Teknoloji

Evam'ın ürün yönetimi ve tasarımı Nurdan Kocabaş'a emanet

Gerçek zamanlı veri işleme teknolojisi ile şirketlere hizmet veren yeni nesil teknoloji şirketi Evam, yönetici kadrosunu Product VP görevine getirilen Nurdan Kocabaş ile güçlendirdi.

Evamın ürün yönetimi ve tasarımı Nurdan Kocabaşa emanet

Bankacılık ve telekomünikasyon sektörleri başta olmak üzere birçok sektöre yeni nesil dijital yaklaşımlarla milyarlarca veriyi gerçek zamanlı işleyerek kurumların müşterileri ile sürdürülebilir şekilde değer üretmesi için uçtan uca çözümler sunan Evam, yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sektöründe 15 yıllık deneyime sahip olan Nurdan Kocabaş, bu yeni atama ile birlikte Evam’da ürün yönetimi ve tasarımından sorumlu ekiplere liderlik edecek.

İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’nden mezun olan Kocabaş, Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri alanında yüksek lisans yaptı.  Kocabaş, 15 yıllık kariyeri boyunca ürün yazılımı geliştirme, teknik ürün yöneticiliği, veriye dayalı pazarlama stratejisi çözümleri gibi alanlarda görev yaptı. Evam’dan önce Turkcell Yapay Zeka Direktörlüğünde Büyüme Yönetimi Çözümleri Grup Müdürü olarak görev yapan Kocabaş, Evam’ın faaliyet gösterdiği tüm bölgelerde Ürünlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yönetecek.

Yorumlar