecek Deniz Kızı Cumhuriyet Kupası’na da katılabilecekler.

2-3 Eylül’de Fenerbahçe - Adalar - Caddebostan parkurunda düzenlenecek Kupayla ilgili detaylı bilgi ve katılım koşullarına www.denizkiziyelkenkupasi.com adresinden ya da ARPR İletişim’in 0216 418 33 34 nolu telefondan ulaşılabilir.

“İyiliğe Yelken Açıyoruz” sloganıyla her yıl kadın ve çocuklara yönelik çalışmalar yapan saygın bir sivil toplum kuruluşunu destekleyen Kupa  kapsamında, bu sene deprem bölgesinde kadınlara yönelik çalışmalar yapan bir STK’ya katkı sağlanacak.

Önceki yıllarda Deniz Kızı Yelken Kupası’na AÇEV, Anadolu Hayat Emeklilik, Arçelik, Akpa Chemicals, Alize, Atak Akademi, Bahçeşehir Üniversitesi,  Borusan Otomotiv, Borusan Holding, Doğuş Grubu, Doğuş Üniversitesi, Dunapack Packaging, Edenred, Eker, ETİ, Fiba Faktoring, Ford Otosan, Fora Marine, Gemini, Garanti BBVA, Burgan Bank, Garanti Emeklilik, GlaxoSmithKline, Özay Hukuk, Innova, İYK, Kadın Yelkenciler SKD, Kupa Kızları, Logo, Mercedes Benz Türk, Mediamarkt, Mersin Rota Yelken Kulübü, MSI, Nissan, Organik Kimya, Pegasus,  Permolit Team Ladies First, Pfizer, Piri Reis Üniversitesi, Polat Enerji, Ravago, Sahibinden.com, Sultans of the Sea, Şenpiliç RC Girls, Tüpraş, Türk Telekom, Türk Deniz Kuvvetleri, TWRE Woman Empowering Kadın Platformu ve White Angels katıldı.

Deniz Kızı Uluslararası Kadın Yelken Kupası 2 Eylülde başlayacak haberi ile ilgili olarak aşağıdaki Çin Mimarisi'nin İslamla buluşması: Şian'daki Ulu Cami galerisine göz atabilirsiniz.

Yorumlar