Astroloji

Nisan Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2021

Nisan ayı astroloji verilerini Şifalı Taşlar Uzmanı, Karma & Spritüel Astrolog Havvanur İncekara ve Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha Aysel Gülcem yorumladı

Nisan Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2021

Yükselen Koç ve Koç Burçları Nisan Ayı Burç Yorumu : Sevgili Koç burçları bu ay bazı kadersel değişiklikler yaşayabilirsiniz. Güvenlik alanınızdan çıkacağınız rahatlığınızın bozulacağı bir süreçte akılcı, mantık yürüterek ve planlı davranmanız lehinize olacaktır.  Hedeflerinizi gerçekleştirmek için çok disiplinli olmanız gerekebilir. Kararlarınızda duygularınıza kapılmanız pişmanlık duymanıza sebep olabilir.  İş hayatınızda başkaları ile birlikte yaptığınız çalışmalarda sorunlar yaşamanız ve zarara uğramanız söz konusu olabilir.

Kristal Taşınız                    : Yeşim 

Kelime şifa çalışması   : Gelişmemi engelleyen tüm zihinsel enerjiler, şimdi dışarıya akıyor ve ışığın kaynaklarına geri dönüyor. 

Kokusu                                : Itır Çiçeği

Dr. Bach Çiçeği                  : Vine

 **************************************************

Yükselen Boğa ve Boğa Burçları Nisan Ayı Burç Yorumu : Sevgili Boğa burçları bu ay sevilme isteğiniz ön plana çıkabilir. Bu duygunun etkisi ile sizden beklenmeyen davranışlarda bulunabilirsiniz.  Kısa seyahatler planlayabilir bazı akrabalarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.  Maddi konularda karar almak için aceleci davranmayın görünmeyen noktaların netleşmesini bekleyin.

Kristal Taşınız               : Opal

Kelime şifa çalışması   : İçsel savaşçımla dostluk kuruyorum.

Kokusu                          : Servi Ağacı

Dr. Bach Çiçeği             : Water Violet

 ****************************************************

Yükselen İkizler ve İkizler Burçları  Nisan Ayı Burç Yorumu: Sevgili İkizler burçları bu ay mahkeme ya da yasal konularda bazı problemler yaşayabilirsiniz. İçinizde yaşadığınız karmaşalar sebebi ile verdiğiniz kararlardan ya da sözlerden pişmanlık duyabilirsiniz.  Kendi otokontrolünüzü sağlamaya çalışın lütfen.  Aile içerisinde hoş olmayan konular gündeme gelebilir sabırlı ve hoşgörülü olmaya çalışın.

Kristal Taşınız               : Kaplangözü

Kelime şifa çalışması   : Ne zaman ona gereksinimim olsa, önemli bilgi her zaman doğru anda bana çabasızca geliyor. 

Kokusu                               : Sedir Ağacı

Dr. Bach Çiçeği                 : Cerato + Honeysckle

 *****************************************************

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burçları Nisan Ayı Burç Yorumu : Sevgili Yengeçler bu ay sizi şaşırtacak ve mutlu edecek bir süprizle karşılaşabilirsiniz. Yapmayı planladığınız bir seyahat planınız ertelenebilir.  Maddi konularda bazı artışlar söz konusu olabilir. Aşk arayanlar için ise güzel bir ay olduğunu söylemek pekte mümkün görünmüyor. Alıngan olmamaya ve olayların akışında kalmaya özen gösterin. 

Kristal Taşınız                 :  Ametrin

Kelime şifa çalışması   : İlişkilerimden her birini yoğun biçimde, anında ve bana uygun olan şekilde yaşıyorum.

Kokusu                          : Paçuli

Dr. Bach Çiçeği             : Elm + Hornbeam

 ****************************************************

Yükselen Aslan ve Aslan Burçları  Nisan Ayı Burç Yorumu: Sevgili Aslanlar eskiden arkadaşlık etmiş olduğunuz kişilerle karşılaşarak keyifli ve maziyi yad eden sohbetler yapabilirsiniz.  Çevrenizdeki insanların sizi aldatmasına dikkat etmeniz gerekiyor bu sebeple ağzınızdan çıkacak kelimelere ve arkanızdan çevrilecek işlere karşı temkinli olmalısınız. Hayatınızda bir yere koyamadığınız veya bir şekilde sizin için varlıkları ve yoklukları bir şeyi değiştirmeyecek kişileri artık yolculamanın vaktinin  geldiğinin altını çizmek isterim.  Strese bağlı hastalıklara dikkat etmelisiniz. 

Kristal Taşınız                          : Yeşim 

Kelime şifa çalışması   : Çevremdeki dünyanın tüm enerjileri sadece kaldırabildiğim kadar ve yetişmemi desteklemeye geliyor. 

Kokusu                                      : Papatya

Dr. Bach Çiçeği                        : Cerato

 ***************************************************

Yükselen Başak ve Başak Burçları Nisan Ayı Burç Yorumu : Sevgili Başak burçları bu ay tamirat tadilat, mülk alım satımı ile ilgili konularda efor sarfetmek durumunda kalabilirler. Bazı dostluklarınızla ilgili yanılgıda olduğunuz ile yüzleşebilirsiniz. Endişeleriniz sebebi ile fazla tavsiye dinleyerek bazı fırsatların arkasından bakakalabilirsiniz.  Bazılarınız ise mevcut ilişkilerini artık resmiyete dökmek isteyebilir. 

Kristal Taşınız               : Malahit

Kelime şifa çalışması   : Yaptığım her şey özgüvenimi destekliyor.

