Teknoloji

Tomb Raider, Epic Games platformuna geçiyor

Shadow of the Tomb Raider oyunu için yapılan son güncelleme, serinin Epic Games platformuna geçeceğine yorumlanıyor.

Tomb Raider, Epic Games platformuna geçiyor

Gelecekte piyasaya sürülecek Tomb Raider oyunları için Epic Games ile anlaşma sağlandığını belirten analistler, hem Rise of the Tomb Raider hem de Shadow of the Tomb Raider için 18 Ekim’de bir güncelleme yayınlandığını açıkladı. Güncelleme ile Nvidia’nın DLSS desteği eklendi, ayrıca ışın izleme yetenekleri geliştirildi ve Intel GPU donanımıyla uyumluluk sorunları düzeltildi.

Güncelleme notlarında yer alan “Epic Online Services’ı kullanmak için çok oyunculu altyapıya yönelik güncellemeler” ibaresi oyuncuların dikkatini çekmeyi başardı.

Epic Games’in web sitesinde Epic Online Services ile ilgili, “Epic Online Services, geliştiricilerin oyunları yüksek düzeyde başarılı bir şekilde başlatmasını, çalıştırmasını ve ölçeklendirmesini kolaylaştıran ve hızlandıran ücretsiz, platformlar arası hizmettir. Ayrıca Epic Games Online Services’te platformlar arası çok oyunculu ekleme, platformlar arasında çapraz ilerlemenin yanı sıra oyun analitiği ve hile önleme yazılımı gibi hizmetler mevcuttur.” ifadeleri yer alıyor.

Yorumlar