Güncel

Babalar Günü'nde babalar ne hediye ister?

Babalar her ne kadar hatırlanması yeter dese de yapılan anketlere göre hediye beklentileri teknolojik ürünlerden yana iken e biblo ve kravat istemiyorlar.

Babalar Gününde babalar ne hediye ister?

Babalar Günü dolayısıyla yapılan araştırmada, erkeklerin en çok istediği hediyenin teknolojik ürünler olduğu belirlendi. En çok istenmeyen hediyeler ise biblo ve kravat.

Alışveriş sitesi Avantajix.com, bine yakın evli erkek üzerinde gerçekleştirilen anketinde, “Babalar Günü’nde size ne alınmasını istersiniz/istemezsiniz” sorusuna yanıt arandı. 

Her on erkekten ikisi ise “hatırlaması yeter, hediye istemem” diyor.

Erkeklerin yüzde 35’i hediye olarak cep telefonu, akıllı saat/bileklik, kulaklık, tablet, bilgisayar gibi teknolojik ürünleri hayal ederken, yüzde 25’i parfüm, kozmetik ürün ve aksesuar beklentisi içinde. Kitap, gömlek, tişört, küçük tamiratlarda kullanılacak aletleri hediye olarak bekleyenlerin toplamı ise yüzde 20’yi buluyor.

Erkeklerin istemedikleri hediyelerin başında biblo ve kravat geliyor. Her on erkekten altısı bu iki hediyeyi almayı istemediklerini ifade ederken, kişisel gelişim kitabı, süveter, çorap gibi hediyeler de erkeklerin Babalar Günü’nde tercih etmediği ürünler arasında yer alıyor.

Yorumlar