Kokusu                          : Turunç Yağı

Dr. Bach Çiçeği             : Beech+Pine

 ***************************************************

Yükselen Terazi ve Terazi Burçları Nisan Ayı Burç Yorumu : Sevgili Terazi burçları bazılarınız yeni bir eğitime başlarken bazıları ise yurtdışı seyahatler ya da yurtdışı bağlantılı işler başlatabilir. Bu eylemlere başlarken yersiz endişelere kapılmanızda mümkündür.  Hayatınızda geçmiş ve gelecek olarak yeni bir başlangıç yapmaya karar verebilirsiniz. Bu kararları uygulamakta istikrar göstermelisiniz. 

Kristal Taşınız               : Ay taşı

Kelime şifa çalışması   : Ay’ın güçlerinin düzenleyici ritmi içinde mutlu biçimde yaşıyorum. 

Kokusu                          : Paçuli

Dr. Bach Çiçeği             : Lorch

 **************************************************

Yükselen Akrep ve Akrep Burçları Nisan Ayı Burç Yorumu: Sevgili Akrep burçları akrabalarınız, arkadaşlarınız ile bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.  İletişimle ilgili yaşayacağınız sorunlar bu tarz gerginliklere sebep olabilir.  Süregelen ilişkilerinizle ilgili değerlendirmeler yapabilirsiniz. Sağlığınıza ve beslenmenize mutlaka özen göstermelisiniz. Borçlanmalara karşı dikkatli olmalısınız. 

Kristal Taşınız                  : Ateş Opal

Kelime şifa çalışması   : Beni mutlu eden her şey bana bollukla geliyor; onları şükranla kabul ediyorum.

Kokusu                             : Ylang Ylang

Dr. Bach Çiçeği               : Agrimony

 ***********************************************

Yükselen Yay ve Yay Burçları Nisan Ayı Burç Yorumu: Sevgili Yay burçları bazı ortamlara girebilir ve bu ortamlarda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yaptığınız birçok eylemden olumlu sonuçlar ve fırsatlar yakalayacaksınız. Şanslı bir dönemdesiniz.  Evlilik için olumlu olmakla birlikte aile konularında önemli gelişmeler yaşanabilir. Bir sağlık sorunu olanlar ise mutlaka ertelemeden tedavi yoluna gitmelidir.  

Kristal Taşınız               : Mor Yakut

Kelime şifa çalışması   : İşlerimi beceriyle şekillendiriyorum.

Kokusu                          : Kırmızı biber

Dr. Bach Çiçeği             : Centaury+Vervain

 **************************************************

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burçlar Nisan Ayı Burç Yorumu : Sevgili Oğlak burçları bazılarınız yeni başlangıçlar için teklifler alabilirsiniz.  Ailenizle ilgili sorunlar ve zor  durumlar yaşayabilirsiniz böyle durumlarda olayı iyice germekten kaçının. Düşünmeden hareket etmeyin. Sağlığınıza özen gösterin. Strese bağlı fiziksel sorunlar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda çatışmalar söz konusu olabilir.

Kristal Taşınız                    : Kunzit

Kelime şifa çalışması   : Yaşamı seviyorum ve böylece sevgi ışığını dünyaya yayıyorum. 

Kokusu                               : Mersin Ağacı

Dr. Bach Çiçeği                 : Cerato

 **************************************************

Yükselen Kova ve Kova Burçları Nisan Ayı Burç Yorumu : Sevgili Kova burçları sevgi ile ilgili bakış açınız test olabilir, gerek dostluklar gerek değer verdiğiniz insanların samimiyetleri ile ilgili konular açığa çıkabilir.  Özellikle ev hayatınızda çatışmalardan uzak durun, çatışma gerilimi tırmandırabilir.  Boşanma  ya da ayrılık süreci yaşanlar için hoş olmayan olaylar yaşanabilir. Geçmişte bir şekilde gerçekleştiremediğiniz bir hayaliniz sürpriz bir şekilde karşınıza çıkabilir, bu fırsatı değerlendirin. 

Kristal Taşınız               : Rutil Kuvars

Kelime şifa çalışması   : Evrenin doğal düzeni içinde ahenkli biçimde yaşıyorum.

Kokusu                          : Sedir ağacı

Dr. Bach Çiçeği             : Elm

 **************************************************

Yükselen Balık ve Balık Burçları Nisan Ayı Burç Yorumu : Sevgili Balık burçları bu ay gerek iş gerekse çevrenizde biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir.  Ani ve beklenmedik durumlara bulaşmamanın en kolay yolu uzak durmaktır. Ev ile ilgili yeni masraflarınız olabilir. Eyleme geçin, planlı hareket edin, azimli ve yeniliklere açık olun bu ay iş anlamında size fırsatlar sunabilir. Maddi konularda yapacağınız her türlü sözleşmeye temkinli yaklaşın. 

Kristal Taşınız               : Akuamarin

Kelime şifa çalışması   : Bereketli evrenin sonsuz kudreti, içimden boydan boya geçerek dünyaya sağaltıcı bir şekilde akıyor.

Kokusu                          : Yasemin

Dr. Bach Çiçeği             : Red Chestnut

Not: Kelime şifa çalışması, koku, Dr. Bach çiçekleri, Sevgili Dr. Bach Blumen Terapisti ve Astrolog Jai Radha'ya (Jai Radha by Aysel Gülcem) aittir.

Havvanur İncekara - Mistikalem.com

Şifalı Taşlar Uzmanı
Karma&Spritüel Astrolog

İncekarahavvanur@gmail.com
twitter : @havvanurincekar
instagram: @havvanurincekara_sifali_taslar

facebook: havvanurincekara.sifalitaslar

Yorumlar