Güncel

Arda Güler, Real Madrid'de ilk golünü attı ve 'inanılmazdı' dedi

Transferinden sonra sakatlanarak uzun süre kadro dışı kalan ve ne zaman oynayacağı merakla beklenen genç Türk yıldız, sonunda muradına erdi ve fileleri havalandırmakta gecikmedi.

Arda Güler, Real Madridde ilk golünü attı ve inanılmazdı dedi

 İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 28. haftasında dün Celta Vigo'yu 4-0 yendikleri maçta Real Madrid formasıyla ilk golünü atan Arda Güler, "İnanılmazdı." yorumunda bulundu.

Arda, Real Madrid televizyonuna yaptığı açıklamada, "İnanılmaz atmosferde gol atmak tabii ki çok güzeldi. Çok mutluyum. İnşallah, tabii ki bunların devamı gelecek. Bunun için çalışmaya devam edeceğim. İnanılmazdı." şeklinde konuştu.

Gol anını, "Karşı karşıya kalmıştım, bir anda kalecinin açıldığını gördüm, sağa çektim vurdum çok şükür gol oldu." diye anlatan Arda, "İlk golümü attığım için çok mutluyum. Çok zor bir sezon geçirdim. Bana destek olan herkese teşekkür ederim. Burada çok mutluyum. Dünyanın en büyük kulübü ve zorlukları da beraberinde getiriyor ama bu zorlukları aşacak kalitem ve karakterim olduğuna inanıyorum. Daha güzel günler hepimizi bekliyor." ifadelerini kullandı.

Celta Vigo karşısında aldıkları 4-0'lık galibiyetin güzel olduğunu ve tüm takım arkadaşlarını tebrik ettiğini aktaran Arda, "Ben de ilk golümü attığım için çok mutluyum. Ama inşallah bugünden sonrası daha da iyi olacak." diye ekledi.

Celta Vigo maçında skor 3-0 iken 90. dakikada Vinicius'un yerine oyuna giren Arda Güler, 90+4. dakikada Dani Ceballos'un verdiği güzel pasın ardından topu ağlara göndererek, Real Madrid'deki ilk golünü attı.

Golden sonra tüm takım arkadaşları Arda'yı tebrik ederken, Türk futbolcunun sevincinin Santiago Bernabeu Stadı'ndaki tüm taraftarlara da yansıdığı, tribünlerden "Arda, Arda" sloganlarının yükseldiği görülmüştü.

Arda'yı teknik direktör Carlo Ancelotti de tebrik etti ve basın toplantısında "Çok az süre aldı. Ama bir şeyler yapacağından emindim. Büyük bir yetenek. Çok güzel bir gol oldu. Burada çok büyük bir geleceği var. Bundan çok eminiz." dedi

Arda Güler'in ilk golünü attığı Real Madrid, şampiyonluk yolunda avantajını korudu
LaLiga'da lider Real Madrid, Arda Güler'in gol attığı maçta Celta Vigo'yu 4-0 yenerek haftayı galibiyetle kapattı.

Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi Almanya (Bundesliga), Fransa (Ligue 1), İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga) ve İtalya'daki (Serie A) maçlara hafta sonu devam edildi.

Almanya'da Bayer Leverkusen, Fransa'da Paris Saint-Germain (PSG), İngiltere'de Arsenal, İspanya'da Real Madrid ve İtalya'da Inter puan tablosunun zirvesinde yer aldı.

Real Madrid, Bayer Leverkusen ve Inter'in galip geldiği, PSG'nin berabere kaldığı haftada Arsenal ise rakiplerinin puan kaybını değerlendirerek zirveye yerleşti.

Real Madrid'de Arda Güler ilk golünü attıLaLiga'da Real Madrid, sahasında Celta Vigo'yu 4-0 yendi.

Madrid ekibinde 89. dakikada oyuna dahil olan milli futbolcu Arda Güler, 90+4. dakikada takımının son golünü kaydetti. Genç futbolcu, Real Madrid'deki ilk golünü attı.

Zirve takipçilerinden Girona'nın evinde Osasuna'yı 2-0 ile geçtiği haftada, Barcelona da sahasında Mallorca'yı 1-0 mağlup etti.

Atletico Madrid ise düşme hattındaki Cadiz'e deplasmanda 2-0 yenilerek sürpriz bir mağlubiyet yaşadı.

LaLiga'da 28. hafta geride kalırken Real Madrid 69 puanla zirvede yer aldı. Girona 62, Barcelona 61 ve Atletico Madrid 55 puanla sıralandı.

Yorumlar