Teknoloji

Hadise’nin Pubg Mobile şarkısı: Coş Dalgalan

Şarkıcı Hadise, dünyanın en gözde oyunlarından Pubg Mobile için özel şarkı seslendirdi.

Hadise’nin Pubg Mobile şarkısı: Coş Dalgalan

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından Pubg Mobile’da oyuncuların kendilerini efsanevi deniz tanrısı gibi hissetmelerini sağlayan Poseidon X-Suit kostümünün çıkışına özel olarak Hadise işbirliğiyle hazırlanan orijinal tema şarkısı “Coş Dalgalan”ın klibi yayınlandı.

Çekimleri üç gün süren “Coş Dalgalan” klibinde Hadise’nin özel tasarım elbisesi için 11.5 metre kumaş kullanıldı. Suya dayanıklı makyajı 2.5 saatte hazırlanan Hadise, klip çekimleri için özel bir ekiple içinde köpek balıkları bulunan 18 derecelik akvaryumda dört metreye daldı.

Türkçe sözleri Alper Narman’a, aranjesi Ozan Bayraşa’ya ait olan şarkının müzik klibinde yönetmen koltuğuna Şenol Korkmaz oturuyor. Görüntü yönetmenliğini Veli Kuzlu ve prodüksiyonunu ise Erdi Sevinç’in üstlendiği klip kadın, erkek, genç, yaşlı tüm oyuncuları ve müzikseverleri harekete geçirecek.

Hadise: Çok mutlu ve gururluyum

Coş Dalgalan klibi için konuşan Hadise, “Pubg Mobile ile bir şarkı yapıyoruz diye yola çıktık. Bunun heyecanını yaşarken birden şarkı düşündüğümüzden daha da etkileyici oldu ve bunu bir kliple taçlandırmaya karar verdik. Çok heyecan verici bir proje oldu ve klibimizde şarkının sözleri gibi coştuk! Su altında çekimler, dev bir led ve daha neler. Kendimi aştığım bir klip ve çalışma oldu hakikaten. Pubg Mobile ile Türkiye’de böyle büyük bir işe imza attığımız için çok mutlu ve gururluyum.’

Denizlerin ve atların tanrısı: PoseidonEski Yunan’da Poseidon’a tapınmak çok yaygındı. Denizciler denizin sakin kalması için ona kurbanlar adıyordu.

Yorumlar