Teknoloji

Mipo Türkiye pazarında cep telefonu ile giriş yapıyor

Mipo, Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası. Piyasaya iddialı söylemle giren marka ilerleyen günlerde diğer teknolojik ürünlerini de piyasaya sürmeye hazırlanıyor?

Mipo Türkiye pazarında cep telefonu ile giriş yapıyor

Mipo şirketinden yapılan açıklamaya göre firma, Türkiye'de akıllı telefon pazarına girdi. Şirket AR-GE merkezi desteğiyle telefon üretimini Türkiye'de, kendi tesislerinde kurduğu üretim bantlarında gerçekleştiriyor.

Mipo'nun 4 cep telefonu modeli piyasaya sürüldü

Yine açıklamaya göre Mipo M17, Mipo M25, Mipo M33 ve Mipo M46 Pro olmak üzere 4 farklı modelini pazara sunan Mipo, yakın zamanda markanın amiral gemisi olacak M46 Plus ve M59 modellerini de satışa sunacak. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mipo Yönetim Kurulu Başkanı Emir Aral hem teknoloji üretiminin hem de kullanımının Türkiye'de giderek arttığını belirterek "Araştırmalar dünya çapındaki akıllı telefon sevkiyatlarının 2023'ün dördüncü çeyreğinde yıllık yüzde 8 artarak 320 milyon adede ulaştığını gösteriyor. Mipo olarak ana odağımız, teknoloji üreterek katma değer sağlamak ve yeni istihdam alanları oluşturmak. 40 yıllık sektör tecrübemizin sağladığı yetkinlik ve donanım bugün bize yeni ürünler üretme fırsatını verdi. Türkiye'nin en çok tercih edilen telefon markalarından biri olmayı hedefliyoruz. 2024 yılı bu anlamda hedeflerimize emin adımlarla ilerlediğimiz tam bir atılım yılı olacak diyebiliriz. AR-GE merkezimizde geliştirdiğimiz yeni ürünlerimizi piyasaya sürmeye ve teknoloji yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar